בוהו.

shmeksit

New member
ראיתי את הסרט

הוא נחמד, לא ממש מפחיד.. חברות שלי שקראו את הספר הרביעי אמרו לי שהם הוציאו מלא דברים..

CoW MiLk

New member
הארי פוטר OO:

נראה לי שאני אגמור את זה בתוך יום מרוב שאני מחכה לזה. ]; אני צריכה להקציב לי חצי פרק ליום. כן. מממ.

shi66

New member
דוליז מהממת !

למה דווקא ממש יפה :) אני רק מתחילה אני לא ממש מומחית אני בקושי יכולה לשלוח את הדוליז שלי הם מכוערות כי הם בין הדוליז הראשונות שלי
בכל מקרה אולי אי פעם יצא לי ציור כזה בסך הכל אני בת 10 אבל סך הכל יצא לך מהממם אין מילים !:)

o0Invisible0o

New member
XD.

היא התכוונה לא להתייחס לדולי כי היא משורשרת לשרשור
שאינו קשור לדוליז.
על הדוליז שלה את יכולה להגיב בשדח"ם. ודבר אחרון- דולי זה ביחיד ודוליז זה ברבים.

the queen zohar

New member
יש לו פטמות אדומות../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

גילו יותר מדי שרון מאוהב בהרמיוני. אבל היא באמת הייתה יפהיפייה
והקטע של גביע העולם הוא לא ככה. והורידו קטעים משעשעים. ו... ו... מעיין דומה לי באופן קריפי מדי
ויולי, פבואר היא, יש לה בת בשם 338(לא התאפקתי), ומחרתיים תהיה לה גם שימלה.

the queen zohar

New member
ומדאם מקסים אמורה להיות שמנמנה../images/Emo70.gif

ואין את הקטע שהוא מספר שהוא חצי ענק

the queen zohar

New member
לא, אני דומה לך../images/Emo168.gif

כי את יותר גדולה... אני כבר מביאה את מה שרשמת במשחק של המאה לשם השוואה...

the queen zohar

New member
הוכחה../images/Emo168.gif

1.שמי מעיין ^^ עם שניייי יודים!-אוקיי, זה אולי לא נכון
2.אני אוהבת יצורים חמוווווווודימים ופרותיים!מי לא
3.מתה על כתיבה והיא חלק גדול מאוד מפריקת רגשות שלי.כנ"ל 4.אני בעיקר כותבת יצירות ופחות סיפורים ואם אני מתחילה סיפור בדרך כלל אני לא מסיימת אותו.כנ"ל 5. מוזיקה תופסת חלק מממש חשוב אצלי בחיים.אני חייבת להגיד שאני כמוך בזה
6.אני אוהבת לכתוב שירים גם בעברית וגם באנגלית ולהלחין אותם.חוץ מהחק של האנגלית, נכון... 7.אני ניסיתי ללמוד גיטרה והתייאשתי.אני עוד מעט אתחיל(ואני מכירה את עצמי, אני אפרוש) 8.אני בחוג דרמה כבר שלוש שנים ואני מתה על משחק.יותר זמן ממך, ושנה שניה בסדנא מקצועית למשחק. 9.אני אוהבת דוליז ואת הפורום.אם לא הייתי אוהבת הייתי פה
10.אני מעריכה אתכן כל כך!!גמאני 11.אני מתה על שוקולד ועוגיות שוקלד צ'ייפס! ^^מי לא 12.מספר המזל שלי הוא 5.אין לי... 13.הצבע האהוב עליי הוא בורדו-אדום.תכלת... 14.אני אוהבת מאוד לצייר ^^כנ"ל 15.אני אוהבת להתפרק עם מוזיקה של אביב גפן ובלאקפילד ומופע הארנבות.טוב, זה לא... 16.אני מאוד אוהבת טבע.גמאני
17.ההורים שלי גרושים.זה לא... 18.אני גרה עם אמא שלי ואחותי הגדולה בת ה17 בגדרה שזה חור ליד רחובות בערך. ><אני גרה בחור... 19.אבא שלי גר בראשל"צ ואני רואה אותו פעם בשבוע. 20.אני בת 13 ו8 ימייים! 21.החיה האהובה עליי היא חתולים אבל אני מעדיפה שיהיה לי כלב מאשר חתול.אני דווקא מעדיפה כלבים... 22.עד היום הלכתי ל4 או שלושה מפגשים.הלכנו לאותו מספר מפגשים... 23.בפורים אני אהיה שנה בפורום! ^^אני לא... 24.אני לא סובלת את המחנכת שלי ><כנ"ל 25.אני שונאת פאקצות וערסים אבל בגבול הטעם הטוב.כאלו חיה ותן לחיות.בעד. 26.מישהי שאני בכלל לא מכירה ניסתה היום להציט לי את השיער! ולא עשיתי לה כלום! פשוט שיעמם לה למטומטמת ההיא!מפגרת 27.אני רגישה מאוד למחטים ודם ורוב הזמן אני מתעלפת.הכל נכון חוץ מההתלעפיות. 28.אני מאוהבת בג'ק!(הסיוט שלפני חג המולד)כי הוא שלד סקסי
29.אני אוהבת סרטי אימה ^^כנ"ל 30.יש לי חותלות פסים שחור לבבבןן ^^ שמשמשות גם לשרוולים שמקסיים!אין לי... 31.עוד לא הגעתי לחמישים ואני לא יודעת מה לכתוב. 32.בזכות איילת()התחלתי לשמוע את אלאניס שהיא באמת מלכה ^^אכן מלכה 33.אני אוהבת רוק ^^ בעיקר קל.מי לא
34.הייתי פאקצה בכיתה ה' רק בו' התחלתי להשתנות.גמאני... 35.עכשיו אני בכיתה ז'.אני בו'... 36.אני מחוננת ^^נירמו(אומר כן בשפת החצילים) 37.אני מאוד אוהבת פנטזיה!גמאני
38.אני חוווווווווללה על ג'וננננננניייש. ג'וני דפ בשבילכן.כי הוא סקסי ומוכשר בטירוף
39.אני אוהבת מאוד את אופפפפפירר ^^כנ"ל 40.והיא(אופיר) גם ישנה אצלללליי ^^אוף 41.יש לי חולשה לגברברונים שמקסיים עם שפמפם ושיער עד הכתפיים . 42.*אהמ*סיריוס בלאק*אהמ* 43 אני כנראה אפסיק בעובדה החמישים כי אין לי מה למלא. 44.אני יודעת לדבר בעברית,אנגלית,קצת ספרדית וקצת ערבית.גמאני
45.אני מאוהבת בילד בכיתה ח'. 46.יש לי ביץ' שטוענת שהיא חברה שלי. 47.יש לי שתי חברות חמודות. 48.אני מטר 55. :(כנ"ל
49.אני שמנה.לא את לא 50.אני דומה לקוף.לא את לא 51.אין לי לא מסנג'ר ולא אייסיקיו חדש.גם לי אין 52.לפחות אימייל ואייסיקיו ישן יש לי.איסיקייו לא עובד... 53.אני אוהבת מאוד את סימפל פלאן ואת דיויד! 54.אני מאוד אוהבת סגנון גוטי ופאנקי כזה אבל לא מלא דם וגועל נפש למינהם.גם אני אוהבת... 55.עברתי את החמישים! כל הכבוד לי!בראבו
56.יש לי היום מסיבה. 57מעניין מי תשבור את השיא. 58.יש לי את הכבשה רוחממממממהה! 59.בהוווו..בהו. 60.אני אוהבת מאוד מכושפות! 61.היום שלי בנוי כך: 62.שינה 63.אוכל 64.לימודים 65.אוכל 66.מחשב 67.מחשב 68.מקלחת 69.אוכל 70.שינה >< 71.יש לי mp3 72.נמאס לי להתלהב ואין לי מה לכתוב 73.נראה מי תעשה יותר מ73 דברים על עצמה ^^^^ 74.אגב..אלו--->^^^^^^<----הם חדי גבה שמקפצצים באווששר^^שימשיכו... 75.*צחקוק* 76.גוד ביי ^^ 77.אה..ואני צריכה רעיון לתחפושת בפורים 78.ועכשיו אני אלך 79.אמרתי שאני ברברנית משהו?לא, אבל זה כבר ידוע... 80.שמונים עובדות קלטתם?!?! טוב אז זהו.ביי

broken winges

New member
גאד..אני נשמעת כזו היפרית ומתלהבת

:( אז אולי יש נקודה בדברים שלך XDDDD

למעלה