"הביוטופ שבטופ" ../images/Emo11.gif
יופי, עכשיו אני צריכה לעשות עבודת ביוטופ כחלק מהבגרות בביולוגיה. חייתי בסרט שזה יהיה רק מבחן, במבחנים הולך לי טוב, האחרון היה 96 |לאמשוויצה
| איילת, אם את עדיין פה ואם יש לך זמן לענות לי.. חייבים לעשות ביוטופ? אי אפשר להמיר את זה במבחן? הסבירו לנו שהחברה להגנת הטבע תדריך אותנו וזה עולה המון, לא נראה לי הגיוני שכדי לסיים בגרות בביולוגיה צריך לשלם כ"כ הרבה, אין חלופה?
בעיקר, איך את עשית את הביוטופ שלך? אה, כן
זוכרות שהצקתי לכן עם השאלה של בגדי הים? זה היה בקשר לטיול השנתי, הייתי אמורים להיות בחמת גדר אבל המים שם מזוהמים והכל.. אז נחשו, נוסעים למקום שווה יותר, מרכז קנדה^^
ואולי אני לא אהיה חייבת להכנס למים, יש לי גם עוד בעיה עם בריכות, אני צריכה להוריד מכשירי שמיעה ומשקפיים ככה שאני די נטולת חושים ומעורפלת. תארו לכן שאני נתקעת או קופצת על אחד הבנים היותר שווים בשכבה, מה אני אומרת? "אני שובבה"?
כשזה בטעות והכל? עזבו
התפגרתי>< אבל עכשיו נורא מציק לי (אני תמיד מוצאת על מה להתלונן, אה?) שנהיה עם לפחות עוד בצפר אחד בעיר שלומדים בו ילדים שהיו איתי בכיתה ולא ראיתי אותם מהיסודי>< לא בא לי להראות להם את עצמי בבגד ים או רוקדת (יהיה בריכה, החלקרח ומסיבה), ת'ן מבינות>< יהיה טוב
אני מקווה