חול, חול יקירתי. שום דבר חגיגי מריצה שבה מובילים חול וכו".
B B T1 New member 20/10/04 #19 חול, חול יקירתי. שום דבר חגיגי../images/Emo8.gif מריצה שבה מובילים חול וכו".
N Nava5 New member 20/10/04 #20 אוףףףף, התאכזבתי! 'תה זוכר שאמרתי לך שיש לך ילדה מ-ש-ג-ע-ת ?? זה בתוקף!!
B B T1 New member 20/10/04 #21 זוכר, בודאי שזוכר, אבל יש לי... גם ילד שגם הוא לא פחות משגע... (לפי עדויות שונות ולא אוביקטיביות)
N Nava5 New member 21/10/04 #24 גליקום ו-BT , גמרנו YOU BEAT ME נראה לך, בי.טי. שאני אסתדר עם שני קאליברים=ילדיך??? טעות בידך! גליקום, ראשית, דברנו אודותייך בפרהסיה... שנית, תכירי לי את הברון?! (לא מיכנהאוזן, מקווה!)
גליקום ו-BT , גמרנו YOU BEAT ME נראה לך, בי.טי. שאני אסתדר עם שני קאליברים=ילדיך??? טעות בידך! גליקום, ראשית, דברנו אודותייך בפרהסיה... שנית, תכירי לי את הברון?! (לא מיכנהאוזן, מקווה!)
ג גלי® New member 21/10/04 #25 הברון, יקירתי, הוא אחי המדהים, שעשה לנו כאן "גיבושון" קטן... )) הוא הופיע בפורום עם הודעה "פרובוקטיבית" לכאורה, והצליח לעורר את הפורום... ))
הברון, יקירתי, הוא אחי המדהים, שעשה לנו כאן "גיבושון" קטן... )) הוא הופיע בפורום עם הודעה "פרובוקטיבית" לכאורה, והצליח לעורר את הפורום... ))
N Nava5 New member 21/10/04 #26 נו, אז הכבוד "השתלש" * וורן BT >>>ׁהשחקן המהמם מ"השמים יכולים לחכות" ועוד * הברון הלא-קולומביאני, למזלנו, משיב הרוח ומוריד (ה)גשם-של-תגובות * גלי, מגלגלת-העניינים (ולא העינים) פריקית-של- ים מה עוד יכול אדם לבקש?? נ.ב. קראתי את מעלליו והתפעלתי מהסבלנות של הנוכחים.
נו, אז הכבוד "השתלש" * וורן BT >>>ׁהשחקן המהמם מ"השמים יכולים לחכות" ועוד * הברון הלא-קולומביאני, למזלנו, משיב הרוח ומוריד (ה)גשם-של-תגובות * גלי, מגלגלת-העניינים (ולא העינים) פריקית-של- ים מה עוד יכול אדם לבקש?? נ.ב. קראתי את מעלליו והתפעלתי מהסבלנות של הנוכחים.