בוהן נפוחה

ZetLAW

New member
בוהן נפוחה

אז ככה בערך לפני 12 שעות נפל לי משהו כבד על הבוהן זה הפך את הציפורן לכחולה (לא כולה רובה) וגם ניפח לי קצת את האצבע השאלה שלי היא האם צריך ללכת לראות רופא או שזה יעבור ?

מאיר72

New member
לא מה פתאום ללכת לרופא

הוא יכול לשלוח אותך לצילום ואז יהיה אפשר לראות אם יש לך שבר, ועד החתונה זה יעבור

ZetLAW

New member
שבר אני כמעט ב 100 אחוז בטוח שאין

לי. אני מסוגל להזיז את האצבע. אבל אני מפחד מכל הקטע של הנפיחות. זה לא עושה נזק ?

מים קרים ולהחליף את התחבושת

אפשר וזה נקע חמור או שבר ועדיין אפשר להזיז אותה - אך הכאב איום. אין לרפואה מה לעשות אם זה שבר שכן לא ניתן לגבס את אצבעות הרגל אך כדאי לעבור צילום רנטגן ואם זה סדק או שבר נא תודיענו וננחה אותך באפשרויות לשפר את מצבך ביעילות. להתקרא,

ZetLAW

New member
אני יכול להזיז אותה כנראה זה רק שבר

אבל היא מאד נפוחה בגלל המכה.

אם תמסור לי את מקום מגוריך

אוכל להגיד לך מי הבוגרים של תרפיה בצליל בקולנים - המורה שלי, פיתר מאוריץ גולדמן (מאנגליה) בשישה טיפולים במהלך יומיים גרם לכך שהעצם השבורה ברגל שלי התאחתה. אך עליך לודא שזה אכן שבר כי אם אינך חייב ללכת לטיפול אז מדוע לעשות זאת...? עדיף להעביר זמן בקופת חולים מאשר שאצבעך תהיה מעוותת וערוצי האנרגיה העוברים דרכה לא יצאו מההלם.

עודד ס

New member
כדי להיות על בטוח

ערב טוב לי היתה בדיוק בעיה לדעתי לאחר מעשה כדי ליבדוק גם אם זה אומר צילום רנטגן רק כדי לישלול בעיות לעתיד בהצלחה עודד

ZetLAW

New member
באמת כדאי

אני מדבר על 150 קילו שנפלו לי על הבוהן

freearth10

New member
ואותי דווקא מדאיגה הבוהן

הבוהן מייצגת את הראש ולכן שבירה או נפיחות של הבוהן יכולה להצביע על בעיות הרבה יותר חמורות מאשר שבר. מחשבות תקועות, רעיונות חסומים. דרך אגב על איזו רגל מדובר? דרך אגב, הזזת הבוהן היא לא תמיד מדד נכון. יש אנשים עם כוח סבל רב, שלמרות השבר, לא יחוו כל כך את הכאב ולכן לא הייתי קובעת לפי יכולת התנועה בלבד. מאיה

האם אתה כזה ציני גם בפורום שבהנהלתך

או אולי מאיר 72 זו דרכך להראות חוסר כבוד כלפי אחרים. או אולי זו דרכך למנוע מאחרים את הרצון לשוטט בפורום זה. או אולי......... בבקשה תכנס לפורום אסטרולוגיה לראות את ההארה על צמידויות ירח. יום טוב

מאיר72

New member
ודאי שלא, רק הרבה יותר גרוע

אולי זה בעיה שלי אני לא יודע, אבל יש דבר שנקרא שכל ישר וגם אותו צריך להפעיל. אני לא אוהב לענות על שאלות כמו איפה אני יכול למצוא חומר על X, קודם תנסה כמה מנועי חיפושי טובים ואח"כ תבוא לשאול, אני יכול ללוות בדרך, אני יכול לעצור ולהאיר אבל בהחלט לא לחשוב בשביל אותו אחד ולהגיד לו אחרי. אני מצטער מאוד שאני לא מואר כמוך. יום טוב גם לך גבירתי

חמוד זו גישה ולא עניין של אור

מישהוא מגיע לפורום מסוג זה כדי לקבל הצעות לעזור לעצמו. האנשים עצמם כואבים כך שמשוב ציני הופך את האירוע שלהם טראומטי - משהו דמוי 'סמכות מתעללת' - לכן לדעתי חמלה ואור זו הגישה המתאימה. ההבדל בין אור ומואר היא די פשוטה לדעתי: אור, לראות את הפוטנציאל הבריא של האדם וכך לקבל הנחיה אינטואיטיבית לעודד תהליכי ריפוי עצמי והרמוניה. מואר, איכות ההחצנה של הנפש בכלים ארציים. ברכות,

מאיר72

New member
יקירתי אולי לא ניסתי את דברי

מספיק בבהירות, ואני אצטט את ידידינו משכבר הימים קונפוציוס (למדנו יחד בגן חובה) לרעב אל תיתן דג למד אותו לדוג. ואין כאן ענין של חמלה או אכזריות או סמכותי ומתעלל אלה הגיון, גם את זה צריך בנוסף לרוחניות.

YinYang

New member
../images/Emo45.gif

לא יזיק קצת היגיון בריא שיאזן את כל הרוחניות בפורום. קצת ציניות עוד לא הרגה אף אחד. אייל

freearth10

New member
רוחניות רק משלימה את ההגיון

או להיפך, כך שהאחד הוא לא נוגד לשני, אלא שואב ממנו כוחות. וציניות - לא לכולם היא נעימה ויש כאלה שגם נפגעים ממנה. ולכן לא הייתי ממליצה עליה כעל "רוח" הפורום. מאיה

SideKick

New member
מסכימה עם מאיה...

ציניות היא הדרך לומר למישהו משהו, מבלי לומר לו מה באמת אתה רוצה להגיד. הרי מה שבאמת חשבת ורצית לומר היה (ותקן אותי אם אני טועה): כן, כדאי לגשת לבדיקה ואפילו רצוי. בדיקה תיתן לך תמונה טובה יותר של מצב האצבע, ומשם תוכל להמשיך ולהחליט מה בדעתך לעשות. זה לא חכם לתת לפחד לשלוט באופן שבו אתה מטפל בעצמך ובגוף שלך. אבל במקום לומר לו את זה ככה, או בדרך דומה, בחרת לרדת עליו. מאיר, אם אין לך כוח לשאלות שכאלה, זה בסדר. אפשר פשוט לא לענות. מן הסתם מישהו אחר, שכן יש לו כוח באותו יום להגיב עניינית, יעשה את זה במקומך. אבל אם כן בחרת להקדיש זמן ולענות, יהיה נחמד יותר אם לא תפגע באנשים.

למעלה