בוודאי שמתם

MikeE

New member
בוודאי שמתם ../images/Emo23.gif

שנהיה קצת צפוף בקרב מנהלי הפורום, קצת קשה לשבת שלושה מנהלים על אופנוע אחד. העבודה שלי בחודשים האחרונים (אתם יודעים זאת שנותנת משכורת כל חודש) דורשנית ודורסנית, מצריכה ממני זמן והרבה ממנו, לצערי זהו זמן שקוזז מזמני הפנוי ובעיקר מזמני בפורום, זאת הסיבה שרואים הודעות שלי בעיקר בשעות הלילה. בגלל חוסר בזמן שמונע ממני לתרום לפורום, ההצטרפות של COLT נתנה לי הזדמנות להודיע על התפטרותי מכס המלכות (מה שלא ימנע ממני לכתוב פה בתור משתתף מן המניין), אין יותר מנעמי שלטון, חזרתי להיות כאחד העם. אני רוצה להודות לכרוב שהיה מנהל לפני וימשיך גם אחרי, אתם לא תאמינו כמה הוא תורם לפורום (לא סתם הכרוב
והפורום זכו במספר פרסים ומועמדויות), תודה כרוב, אין אין עליך כמו כן, אני שמח לאחל לCOLT
וב
. אין ספק שהנוכחות שלך בפורום מורגשת לטובה וזכית בכבוד במעמד Keep up the good work
תודה לך על התרומה. אני מקווה שהבוסים שלי רואים את ההודעה הזאת (תראו מה אני מקריב לטובת העבודה, זה לא מעט).
אל תדאגו אני עוד פה (אולי קצת פחות כחול, אבל עוד פה). נ.ב. ג'נגו, אזרח, עומר: השם מחייקי כבר לא אקטואלי.

C O L T

New member
נעליים גדולות

זה מה שאני צריך למלא כאן. מזל שאני מידה 47. אני מקווה שהצבע הכחול יורד בכביסה או מקלחת. תמיד תהיה
בספר שלי.

ROCKr

New member
../images/Emo6.gif אז אני יכול להיות גם בהנהלה

אני מידה 44
אני מתחיל לבכות עוד מעט טלנובלה עוזבים באים ואז בוכים

xfwind

New member
מקווה שמועצת המנהלים אישרה לך

רשת בטחון נדיבה......

MikeE

New member
ואם לא כחול

אז לפחות מהיר/משכיב/יפה כמוהו.

ROCKr

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

ואם אני קונה MZ כחול אז תקבלו אותי ???

ROCKr

New member
העניין הוא שיש לי מידה 44 >>> ../images/Emo13.gif

כמו של מייקי אז אני יכול להתקבל להנהלה ואז אני קונה MZ כדיי שיהיה אופנוע כחול משחיז ליטר אז יקבלו אותי ?

שטויות.

בשבילנו תמיד תשאר מחייקי.
. תודה
בהצלחה לאקדח... (או שמה זה בכלל סוג של מיצובישי...?
)

למעלה