בודרום אהובתי

קישקול

New member
בודרום אהובתי../images/Emo23.gif

|שלום לכולם
אני חדשה כאן !
נשיקות לך טליה על הפורום!נ.ב. יש שם מקסים. בטח כבר הבנת ושמת לב אני מאוד כלניתאוהבת את טורקיה .ואת בודרום במיוחד יש שם שלווה שלא מצאתי באף מקום אחר והייתי כבר בכמה מקומות . מקווה מאוד לחזור לשם. כולם כבר צוחקים עלי בגלל זה
פרח||
|קבלי ממני זר באהבה . נ.ב. אני גם מאוד אוהבת קישקול.

טליה ג

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ותודה על המחמאות!
בודרום אכן מקסימה, ויש לה במידה מסויימת אופי יותר יווני מטורקי. אנחנו הגענו לבודרום אחרי כמה ימים על חוף הים התיכון (אלניה, אנטליה) והיינו מותשים מהחום הלח ומההתקרצצות הבלתי נסבלת של הסוחרים. בבודרום השוכנת על חוף הים האגאי אין בכלל לחות, אלא האוויר קריר ויבש ורוחות נעימות מנשבות להן. גם המקומיים הרבה יותר רגועים, נותנים לתייר לנשום ולא מתקרצצים אליו. הגענו לבודרום בשעת ערב מאוחרת, ולא הצלחנו למצוא את המלון שהזמנו עוד מהארץ באמצעות הטלפון. אחרי סיבובים חוזרים ונשנים ברחובות העיר מבלי למצוא את המלון, החלטנו לחפש מלון אחר. ניגשנו לפנסיון קטן וחמוד בבית ישן מוקף בגפנים ובעצי פרי במרכז העיר, ושם התגוררנו. התכנון המקורי ליום המחרת היה לעשות טיול יום למרמריס ולהקדיש לבודרום רק כמה שעות, אבל אחרי הנדודים המתישים בחיפוש המלון האבוד והעצבים על הקרציות שתפסנו בימים האחרונים, החלטנו לבלות יום שלם בבודרום. אחרי שראינו את המצודה, ביקרנו במוזיאון וסיירנו בסמטאות וטיילנו בנמל, החלטנו לנסוע לחוף הים. אמנם החוף היה צפוף, כיסאות הנוח היו בתשלום, ואח"כ הזיזו לנו אותם למקום אחר כדי לפנות מקום לכסאות בית הקפה, אבל זה עדיין היה כיף להתאוורר קצת ולהסתלבט על החוף, ובאווירה בינלאומית! בודרום היא עיר מאוד קוּלית וכיפית, ואין בה בכלל אווירה המונית! הביקור שלי בבודרום היה במסגרת טיול מקיף בכל טורקיה בן 5 שבועות, ולכן לא יכולנו להקדיש לבודרום יותר מיום אחד, אבל בעתיד אני אשמח מאוד לבלות בה כמה ימים ולתפוס שלווה!

למעלה