בוז במלחה.

• פותח הנושא bobas
  • פורסם בתאריך

adi das1

New member
בד"כ אני לא בעד

אבל הרבע השני היה פשוט מזעזע. ולא, לא מדברת על רמת הכדורסל (שהייתה נחותה כשלעצמה) אלא על 0 ההשקעה. ישבתי קרוב, והרגשתי שאני רוצה להתפרץ למגרש ולהתחיל לקפוץ במקומם. כולם עמדו בהגנה ופשוט בהו. גם כשהכדור הגיע לידיים של הפועל, היה נראה שהשחקנים מנסים לעשות הכל כדי לאבד אותו. אז לגבי הבוז - אני שונאת שהקהל שורק בוז, וברוב המכריע של המקרים אני נגד, אבל לגבי אתמול - לא יודעת מה היה מזעזע יותר - הבוז של הקהל או ההשקעה של השחקנים. יש 1001 תירוצים שיסבירו למה הפועל לא שיחקה טוב, אבל מבחינתי אין תירוץ לזה שהפועל לא שיחקה בכלל. הרגשתי, בתור אוהדת שהגיעה למשחק, שמזלזלים בי. לפחות במחצית השנייה ראיתי מאמץ....

AmiTutiT14

New member
אני נגד בכל מצב אלא אם כן שחקנים

הולכים מכות או שהם הולכים מכות עם אוהדים. אחרת אני בחיים לא אצעק בוז, כמו אוהדי ביתר האלה, איכס.

EA 4real

New member
שריקות בוז במלחה

בגדול אני נגד שריקות בוז.. אני אף פעם לא שרקתי בוז להפועל! גם לא לקבוצה של שנה שעברה שםשוט זילזלו בנו ולשחקנים לא היה איכפת בשיט! אבל מצד שני אני חושב ששריקות בוז יכולות לגרום לשינוי בקבוצה כמו שקרה אתמול. אדלשטייין בעיקר פנה לשחקנים שילחמו, שייתנו תחת.. שלא ישרקו בוז וראינו את ההבדל. אני במחאה ברבע השני באלי-הופ של בני השרון כשעלו ל-36-24 פשוט עמדתי ומחאתי להם כפיים.. ותכלס הגיע להם וגם ריחמתי עליהם כי הגיע להם לנצח אבל העיקר שניצחנו

למעלה