בוז אחד גדול

Nielle

New member
בוז אחד גדול ../images/Emo31.gif

בוז אחד גדול למתנחלים, שמרשים לעצמם לסכן חיי חיילים רבים לשווא, שגורמים למדינת ישראל לתעב אותם יותר ויותר, שמביישים את מדינת ישראל, שעושים צחוק מעצמם, שלא מתגייסים לצבא אבל רוצים שחיילי המדינה יבואו לשמור על בתיהם..שחיילי המדינה ימותו, בכדי לשמר על בתיהם. בוז אחד גדול לכם - על זה שגרמתם לי לשנוא אתכם כ"כ. בפעם האחרונה שראיתי אתכם עומדים בצידי הכביש ומשבשים את התנועה כל-כך הרבה שנאה זרמה לי בדם. יהודי לא מגרש יהודי אה? מה בענין יהודי לא מסכן יהודי? יהודי לא רוצח יהודי? מבחינתי האשמה על מות החיילים שנהרגים בשטחים שאתם לא מוכנים היא שלכם ורק שלכם. בושו לכם ! יהודים עלק.

zomet10

New member
שנאה לא תתרום

המתמחלים התנחלו באישור הממשלה, הרי היא הזרימה תקציבים, אחרי שרובם התיישבו, בנו בית ומערכת ערכית מפנים אותם, הכאב שלהם מובן. נכון, בשום פנים ואופן אסור לסכן חייל ולפתח כאן מלחמת אחים. אני חושבת שאתה טועה, כי מרבית המתנחלים כן מתגייסים לצבא ואף ליחידות קרביות. המלחמה שלהם בכבישים נועדה לעורר אוזן קשבת משום שנתקלו בקיר אטום-אף אחד לא הקשיב לכאב שלהם. להמשיך לשנוא ולהכפיש לא יתרום לנו דבר, ההפך בשעות קשות אלו, שהמדינה על סף קריסה עלינו להתאחד ולתמוך זה בזה.

Nielle

New member
אתה יודע מה כן יעזור ויתרום?

לצאת נגד המדינה והחלטותיה, זה באמת יעזור. כמו שנכנסתם לשם כמו ילדים טובים אתם גם יכולים לצאת משם, אז יהיה לכם שוב מעבר לא קל...תוך חודשיים זה יעבור - בשביל זה לעורר מהומה כזו גדולה?.. והשנאה הזאת זה כי העקשנות שלהם הורגת, מעצבנת, הורסת ומשבשת חיים שלמים של אזרחים שבכלל לא קשורים לתוכנית. נכון הם חלק מעם ישראל והם רוצים לעורר אותם אבל זה לא מה שיעזור. יש לנו ממשלה בכדי שתחליט החלטות. אנחנו בחרנו אותה, גם אם לא מי שרצינו זכה זו עדין נחשבת הבחירה שלנו ואנחנו אמורים לעמוד מאחורי כל דבר שהממשלה אומרת. נכון שלפעמים זה מעצבן, זה מרגיז וזה מטריד אבל זה מה שזה !!! אחרת בשביל מה יש ממשלה? כל החלטה קטנה נעשה משאל עם ונגמור עם זה.

talia1222

New member
...

הם לא יכולים לצאת משם הם מרגישים שלהיות שם זה השליחות שלהם בשבילם לצאת משם זה כמו לעזוב את האמונה שלהם כי לפי התנך הם צריכים להיות שם חוץ מזה כל המדינה שלנו בנויה על התנחלויות ישובי חומה ומגדל זה לא התנחלות? אתה רוצה לצאת משם?

יואלV

New member
את צודקת

לא צריך לפנות את המתנחלים- צריך להחזיר אותם יחד עם השטחים ושהם ישמרו על עצמם!!!!! לא רוצה שהבן שלי ישמור על פורעי חור

למעלה