בוהה במסך ויודעת שאני חייבת ...

לא מבחירה - הצטרפי לגיבורות

ותראי שאין ברירה אלא להיות כזו ... כל הגיבורות כאן נופלות וקמות נופלות וקמות.... ונושאות עיניהן בתיקווה. אז הצטרפי לגיבורות שממשיכות להיות אופטימיות למרות הרסיסים, הכאב, היאוש... ומה שכולנו רוצות לגרש. והכי חשוב - האמיני בהצלחה.

sab sab

New member
../images/Emo24.gif רכבת ההרים הרגשית מטריפה

את כולנו!!!!
!!!! ההתמודדות עם אי-פיריון כואבת ומסובכת ובעיניי ממש חיוני למצוא משהו/עיסוק שיעשה טוב יום יום ושיעזור לנו לשמור על שפייות ואיכות חיים. אם הבנתי נכון אתם רק בתחילת הדרך,הזרעה שניה, ולכן אין שום סיבה שכבר תתייאשו!! ס-ב-ל-נ-ו-ת היא שם המשחק( אני יודעת...לא האהוב עלינו...)ובמיוחד במקרה של "לא מוסברים"! מאחלת לכם

המלים שלך הן המילים שלי

מה אומר ומה אגיד הוצאת לי את המילים מהפה.. גם אני מהתמתכננים, תואר ראשון, תואר שני (שאני לא אתקבל?? אם אני אתאמץ אני אתקבל!!) ד"ר (שאני לא אתקבל??? הרי אם אני אתאמץ אני אתקבל!!!) התאמצתי והצלחתי. חשבתי כל החיים שככה זה עובד, לא ישנים לילה או שניים, יושבים ומשקיעים ומתקדמים. והנה עכשיו אני כל כך מתאמצת ממש ממש בכל הכח וכלום גורנישט. ואני אחרי החודשים שאני לא מבינה איך זה קורה לי ..... וגם ידעתי כל החיים שX מוביל ל Y זה הרי ידוע נכון? אז מה זה לא מוסבר??? מה זה שהצילום בסדר והזרע בסדר וההורמונים בסדר אז מה נשאר? אהה כן, זו אני, אני שלא בסדר.. לא זאת לא אני אני יודעת בראש אבל בלב אני כל הזמן אשמה. אז מה אומר ומה אגיד את לא לבד, זה מנחם? לא יודעת. לפעמים כן לפעמים לא. אבל יינחם אותך לדעת שיש פורום של הריון אחרי טיפולים שגם שם את לא תהיי לבד וזה יהיה ביחד קצת יותר אפשרי לא?? ועד אז קבלי חיבוק וירטואלי באופיו אבל הכי אמיתי בכוונותיו

המלים שלך הן המילים שלי

מה אומר ומה אגיד הוצאת לי את המילים מהפה.. גם אני מהתמתכננים, תואר ראשון, תואר שני (שאני לא אתקבל?? אם אני אתאמץ אני אתקבל!!) ד"ר (שאני לא אתקבל??? הרי אם אני אתאמץ אני אתקבל!!!) התאמצתי והצלחתי. חשבתי כל החיים שככה זה עובד, לא ישנים לילה או שניים, יושבים ומשקיעים ומתקדמים. והנה עכשיו אני כל כך מתאמצת ממש ממש בכל הכח וכלום גורנישט. ואני אחרי החודשים שאני לא מבינה איך זה קורה לי ..... וגם ידעתי כל החיים שX מוביל ל Y זה הרי ידוע נכון? אז מה זה לא מוסבר??? מה זה שהצילום בסדר והזרע בסדר וההורמונים בסדר אז מה נשאר? אהה כן, זו אני, אני שלא בסדר.. לא זאת לא אני אני יודעת בראש אבל בלב אני כל הזמן אשמה. אז מה אומר ומה אגיד את לא לבד, זה מנחם? לא יודעת. לפעמים כן לפעמים לא. אבל יינחם אותך לדעת שיש פורום של הריון אחרי טיפולים שגם שם את לא תהיי לבד וזה יהיה ביחד קצת יותר אפשרי לא?? ועד אז קבלי חיבוק וירטואלי באופיו אבל הכי אמיתי בכוונותיו

7נתי7

New member
מתוקה../images/Emo24.gif

אנחנו שתינו באותה הסירה. מאחלת לך שהייה קצרה ביותר איתנו,אולי את כבר בדרך החוצה???? זה לא שאנחנו לא מקבלי אורחים,כן.... נתי, שתקבל תשובה רק ביום ראשון

תכלת 30

New member
וואו בנות

כרגע הגעתי הביתה ואני ממש נרגשת מהתגובות החמות. אז תודה לכולכן, אחת אחת, שהקדשתם לי מחשבה למרות שטף הבנות החדשות והבעיות שאצלכן כבר הפכו לטריויאליות. תכלת

פיצקית

New member
גם את מיוחדת וגיבורה../images/Emo140.gif

מקוה שהחשיפה כאן תקל עליך בתהליכים שאת עוברת. לפעמים השיתוף כאן כבר משפר את ההרגשה. בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו \כן|

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מהצד אנחנו אולי גיבורות אבל מהבפנים אנחנו לא יותר גיבורות ממך. יש לנו ימים טובים יותר וימים טובים פחות. כמוך אנחנו מתמודדות יום יום עם קשיים, כאב, כשלון ועצב. צריך המון כוח להבין שבן הזוג צריך מרחב וזמן ולך היה כוח לזה. צריך המון כוח להבין שהכחשת הכאב אינה פתרון ולעומת זאת לחיות עם הכאב מהווה מקור עוצמה. לא התעוררת מאוחר מידי תכלת, בעוד שנה תתעוררי כל לילה מוקדם מידי כשהילד יבכה וירצה לינוק. תאמיני לי שבאותם לילות יתגנבו לראשך מחשבות כפירה ותהיה אם לא הייתם צריכים לחכות עוד שנה-שנתים
. דבר אחד לא הבנתי, למה הפסימיות? למה שלא תכנסי להריון בהזרעה. אני מכירה ילד ג'ינג'י אחד מתוק להפליא שהרו אותו בהזרעה אחרי טיפולי IVF כושלים בגלל בעיית זרע קשה. אני מכירה הרבה ילדים שנהרו בהזרעות. הזרעה היא אולי לא ההמלצה האולטימטיבית שלי לתחליף סקס, אבל בהחלט המלצה להכנס להריון כשזה לא הולך באופן טבעי. אז מחקי את המילה עקרות מוחלטת ורשמי במקומה קשיי פוריות. תני לרפואה לפתור את הקשיים ובמקביל תאספי את כל התקווה והאהבה שיש בך כדי לחתור קדימה.
נועם

למעלה