בוז'י לא מבין שהוא לא בפוזיציה להעמיד תנאים לביבי

xyxy210

Well-known member
איזה בעיה תהיה לו עם טראמפ ?
אני בעד חנינה\דחית משפט לביבי, אבל לא בגלל שטראמפ מבקש אלה בגלל שטובת המדינה דורשת זאת.
אם נצטט את ביבי, [בדבריו בזמנו על אולמרט], אזי טובת המדינה היא שהוא יעבור לנבצרות לאלתר.
אני עדין לא מבין איך אתה, שנחשב בעיני לפחות לאדם עם יכולת חשיבה עצמאית, לא מבין שביבי שם קצוץ על כולנו, ימנים שמאלנים, דתיים , חילונים ומחכה לרגע שישלים להרוס את מה שאני וחברי בנינו כאן ויברח מכאן ?
כנראה למיאמי שם כבר מחכה לו הבן "יקיר לי אפריים"
נ.ב מיציתי - זה לא עבורך, דלג.

הפרבולה1

Well-known member
אם נצטט את ביבי, [בדבריו בזמנו על אולמרט], אזי טובת המדינה היא שהוא יעבור לנבצרות לאלתר.
אני עדין לא מבין איך אתה, שנחשב בעיני לפחות לאדם עם יכולת חשיבה עצמאית, לא מבין שביבי שם קצוץ על כולנו, ימנים שמאלנים, דתיים , חילונים ומחכה לרגע שישלים להרוס את מה שאני וחברי בנינו כאן ויברח מכאן ?
כנראה למיאמי שם כבר מחכה לו הבן "יקיר לי אפריים"
נ.ב מיציתי - זה לא עבורך, דלג.

זה שביבי תחמן ושקרן לפעמים זה ידוע , אבל הוא בנתיים מספק את הסחורה.

אני מרוצה מזה שביבי הרס 70% מעזה ( אם כי חבל שלא הספיק בנתיים להרוס את שאר ה30% אבל גם זה יגיע ), אם השמאל היה בשלטון רקטות היו ממשיכים לעוף על עוטף עזה, נאסארללה ממשיך להסית כל יום שישי , סינאוור יושב בכורסא ומחייך ....

ומה בניתם כאן? - שטפתם לנו את המוח במשך עשרות שנים שכיבוש זה פויה , שצריך "שטחים תמורת", שאבו מאזן ישמור עלינו , זה מה שבניתם כאן, וכל האידיאולוגיה שלכם קרסה ברעש גדול ב 7 לאוקטובר, ביבי שגם תמך בקונספציה לפחות שינה כיוון .

וחוץ מזה ביבי כרגע ראש ממשלה , ולא טוב למדינה שהוא צריך לבלות 8 שעות 3 פעמים בשבוע בבית המשפט. לא טוב שהאויב נכנס לכוננות כל פעם שביבי מקבל מעטפה חומה באמצע עדותו.

נערך לאחרונה ב:

xyxy210

Well-known member
זה שביבי תחמן ושקרן לפעמים זה ידוע , אבל הוא בנתיים מספק את הסחורה.
איזה סחורה הוא מספק ?
אתה לא מצליח להבין שהוא מקרקס אתכם ?
הרי אם ביבי מחר יחליט - רבותי, הקמת מדינה פלסטינית באיו"ש תחזק את בטחון המדינה.
הוא יבוא כל מיני סיפורים ואסמכתאות וכולכם תחרו אחריו - אמן, יחי המלך.
עכשו עם בקשת החנינה , הוא פתאום הופך לקדוש ?
עד כמה נמוך יכול אספבוף שטוף מוח לרדת, ?
אני מרוצה מזה שביבי הרס 70% מעזה ( אם כי חבל שלא הספיק בנתיים להרוס את שאר ה30% אבל גם זה יגיע ), אם השמאל היה בשלטון רקטות היו ממשיכים לעוף על עוטף עזה, נאסארללה ממשיך להסית כל יום שישי , סינאוור יושב בכורסא ומחייך ....
ספר לי בבקשה איזה חלק בגוף שלך הכי מרוצה שהרסו 70% מעזה, ואיזה חלק ישלים את ההנאה אם יהרסו את שאר ה 30%.
אני מאמין שאתה מתכוון גם שההריסה כוללת כמובן את כל התושבים, אחרת , מה עשינו ?
אם מה שאתה קורה לו "השמאל היה בשלטון סביר להניח שחיינו היו טובים לעין שיעור.
את המחיר הנוראי של האסון שנקרא - ביבי ראש הממשלה הנבחר, בעשר שנים האחרונות, ישלמו בריבית דריבית צאצאיך.
ומה בניתם כאן? - שטפתם לנו את המוח במשך עשרות שנים שכיבוש זה פויה , שצריך "שטחים תמורת", שאבו מאזן ישמור עלינו , זה מה שבניתם כאן, וכל האידיאולוגיה שלכם קרסה ברעש גדול ב 7 לאוקטובר, ביבי שגם תמך בקונספציה לפחות שינה כיוון .
מה בנינו כאן ?
יצרנו נס אמיתי , בנינו מדינה יש מאין.
תפסיק עם קשקושי דפי המסרים שלך.
תתחיל להתפקח ומהר.
ישא"ק

הפרבולה1

Well-known member
איזה סחורה הוא מספק ?
הרס 70% מעזה, חיסל את נאסארללה, עיכב את תוכנית הגרעין , החזיר את כל החטופים ( למעט 2 חללים )
אתה לא מצליח להבין שהוא מקרקס אתכם ?
הרי אם ביבי מחר יחליט - רבותי, הקמת מדינה פלסטינית באיו"ש תחזק את בטחון המדינה.
הסיכוי לכך קלוש ביותר , קשה להאמין שאחרי מה שקרה יש כאלו שמאמינים שהקמת מדינה ערבית נוספת שגבולה הוא כביש 6 תחזק את בטחון המדינה זה פשוט הזיה של מיעוט של שמאל הזוי .
ואם זה יקרה נעיף את ביבי מהשלטון , בכל מקרה חשוב לבחור בסמוטריץ ובן גביר שיסנדלו אותו מימין.
ספר לי בבקשה איזה חלק בגוף שלך הכי מרוצה שהרסו 70% מעזה, ואיזה חלק ישלים את ההנאה אם יהרסו את שאר ה 30%.
70% מהגוף מרוצה, את עזה יש להרוס כליל וזה כנראה יקרה ( אין מצב שהאויב בעזה יניח את נישקו ) , אלה אם כן השמאל יחזור לשלטון ויחליט ש
"האויב למד את הלקח" ועכשיו צריך לשקם אותו ואבו מאזן ישמור עלינו. זה גם עלול לקרות לביבי ( כמו שהיה לפני המילחמה ) לכן חשוב שתהיה לו קואליציה מימין.
אני מאמין שאתה מתכוון גם שההריסה כוללת כמובן את כל התושבים, אחרת , מה עשינו ?
בהחלט רצוי גם לטרנספר גם את רוב תושבי עזה , זה חלק ממטרת ההרס, שלא יהיה להם לאן לחזור. אין קיום לעוטף עזה עם 2 מליון ערבים עויינים ברצועה צרה שמצריים דוחסת לכיוון שלנו כדי להמשיך את מלחמת ההתשה מ 67.
אגב 200000 ערבים כבר טרונספרו מעזה במהלך המילחמה.

אם מה שאתה קורה לו "השמאל היה בשלטון סביר להניח שחיינו היו טובים לעין שיעור.
את המחיר הנוראי של האסון שנקרא - ביבי ראש הממשלה הנבחר, בעשר שנים האחרונות, ישלמו בריבית דריבית צאצאיך.
המחדל החל עם תהליך אוסלו שהשמאל התחיל ולצערינו ביבי המשיך אותו ( עד המילחמה ), אז ראינו איזה "חיים טובים" היו שהשמאל היה בשלטון כמו למשל בזמן ממשלת אהוד ברק שהביא לנו את מלחמת אוסלו.
מה בנינו כאן ?
יצרנו נס אמיתי , בנינו מדינה יש מאין.
לא בניתם כלום , בן גוריון היה יותר ימני מבן גביר היום.
מה שבניתם זה את תהליך אוסלו האומלל שבו ניסיתם לשכנע את יאסר ערפאת להפוך למשת"ף שלנו, מסרתם לו את עזה ומשם המצב רק התדרדר עד לטבח. ביבי בהחלט גם אשם בזה אפילו יותר מהשמאל ( כי היה מצופה ממנו להיות "ימין מלא" ולא ממשיך דרך אוסלו ) , אבל לפחות שינה כיוון מאז ה 7 באוקטובר.

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
לא רואה את מה שאתה אומר וחלק גדול רוצים לחזור.
70000 נהרגו ( אז הם לפחות לא יחזרו) , 30000 יצאו לטיפולים רפואיים בזמן המילחמה דרך ישראל, 100000 ברחו למיצריים בתחילת המילחמה, לא חושב שהם רוצים לחזור ובכל מקרה צה"ל כרגע שולט על ציר פילדלפי.

בקיצור יצאו העזתים הטובים ונשארו הרעים...
לא בטוח שיש דבר כזה "עזתיים טובים"

xyxy210

Well-known member
הרס 70% מעזה, חיסל את נאסארללה, עיכב את תוכנית הגרעין , החזיר את כל החטופים ( למעט 2 חללים )
עזה תשתקם מהר יותר ממה שאתה מאמין. כנ"ל החמאס.
ביבי לא החזיר אפילו חטוף אחד ? רק בגללו חלק גדול מהם היה בשבי בתנאים נוראים למעלה משנתיים.
מתי תבין את זה . טראמפ [שאינני סומך עליו כלל וכלל] החזיר את החטופים. תפנים .
הסיכוי לכך קלוש ביותר , קשה להאמין שאחרי מה שקרה יש כאלו שמאמינים שהקמת מדינה ערבית נוספת שגבולה הוא כביש 6 תחזק את בטחון המדינה זה פשוט הזיה של מיעוט של שמאל הזוי .
ואם זה יקרה נעיף את ביבי מהשלטון , בכל מקרה חשוב לבחור בסמוטריץ ובן גביר שיסנדלו אותו מימין.
מי יעיף ? האספסוף שכבר היום כל מעשה שביבי עושב הוא קד קידה לצועק "יחי המלך" ?
עוד מעט קט, וגם יחליפו את הרמטכ"ל, גם אז בטח תעעקו - הוא בוגר וקסנר , יחי המלך .......?
70% מהגוף מרוצה, את עזה יש להרוס כליל וזה כנראה יקרה ( אין מצב שהאויב בעזה יניח את נישקו ) , אלה אם כן השמאל יחזור לשלטון ויחליט ש
"האויב למד את הלקח" ועכשיו צריך לשקם אותו ואבו מאזן ישמור עלינו. זה גם עלול לקרות לביבי ( כמו שהיה לפני המילחמה ) לכן חשוב שתהיה לו קואליציה מימין.
תתפלא. עזה תשוקם יותר מהר ממה שאתה חושב. והחמאס או איזו קבוצת טרוריסטים דומה תשלוט בה.
בהחלט רצוי גם לטרנספר גם את רוב תושבי עזה , זה חלק ממטרת ההרס, שלא יהיה להם לאן לחזור. אין קיום לעוטף עזה עם 2 מליון ערבים עויינים ברצועה צרה שמצריים דוחסת לכיוון שלנו כדי להמשיך את מלחמת ההתשה מ 67.
אגב 200000 ערבים כבר טרונספרו מעזה במהלך המילחמה.
כולםםםםםםםםםם יחזרו כשיהיה להם לאן לחזור.
המחדל החל עם תהליך אוסלו שהשמאל התחיל ולצערינו ביבי המשיך אותו ( עד המילחמה ), אז ראינו איזה "חיים טובים" היו שהשמאל היה בשלטון כמו למשל בזמן ממשלת אהוד ברק שהביא לנו את מלחמת אוסלו.
שוב פעם אוסלו ? לא נמאס לך לחזור ומחזר את דפי המסרים. תלמד את נושא אוסלו קצת יותר לעומק.
לא בניתם כלום , בן גוריון היה יותר ימני מבן גביר היום.
בן גוריון היה ציוני, חילוני וליברל. אפילו במידה מסוימת גם סוציאליסט.
מתי תלמד לשפוט את המעשים לפי ציר הזמן.
מה שהיה נכון פעם בד"כ לא יהיה נכון להיום.
וכן חמודי, אני וחברי בנינו את המדינה.
קיבלנו אותה ממקימיה שלמזלינו הטוב הצליחו למנוע את הפוטש שבגין ניסה לבצע . [ זה התחיל עם אלטלנה והמשיך גם אחר כך...]

נ.ב אין לי כוונה לשכנע אותך לשנות את דעתך או את אמונותיך.
אני רק מצפה ממך , להבדיל מאחרים שתנסה לחשוב בפשטות מה קורה, מה הסיבה לכך בצורה הכי תבונית שאתה יכול.
מה שבניתם זה את תהליך אוסלו האומלל שבו ניסיתם לשכנע את יאסר ערפאת להפוך למשת"ף שלנו, מסרתם לו את עזה ומשם המצב רק התדרדר עד לטבח. ביבי בהחלט גם אשם בזה אפילו יותר מהשמאל ( כי היה מצופה ממנו להיות "ימין מלא" ולא ממשיך דרך אוסלו ) , אבל לפחות שינה כיוון מאז ה 7 באוקטובר.

הפרבולה1

Well-known member
עזה תשתקם מהר יותר ממה שאתה מאמין. כנ"ל החמאס.
גם אם השמאל יהיה בשלטון קשה לי להאמין שישראל תסכים לחזרה למצב הקודם, אפילו למצב שהם "רק" מתחמשים ולא יורים עלינו ( עדין) .

וזה עוד סיבה לא לבחור שמאל אלה ימין , כי הסיכוי שעזה תשתקם קטן יותר אם הימין בשלטון , אני לא רוצה שעזה תשתקם , לדעתי ישראל לא תשרוד עם 2 מליון ערבים עויינים ברצועה צרה שחיה מתרומות, והעולם מכריח אותנו לדאוג לה כלכלית ושמיצריים דוחפת אותה אלינו ומחמשת אותה כדי להמשיך את מלחמת ההתשה נגדינו.
ביבי לא החזיר אפילו חטוף אחד ? רק בגללו חלק גדול מהם היה בשבי בתנאים נוראים למעלה משנתיים. מתי תבין את זה . טראמפ [שאינני סומך עליו כלל וכלל] החזיר את החטופים. תפנים
לדעתי הלחץ הצבאי שביבי לא וויתר עליו גרם להחזרת החטופים יותר מאשר המגעים הדיפלומטיים של טראמפ ( שכבודו במקומו מונח, הוא גם תרם ). לא טראמפ שלח את חייליו לכבוש את העיר עזה. .
מי יעיף ? האספסוף שכבר היום כל מעשה שביבי עושב הוא קד קידה לצועק "יחי המלך" ?
עוד מעט קט, וגם יחליפו את הרמטכ"ל, גם אז בטח תעעקו - הוא בוגר וקסנר , יחי המלך .......?
תתפלא. עזה תשוקם יותר מהר ממה שאתה חושב. והחמאס או איזו קבוצת טרוריסטים דומה תשלוט בה.
כמו שאמרתי לדעתי ישראל לא תשלים עם חזרה למצב הקודם, אבל מצד שני ברור שנמשיך לחיות על חרבינו , אין לנו אשליות בקשר לזה.
כולםםםםםםםםםם יחזרו כשיהיה להם לאן לחזור.
לא בטוח שיהיה , לא בטוח שכל מי שעזב ירצה לחזור , ולפחות 70000 לא יחזרו.
שוב פעם אוסלו ? לא נמאס לך לחזור ומחזר את דפי המסרים. תלמד את נושא אוסלו קצת יותר לעומק.
ממסירת עזה לערפאת ב1994 כחלק מתהליך אוסלו החלה ההדרדרות הביטחונית מול רצועת עזה ( עוד לפני ההתנתקות ב 2005 )
בן גוריון היה ציוני, חילוני וליברל. אפילו במידה מסוימת גם סוציאליסט.
מתי תלמד לשפוט את המעשים לפי ציר הזמן.
מה שהיה נכון פעם בד"כ לא יהיה נכון להיום.
מה שהיה פעם נכון גם היום, מה שקרה ב 7 באוקטובר הראה לנו ששום דבר לא השתנה עקרונית מאז 48, מה שקרה ב 7 לאוקטובר החזיר אותנו לא ל 48 אלה לשנות ה40 באירופה ( השואה ).
וכן חמודי, אני וחברי בנינו את המדינה.
קיבלנו אותה ממקימיה שלמזלינו הטוב הצליחו למנוע את הפוטש שבגין ניסה לבצע . [ זה התחיל עם אלטלנה והמשיך גם אחר כך...]
אם השמאל של היום היה בשלטון אחרי מלחמת השחרור הוא לא היה מתנחל בשטחים שנכבשו מעבר לתוכנית החלוקה , נהריה ואילת אשקלון .... היו נחשבים התנחלויות לא חוקיות, הוא היה רואה בהם "קלפי מיקוח"

1ספי11

Well-known member
גם אם השמאל יהיה בשלטון קשה לי להאמין שישראל תסכים לחזרה למצב הקודם, אפילו למצב שהם "רק" מתחמשים ולא יורים עלינו ( עדין) .

וזה עוד סיבה לא לבחור שמאל אלה ימין , כי הסיכוי שעזה תשתקם קטן יותר אם הימין בשלטון , אני לא רוצה שעזה תשתקם , לדעתי ישראל לא תשרוד עם 2 מליון ערבים עויינים ברצועה צרה שחיה מתרומות, והעולם מכריח אותנו לדאוג לה כלכלית ושמיצריים דוחפת אותה אלינו ומחמשת אותה כדי להמשיך את מלחמת ההתשה נגדינו.

לדעתי הלחץ הצבאי שביבי לא וויתר עליו גרם להחזרת החטופים יותר מאשר המגעים הדיפלומטיים של טראמפ ( שכבודו במקומו מונח, הוא גם תרם ). לא טראמפ שלח את חייליו לכבוש את העיר עזה. .

כמו שאמרתי לדעתי ישראל לא תשלים עם חזרה למצב הקודם, אבל מצד שני ברור שנמשיך לחיות על חרבינו , אין לנו אשליות בקשר לזה.

ממסירת עזה לערפאת ב1994 כחלק מתהליך אוסלו החלה ההדרדרות הביטחונית מול רצועת עזה ( עוד לפני ההתנתקות ב 2005 )

מה שהיה פעם נכון גם היום, מה שקרה ב 7 באוקטובר הראה לנו ששום דבר לא השתנה עקרונית מאז 48, מה שקרה ב 7 לאוקטובר החזיר אותנו לא ל 48 אלה לשנות ה40 באירופה ( השואה ).

אם השמאל של היום היה בשלטון אחרי מלחמת השחרור הוא לא היה מתנחל בשטחים שנכבשו מעבר לתוכנית החלוקה , נהריה ואילת אשקלון .... היו נחשבים התנחלויות לא חוקיות, הוא היה רואה בהם "קלפי מיקוח"
מה שאתה מתעקש לא להבין זה שההבדל הגדול בין השמאל לימין הוא הבנת המציאות ומאחב האפשרויות.
הימין מובל על ידי האמונה באל ובביאת המשיח ומתעלם .

הפרבולה1

Well-known member
מה שאתה מתעקש לא להבין זה שההבדל הגדול בין השמאל לימין הוא הבנת המציאות ומאחב האפשרויות.
הימין מובל על ידי האמונה באל ובביאת המשיח ומתעלם .
ממש לא נכון, המפלגות החרדיות הם מרכז ואפילו שמאל מדיני ( ש"ס תמכה בתהליך אוסלו ).
הליכוד שחצי ממנו נחשב לפחות ימין הוא לא דתי , גדעון סער לא דתי, וגם באופוזיציה יש מפלגות ימין חילוניות כמו ישראל ביתינו

1ספי11

Well-known member
ממש לא נכון, המפלגות החרדיות הם מרכז ואפילו שמאל מדיני ( ש"ס תמכה בתהליך אוסלו ).
הליכוד שחצי ממנו נחשב לפחות ימין הוא לא דתי , גדעון סער לא דתי, וגם באופוזיציה יש מפלגות ימין חילוניות כמו ישראל ביתינו
ש"ס תמכה כשהוביל אותה עובדיה. בעצם נמנעה.
מה שיפה אצל חלק מכם, שאתם ממציאים שמאל בלי קשר להגדרות של השמאל.

xyxy210

Well-known member

כפי שכתבתי קודם. אין בכוונתי לשנות את דעותיך. הדיון הזה הוא בס"ה דיון סרק .
מה שמפליא אותי , שאתה חוזר פעם אחר פעם שאלו שאתה מכנה "ימין" רוצה להציל את המדינה , ומה שאתה מכנה "שמאל" רוצה להשמידה כאשר המצב האמיתי הוא בדיוק הפוך.
רק תראה מי מרכיב את הממשלה הזאת בכדי להבין זאת. ניסית פעם להקשיב לקטי שיטרית ? לגלית אטראביאן ? לדודי אמסלם ? לווטורי, קרעי, לגולדקנופ ?
אלו אסונות מהלכי על שתיים.

הפרבולה1

Well-known member
כפי שכתבתי קודם. אין בכוונתי לשנות את דעותיך. הדיון הזה הוא בס"ה דיון סרק .
מה שמפליא אותי , שאתה חוזר פעם אחר פעם שאלו שאתה מכנה "ימין" רוצה להציל את המדינה , ומה שאתה מכנה "שמאל" רוצה להשמידה כאשר המצב האמיתי הוא בדיוק הפוך.
רק תראה מי מרכיב את הממשלה הזאת בכדי להבין זאת. ניסית פעם להקשיב לקטי שיטרית ? לגלית אטראביאן ? לדודי אמסלם ? לווטורי, קרעי, לגולדקנופ ?
אלו אסונות מהלכי על שתיים.
אתה המעוות את דברי , לא אמרתי שהשמאל רוצה להשמיד את המדינה , זה בוודאי לא נכון לרוב השמאל ( למעט אולי שמאל מאד קיצוני אנטי ציוני ויש אחד כזה לפחות בפורום ) , אמרתי שדרך השמאל היא טעות ודרך הימין ( האמיתי) היא יותר נכונה ( מנקודת מבט של טובת מדינת ישראל ) , לדעתי מה שארע ב 7.10 מחזק עוד יותר את הדעה הזאת ( שדרך השמאל היא שגויה ודרך הימין נכונה )

xyxy210

Well-known member
אתה המעוות את דברי , לא אמרתי שהשמאל רוצה להשמיד את המדינה , זה בוודאי לא נכון לרוב השמאל ( למעט אולי שמאל מאד קיצוני אנטי ציוני ויש אחד כזה לפחות בפורום ) , אמרתי שדרך השמאל היא טעות ודרך הימין ( האמיתי) היא יותר נכונה ( מנקודת מבט של טובת מדינת ישראל ) , לדעתי מה שארע ב 7.10 מחזק עוד יותר את הדעה הזאת ( שדרך השמאל היא שגויה ודרך הימין נכונה )
נו טוב. נסכים שלא להסכים.
כתבת "נמשיך לחיות על חרבנו" זה יהיה נכון.
רק אם תפרק את המשפט הזה למרכיביו זה אומר שנמשיך להקריב את מיטב בנינו ובנותינו .
אם זה נראה לך נורמלי....תמשיך לחיות חייך בתקווה ש"נמשיך לחיות על חרבנו" לא יבקר חלילה אצלך.
סכסוכים פותרים על ידי הסכמים.
גם על מצריים אמרנו פעם שלעולם לא יהיה שלום איתם . [באופן הרבה יותר חמור מאשר אנו אומרים היום על הפלסטינאים].
וראה זה פלא. עוד מעט יושלמו 50 שנות של "שלום" עם מצריים.
קרא לזה שלום קר/חם/פושר. אבל על העובדה לא ניתן להתווכח.

הפרבולה1

Well-known member
נו טוב. נסכים שלא להסכים.
כתבת "נמשיך לחיות על חרבנו" זה יהיה נכון.
רק אם תפרק את המשפט הזה למרכיביו זה אומר שנמשיך להקריב את מיטב בנינו ובנותינו .
אם זה נראה לך נורמלי....תמשיך לחיות חייך בתקווה ש"נמשיך לחיות על חרבנו" לא יבקר חלילה אצלך.
זה המצב, וזה לא תלוי בנו , הנסיון להגיע להסכמים עם שכנינו נכשלו כשלון חרוץ , ראה תהליך אוסלו, ההתנתקות וגם "השלום" המזויף עם מיצריים וירדן.
סכסוכים פותרים על ידי הסכמים.
לא ניתן להגיע להסכמים עם הערבים סביבנו ! הם נחושים לחסל\לגרש אותנו , הנסיונות לעשות זאת ב 30 שנה האחרונה רק גרמו ליותר קורבנות ושפיכות דמים ( ההתנתקות, 7.10 ועוד הרבה הרבה טרור ).
הגענו למצב שעדיף מילחמה מאשר נסיונות פאטתיים לשכנע את האויבים שלנו להניח לנו לחיות בשקט , הם לא רוצים , זה לא תלוי בנו!!
גם על מצריים אמרנו פעם שלעולם לא יהיה שלום איתם . [באופן הרבה יותר חמור מאשר אנו אומרים היום על הפלסטינאים].
ה"שלום " עם מיצריים מוכיח את טענתי שלא ניתן להגיע להסכמי שלום אמיתיים עם שכנינו, מיצריים אחראית במידה רבה לטבח של ה 7 באוקטובר, היא זאת שחימשה את האויב בעזה , והיא זאת שמתעקשת לדחוק אלינו 2 מליון ערבים ברצועה צרה ללא יכולות קיום כלכלית עצמאית כדי להמשיך את מלחמת ההתשה נגדינו מ 48 ו 67 ( מה שהם מכנים "הסוגיה הפלסטינית" ) , היא גם מרכזת כוחות גדולים בסיני ויש להערך לכך.

וראה זה פלא. עוד מעט יושלמו 50 שנות של "שלום" עם מצריים.
קרא לזה שלום קר/חם/פושר. אבל על העובדה לא ניתן להתווכח.
זה לא שלום קר זו מילחמה חמה , הגבול עם מיצריים הוא גבול של מילחמה דרך שלוחת הטרור שלהם בעזה, במקביל יש הברחות נשק גדולות אפילו כיום ממיצריים לגורמים עוינים בתוך ישראל.

xyxy210

Well-known member
ה"שלום " עם מיצריים מוכיח את טענתי שלא ניתן להגיע להסכמי שלום אמיתיים עם שכנינו, מיצריים אחראית במידה רבה לטבח של ה 7 באוקטובר, היא זאת שחימשה את האויב בעזה , והיא זאת שמתעקשת לדחוק אלינו 2 מליון ערבים ברצועה צרה ללא יכולות קיום כלכלית עצמאית כדי להמשיך את מלחמת ההתשה נגדינו מ 48 ו 67 ( מה שהם מכנים "הסוגיה הפלסטינית" ) , היא גם מרכזת כוחות גדולים בסיני ויש להערך לכך.
אתה פשוט טועה לגבי הערתך שהמצרים חימשו את החמאס או אפשרו לו לקבל באופן חופשי נשק מבחוץ.
אבל הסכמנו שלא להסכים. זה בסדר.
לפחות אני מרגיש שאני מתכתב עם אדם חושב ולא עם איזה מתלהם כרות אונה בצורה מנומסת עלאק או סתם כרות אונה.

אביב 2019

Well-known member
חנינה באמצע המשפט הכי חשוב במדינה של ראש-ממשלה
מכהן תהיה חצי עבודה.
גם (אנחנו העמך)קיבלנו את המכות,גם אכלנו את הדגים
המסריחים וכל זה לשווא??!
לא.
זה כמו להשאיר שלד בניין חצי גמור.
זה כמו לשרוק לסיום משחק כדורגל,בדקה ה70...
התחלתם? סיימו.
אשם או זכאי,כן או לא ???

evglev1

Well-known member
מנהל
מכהן תהיה חצי עבודה.
המסריחים וכל זה לשווא??!
לא.
התחלתם? סיימו.
אשם או זכאי,כן או לא ???
זה בדיוק מה שהם רוצים כמו ההכרעה בדרבי שבו אוהד הקבוצה היריבה יצא להתעמת עם זהבי במגרש באמצע המשחק, שבסוף הוכרע שהמשחק שלא נגמר התוצאה שלו 0-0 בלי נקודה לאף קבוצה, כך גם רוצים לסיים את המשפט הזה.

צביקה5311

Well-known member
מכהן תהיה חצי עבודה.
המסריחים וכל זה לשווא??!
לא.
התחלתם? סיימו.
אשם או זכאי,כן או לא ???
ביבי מצליח, גם בעזרת טראמפ, לסובב על האצבע הקטנה את כל המדינה.
איזה תחמן. ביבי הפך את המושג תחמנות לאמנות.
אני כועס על ערוצי התקשורת (לא ערוץ 14, הוא לא פקטור). מצד אחד אתם מודים שנתניהו פרסם את פנייתו לנשיא כדי להסיח את הזרקור התקשורתי מדיון בחוק ההשתמטות שלא נוח לו תקשורתית, מצד שני אתם "זורמים"? בקשת הלא חנינה בראש מהדורות?
הרי אתם משחקים ביודעים לידיו של נתניהו.
ערוצי החדשות "צפויים" מדי.
גם אותם נתניהו מתמרן

marabo

Well-known member
ביבי מצליח, גם בעזרת טראמפ, לסובב על האצבע הקטנה את כל המדינה.
איזה תחמן. ביבי הפך את המושג תחמנות לאמנות.
אני כועס על ערוצי התקשורת (לא ערוץ 14, הוא לא פקטור). מצד אחד אתם מודים שנתניהו פרסם את פנייתו לנשיא כדי להסיח את הזרקור התקשורתי מדיון בחוק ההשתמטות שלא נוח לו תקשורתית, מצד שני אתם "זורמים"? בקשת הלא חנינה בראש מהדורות?
הרי אתם משחקים ביודעים לידיו של נתניהו.
ערוצי החדשות "צפויים" מדי.
גם אותם נתניהו מתמרן
אין כאן שום חוק השתמטות אלא חוק גיוס סביר ושפוי לציבור החרדי

למעלה