בוווקר טווב !!

בוווקר טווב !!

יאייי איזה כיייפ יש לי חווופש :) טוב אז ככה אתם זוכרים את מאיה האסקית הסבירית שלי ? היא כבר בת חצי שנה אבל עדיין עושה צרכים בבית זה טבעי ? נגיד שהפרה שלי (זה הכינוי שלה) רוצה לעשות צרכים ואני לא שמה לב שהיא רוצה לצאת , היא תלך למרפסת ותעשה שם לא בבית ! היא תעשה בבית אך ורק עם המרפסת סגורה ! חוץ מזה בחדר שלי הוא עושה צרכים בבוקר שאין לי כח לקום ב-6 ןזה מעצבן כי עכשיו יש לי חוופש וקשה לי לקום ב-6 ולחזור לישון זה בלתי אפשרי ? מה לעשות עם זה? אם אני יתן לה לישון במרפסת אז היא תעשה צרכים שמה זה לא ירגיל אותה לעשות צרכים במרפסת ? חוץ מזה באיזה גילאים מפסיקים הכלבים לעשות צרכים בבית .?? תווודה וסלייחה על החפירה

yaelhar

New member
קודם כל

זה נורמלי. מהנסיון שלי גמילה מוחלטת היא בממוצע בגיל 8 - 9 חודשים. (אל תצעקו, בטח יש כלבים גאונים, אבל לא אצלי). אם יש לך גור ו"אין לך כוח לקום ב 6.00 בבוקר - מה שמובן - את מאריכה את תהליך הגמילה ואולי נותנת לה לגיטימציה לעשות בבית. השתדלי לקום בשעה קבועה - כן, כן, 6.00 בבוקר ולהוציא אותה. זה ישתלם לך בעתיד. ההעדפה שלה לעשות במרפסת אומרת שהיא קלטה את העיקרון וחבל שתקלקלי אותו. בהצלחה ובהנאה.

למעלה