בודקת משו....

לימונדה

New member
וגם אני מכירה אותך ../images/Emo13.gif

וגם למדתי איתך בכתה ז'... וואו, עמק יזרעאל אכן שולטים בפורום ביד רמה!!
!

Umang

New member
אני מתחיל לחשוב ברצינות על לעשות

את שביל ישראל, אבל זה יוכל לקרות רק מאמצע אוקטובר, ואני לא בטוח אם זה יוצא מבחינת מזג אוויר. יש מצטרפים?

galבת

New member
מגניב גם אנחנו רצינו מאיזור הצפון

עד המרכז אבל בסוף זה לא יצא לפועל אבל אם מישהוא עושה אני אשמח מאוד להיצתרף למרות שאתם לא ממש מכירים אותי אבל נכיר אם תרצו אני כל פעם נישיתי לדברת עם חברים על זה שנצא אבל בסוף הרוב כבר היתגיסו:(

10GaZ

New member
../images/Emo45.gif יש לך פרטנר

אני גם מתכנן לעשות את השביל.. לא בטוח שאת כולו אבל לפחות את הקטע הצפוני (תחילת המסלול עד איזור המרכז).

Umang

New member
באמת נראה לכם שיהיה בסדר

באוקטובר? כי אם כן אני אלך על זה..

10GaZ

New member
למה לא? זה זמן נפלא

האמת היא דווקא עדיף להתחיל מהדרום לצפון באוק' כי בדרום הפריחה מתחילה מוקדם מהצפון.. אבל צריך הרבה כושר בשביל השיט הזה... לצאת באוק' מהצפון נשמע בהחלט מצוין

galבת

New member
לא צריך כושר צריך הרבה רצון

ובלי להיתבכיין שקשה יושבים שישמרץ ממשיכים ללכת זה כיף חוויה שלא נישכחת וגיבוש אדיר אם החברה וד"א לא כיף שיש ממש הרבה אנשים 10 ולא הרבה יותר ולא בטוח שעושים את כל השביל כי זה יקח חודש שלם בגלל זה חשבתי ועוד מישהוא פה אמר מהצפון למרכז ולא להגיע לדרום

Umang

New member
לא האמנתי שיהיה ביקוש../images/Emo2.gif

אולי אני יהפוך את "הקומונה המיותרת" שלי לקומונת שביל ישראל
נוכל לתכנן שם מסלול, לקבוע עם אנשים ולהכיר..מגניב.

AcE666

New member
שמע, אתה יכול באמת לעשות את זה

ואז אנשים יוכלו לארגן קבוצות לפי מקום מגורים וזה, ולצאת. משהו כמו בליינד דייט, בלי הדייט D:

shira245

New member
אני מתכוונת../images/Emo3.gif

אבל רק לקראת אפריל.וכנראה יש לי פרטנרית, רוצה להצטרף?

galבת

New member
ליראת אפריל יהיה ממש קר גשם

וזה לא טיול של יום אחד זה טיול של כמה ימים... ואפשר לישאול איפה בדיוק האיזור הצפון את??

shira245

New member
אני יודעת שזה טיול של כמה ימים

אם לא יותר..הכוונה שלנו היא לעשות את רוב רובו של השביל ובחלק מהמקומות גם לסטות מהשביל. לגבי אפריל,זה לא סגור סופית וזה המון תלוי במזג-אוויר.

למעלה