בוהו.

Stinki Winki

New member
נועה כבר לא בפורום...

סיוון כותבת לפעמים... נראה לי לחץ של לימודים או משו כזה

"הביוטופ שבטופ" ../images/Emo11.gif

יופי, עכשיו אני צריכה לעשות עבודת ביוטופ כחלק מהבגרות בביולוגיה. חייתי בסרט שזה יהיה רק מבחן, במבחנים הולך לי טוב, האחרון היה 96 |לאמשוויצה
| איילת, אם את עדיין פה ואם יש לך זמן לענות לי.. חייבים לעשות ביוטופ? אי אפשר להמיר את זה במבחן? הסבירו לנו שהחברה להגנת הטבע תדריך אותנו וזה עולה המון, לא נראה לי הגיוני שכדי לסיים בגרות בביולוגיה צריך לשלם כ"כ הרבה, אין חלופה?
בעיקר, איך את עשית את הביוטופ שלך? אה, כן
זוכרות שהצקתי לכן עם השאלה של בגדי הים? זה היה בקשר לטיול השנתי, הייתי אמורים להיות בחמת גדר אבל המים שם מזוהמים והכל.. אז נחשו, נוסעים למקום שווה יותר, מרכז קנדה^^
ואולי אני לא אהיה חייבת להכנס למים, יש לי גם עוד בעיה עם בריכות, אני צריכה להוריד מכשירי שמיעה ומשקפיים ככה שאני די נטולת חושים ומעורפלת. תארו לכן שאני נתקעת או קופצת על אחד הבנים היותר שווים בשכבה, מה אני אומרת? "אני שובבה"?
כשזה בטעות והכל? עזבו
התפגרתי>< אבל עכשיו נורא מציק לי (אני תמיד מוצאת על מה להתלונן, אה?) שנהיה עם לפחות עוד בצפר אחד בעיר שלומדים בו ילדים שהיו איתי בכיתה ולא ראיתי אותם מהיסודי>< לא בא לי להראות להם את עצמי בבגד ים או רוקדת (יהיה בריכה, החלקרח ומסיבה), ת'ן מבינות>< יהיה טוב
אני מקווה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

זהו. ידעתי שחייב להיות גם ביוטופ.
אז אמ..ביוטופ זה עסק יקר. הכי זול עולה 500 ש"ח. אבל אני וחברה שלי סיכמנו שאם ביוטופ, לפחות נהנה ממנו קצת, בחרנו בצפון..ביוטופ ב1000+ ש"ח והיה שווה כל רגע. הביוטופ לא היה כיף, הטיולים עצמם- היו מה שעשה את כל ההנאה. אז אם את יכולה להרשות לעצמך לקחת יקר- שהוא לא רק פגישות..אלא גם טיולים..אני ממליצה בחום!^^ לא ידוע לי על חלופה שיש.
חוצמזה, הביוטופ אני גם ממליצה לעשות עם בן/בת זוג. אפשר לבד, ברור..ואני באמת מאמינה שאת יכולה..אבל זה פשוט כ"כ מקל. אני וחברה שלי בקושי חילקנו את העבודה..כי פחות או יותר הזמן הפנוי שלנו היה ביחד והעדפנו לשבת לנסח ביחד במקום שכל אחת תעשה חלק ואז נצטרך לבדוק אחת את השנייה, לא שתינו נשלוט בכל העבודה ובלהבלה. בקיצור אז כן.
ישבנו שפוכות מעייפות להקליד המון תשובות..ספרים וצילומים עלינו..תוצאות תצפיות וזה..זה קצת כאב ראש..אבל בסה"כ זה סבבה כזה.
לאיודעת, יהיה טוב!
אני ד"א עשיתי בשמורת גמלא על נשרים, שפני סלע ואממ..שכחתי.
אלה-ארץ ישראלית..עוד צמח ועוד חיה. אני לא זוכרת.><

תודה שענת../images/Emo13.gif^^

באותה הזדמנות, שיהיה לך שירות נפלא בצבא, שתהני ויהיה לך טוב במשך כל התקופה הזו (וגם אח"כ, אלא מה
ותבואי לבקר מדי פעם^^

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifמה אני אעשה שהקופסא נשברה>>

הוצאתי את הקופסה של החליל והידית היתה שבורה>> מה אני אעשה לא נאי שברתי אותה
אמא אומרת שאם אני אצטרך לשלם היא תוציא את זה מהחסכונות שלי
לא רוצה

Stinki Winki

New member
מישהי שמבינה ב-MP3../images/Emo7.gif

למה הוא אומר לי, על כל קובץ שאני רוצה להעביר, ש"הקובץ או הספריה פגומים ולא ניתנים לקריאה"?
חוי.

shmeksit

New member
אני שמחה!!!!! יאיייי

עכשיו גיליתי (XP) , שהתאריך של המפגש אז אז אזאזאז הוא יוצאאאאא שבועיים לפני הבר מצווה שלי! כןכן בר מצווה! כי אז אני יהיה בת 13! אז זה בר מצווה! אבל בטח אף אחת לא תקנה לי מתנה :[ ואפילו לא בלון... ואז... נמ... לא יודעת... אבל יש לי בר מצווה! ושלא תעזו לזרוק עליי סוכריות טופי! למרות שיש לי בר מצווה! טוב התלהבתי יותר מידי... אזאזאז עכשיו אני אשתוק X:

shmeksit

New member
:[ כל יום יש לי מבחן\בוחן\מבדק אחר.

יום ראשון - היה לי מבחן באנגלית (ענק באנגלית) יום שני - היה לי מבחן במדעים... היו שם שאלות שלא למדנו עליהם.. יום שלישי - היום יש לי בוחן או מבדק במורשת.. יום רביעי - יהיה לי מבחן גדול בערבית.. יום חמישי - מבחן חוזר בשפרות.. יום שישי - מבדק בחשבון! זה לא פייר... :[

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהכנתי מה שאנבל הכינה.P::

היא אמרה לי את ה"מתכון" המאווווווד מאולתר. והכנתי.
אבל עם תפו"א וגמבה.:]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

כבר שעות אני מתכננת את הודעת האוף העצבנית שלי בפורום. ורק הצטברו עוד ועוד דברים לכתוב פה. ועכשיו פתאום, זה נראה כ"כ מיותר. מה שוב? אנשים טיפשים, בהמות, זוועת עולם. וגם אלה שלא, אלה שקרובים אליך ו"חברים" ו"משפחה" אותו חרא שיתקע לך סכין בגב.
אסור לסמוך על אף אחד.
יאיי. אלה מסקנותיי מיום נפלא זה! ואני צריכה שוקולד, ואין. עוד משו? כן! יש לי עוד יום לגיוס, נניח יום וחצי למרות שכבר מזה לא נשאר הרבה [בהתחשב בעובדה שההמשך כבר מתוכנן..] ואני צריכה להכין תיק, לקנות סיכות בטחון, סיכות שחורות לשיער, תחתונים ולא זוכרת מה עוד. אה, כן. מצברוח.
זהו, סיימתי להתבכיין. אני נראה לי אלך לשמוע אלאניס ככה..משו שיעשה קצת טוב. האסוף הזה..פשוט.אה.
18 שירים זה כ"כ חכם! סופסוף דיסק ארוך..עם שירים משובחים. מה עוד אפשר לבקש?
אתן לא צריכות להגיב, לשאול או משו. וממש לא חיבוקים. אני פשוט אניח שקראתן את הכל. תודה. אל תדאגו, תהיה הודעת פרידה רשמית, קצת יותר שפויה.

GalGul000

New member
נשלח באמצע.

זה פשוט עצוב לי. מאוד. וחבל שאת מרגישה ככה יומיים לפני הגיוס. עוד יומיים את תשכחי מכל השטויות הקטנות שמעצבנות אותך עכשיו. אל תדאגי. את תראי שיהיה טוב. ואוף. די. אני לא יכולה לעכל את זה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo10.gif

אוף ):
אניאני אני קראתי הכל, אזאז
נו. רקרק. אני אתגעגע אוף ):

the queen zohar

New member
כנ"ל../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

אל תתגייסי
תגידי שאת פצפיסטית
תגידי שבנות 14 צריכות אותך