בוז לכם

בוז לכם../images/Emo31.gif

בוז למי שיוצא לחגוג מדי שנה את לחוג את חגה של דת שרצחה מליונים מבני עמו.בוז למי שיוצא לחגוג חג הקרוי על שם אנטישמי. בוז למי שיש לו את המסורת היפה בעולם עם מלא חגים והוך לרעות בשדות זרים. בוז לכם. אני, כמידי שנה, לא זכרתי אפילו בשעה שיצאתי מהעבודה היום (22:15) בקירוב, שיש היום איזשהו ארוע או תאריך שצריך בכלל לתת עליו את הדעת, ורק משראיתי איזו חבורה של צעירים שבראשם טמבל עם כובע של סנטה קלאוס, נזכרתי מה הולך עם ישראל לחגוג היום בערב. וכה הייתי גאה בעצמי שלא הייתי מעולם וגם לא אהיה חלק מההתיוונות הזו. תל חי.

Charlie

New member
אני כעיקרון מעולם לא חגגתי

את יום השנה האזרחי. תוצאה של חינוך יהודי מבית סבתא... בכל מקרה אם אנשים מצליחים לחייך ולבלות בזמנים קשים אלו - אז הייתי אומר שיש להם "סיבה למסיבה" ושיהנו. כמה הנאה כבר היתה לנו בשנה האחרונה, ומכאן הרבה תודה לאחראי - שרון.

לא להגזים.

נכון שאין לנו קשר עם חג נוצרי.-עובדה שהכל כמנהגו נוהג . אך מי שכן חוגג,חוגג את הסיבה למסיבה,הרצון הפשוט לחוש חלק מהעולם.לא את הנצרות המסתתרת כאו=הולדתו של ישו,לא זה מה שעומד מול עיניהם. סתם איזכור לשנה האזרחית הקאלנדרית שכולנו,מה לעשות,חיים על פיה. עוד 9 דקות-2003,,,,, ינואר הסבא מתחיל,,,,שיהיה רק טוב לעם ישראל.

לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת

"לחוש חלק מהעולם". איזה כיף. העולם שכל כך אוהב אותנו. במקום אור לגויים- עם ככל העמים. ליכוד אמיתי- לא חוגג סילבסטר. אופס... בטח אני מפריע לך להתנשק. סליחה.

הפעם, לשם שינוי, אני מסכים איתך

ומי ייתן וייפקחו עיניך לראות את הטעות שבתמיכה בליכוד בבחירות אלו, ואת האסון שעלול להיגרם אם שרון ינצח בגדול כך שלא יזדקק למפלגות הימין.

אתה דומה לשרון בתגובתך.

שניים ענו לך-בצורה די דומה. בחרת להתמקד בי. לא נורא-מתאים למי שבוחר לא להתמקד עקרונית,אלא בורח למחוזות אישיים .

hungry penguin

New member
פעם איזה רבי אמריקני נסע לטייל

בארץ ישראל. חבר נוצרי ביקש ממנו שיביא לו צלב מארץ הקודש. הרבי חזר לארה"ב, עם צלב מתכת, כפי שנתבקש. יהודי שראה אותו התחיל להאשימו בכפירה. מה ענה הרבי? "אתה הוא הכופר. עבורי הצלב הוא סתם פיסת מתכת, ללא כל משמעות. חבר ביקש ממני את הצלב, אז הבאתי לו אותו. אתה, לעומת זאת, מעניק לצלב משמעות. אתה הוא זה שחושב שהצלב הוא בעל ערך דתי, בעצם זה שאתה מאשים אותי. אתה הוא הכופר, לא אני."

Roobie

New member
לשם שינוי, מסכים איתך

אני אמנם לא מסכים עם המושג התייוונות. חוץ מזה שלא מדובר בעניין דתי עבורי, כי אני אתאיסט, אני לא חושב שמישהו כופה עלינו את הסילבסטר ואנחנו לא עם כבוש שמכריחים אותו לחגוג את זה (למעשה אנחנו בכלל עם כובש, אבל זה לא הנושא כאן). אבל... אני לא מסכים עם חגיגת הסילבסטר, בגלל מי שהיה סילבסטר (אפילו שהחתול הנושא את שמו הוא אחת הדמויות שהכי אהבתי בתור ילד קטן
). במיוחד מפריע לי לשמוע חברים שלי אומרים "אוי, גם אתה התחלת עם השטות הזאת?" כאילו שאדם שרצח אנשים בשל דתם הוא נושא משני ולא חשוב. אז כן, אני משתמש רק בלוח הלועזי (אני אפילו לא יודע מה התאריך העברי היום), אבל את הסילבסטר אני לא חגגתי ולא אחגוג.

abroad72

New member
לשם שינוי, אני סמכים שצריך לתת

ל Roobie סטירה בפרצוף

Roobie

New member
אברואד, חמוד...

שרפת כמה ערבים לכבוד השנה האזרחית החדשה?

abroad72

New member
רובי, חמוד.....

אל תשכח להצביע בקלפי מרצ בשביל שאח"כ המפלגה תביא להקמת מדינת-אוייב כדי שהפלשתינים ישרפו כמה יהודים לכבוד השנה האזרחית החדשה?

Roobie

New member
אל תדאג, אני לא שוכח

מה, שאני אוותר על ההזדמנות לחסל כמה מבני עמי???

abroad72

New member
אתה יודע באיזה מפלגה אתה מצביע?

מרצ זה מפלגה שרוצה לטרנספר את כל היהודים מיש"ע ולתת את כל יש"ע במתנה לפלשתינים יוזמי פיגועי-הטרור עצמם
במקביל מרצ תומכת בהקמת מדינת-טרור שתביא למלח"הע ה 3 כי הערבים ישמחו שיש סוף סוף מדינה ואז יוקל עליהם בשקט לעבור גבול ולהסתנן ופשוטו כמשמעו לרצוח בכייף (וואו) עוד ועוד ישראלים זה מה שמציעה המפלגה שלך

Roobie

New member
מה?????

סעמק עבדו עליי! אני מצביע עכשיו לאיחוד הלאומי!

Charlie

New member
יובל....מלה"ע ה-3! לא פחות!!!

שיכנעתם אותי להצביע מרצ - לפחות יהיה אקשן...

למעלה