בווקררר 6וב !

בהצלחה ושמחה שהלך לך אחלההה:]]

זיוו2

New member
ערבב../images/Emo20.gif

עפתיי לחוגגג
אני חוזרת ב7 ביושש אוהבתותככםםםם

בשעה כזאת בטרמפים יוסי../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

עדיף לחזור ברגל
יאבאאאאאאאאאאאא יש לך מזל שאתה גדול חחחחחח

ערבבבבבבבבבבבב../images/Emo12.gif

יש לי ללמוד לתנ"ך
הייתי ביום שדה והלכו לי הרגליים
קניתי תיק+חולצה+צעצוע לאחותי הפיצית+אבנים כאלה מיוחדות, בשוק דליית אל כרמל
נרדמתי באוטובוס ושקמתי ראיתי שהגענו כבר
המשך יום טוב לכולם
יש לי שיעורים באנגלית
ביייייייייייי:]]

זיוו2

New member
דסוששש../images/Emo20.gif

בהצלחהה בהכלללללל
ותתחדשי על הדברים שקנית יאא איזדה חמודה גמאני תמיד קונה לאחותי מתנותתת אבל הפעם לא מצאתי מה לקנות לה

חחחחח, חיפשתי שעות משהו בשבילההה

חחחח איזה מותק היאאא
, היא באה אליי בבוקר : "הדסי את הולכת לטיול נכון?" אני : "נכון" והיא : "ואמא נתנה לך כסף?" אני: "כן" היא : "אולי תקני לי משווו
?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אייללוש

New member
חרא של ערב../images/Emo4.gif

חרא של ציונים לדעתי חוצמזה אני בשוק מעצמי קבלתי 90 ולא סתם במשנה
יש לי שאלה 1-מתי בזמן האחרון הייתי בשיעור הזה בכלל
והדסי תתחדשי

זיוו2

New member
איללהה למה חרא של ציוניםם מאמיי.../images/Emo20.gif

קודםםם כל אני לא מרשהה לך להיות ככההה בעעע סתםםם כולה ציונים ציונים זה לא הכל
דבריא איתי במסןן

ערב...

היה יום פסיידר.. בבוקר סתם למדנו ערבית והתפגרתייי..אח"כ היה מדעים סתם ביזבזנו ת'שיעור בדיבורים ואז היה צריך להיות מתמטיקה והיה בסוף המחנכת שלנו שהיא גם מורה של ההקבצה שיילי במתמטיקה אמרה שכל השכבה רואה סרט באודיטוריום ואז היא חילקה לנו חוזרים כי ביום שני אנחנו נוסעים לעולם האווז... שחזרתי הביתה סתם סידרתי ת'חדר ואכלתי וכבר היה מאוחר בוא נגיד אז הלכתי ללמוד קצת למורשת ישלי מבחן ביום ראשון על 33 מושגים..אז למדתי 3 נראלי או 2 ועכשיו אני הולכת להמשיך לפחות עד 10 מושגים..=]=] וירדתי למטה מ-4 ועשרים ככה עד עכשיו היה כיפ ומצחיק וסבבה..ומחר שוב אני יורדת אצלנו בשכונה יורדים ביחד וזה כולם עושים צחוקים וזה..במיוחד אני וחברה שיילי שהיא בדודה של חברות שיילי.. עפתי ללמוד 10 מוגים שיהיה לכם המשך ערב מקסים.. זיווש אחרי האלופה דברי איתי.. הדסוש דברי איתי גם.. ואמא שלי באה הביתה היום מאוחר ורק הביאה לי ולאחותי אוכל סיני והלכה ולא הספקתי לראות אותה מהבוקר..=[=[ואני לא יראה כי היא תחזור מאוחר טוב מחר בבוקר אני יראה אותה מקווה..=] שיהיה לכם ערב מקסים ביוששש..=] עפתיי ללמודד..

TOUSH

New member
לילה../images/Emo29.gifאני יוצאת לבלות קצת../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא יצאתי לבלות

למעלה