בודקת משו....

GoodInsanity

New member
בודקת משו....

יש אנשים שהם בדר"כ שפויים ובגלל שהם קמים בבוקר ויש להם נאדה לעשות הם מתחילים להתבאס שהצבא לא מתחיל כבר?!....כי נראה לי שאני מתחילה להשתגע נפשית...

MaddyD

New member
אני ממש כזאת

למרות שהתחלתי להשלים לאחרונה עם המצב ואולי לראות בו חיוביות כי זה באמת להכנס למסגרת מאוד מחייבת מאוד חונקת אפילו אז מנצלים את הזמן כרגע לצערי אני לא עובדת, אבל כשעובדים זה עובר בטיל..

GoodInsanity

New member
אני לא עובדת....../images/Emo4.gif

אז אני מניחה שאם הייתי עובדת המצב היה שונה...מבחינתי...אני חייבת תעסוקה!אני מרגישה כמו הילדים ההיפראקטיביים האלו בגן שהגננת סימה קושרת אותם בשרשרת לקיר או משו!

חחחח - גם אני חושבת שאם הייתי עובדת

אז אולי המצב היה שונה כי לא היה לי כל כך אכפת כי אני הייתי מעבירה את הזמן עד אפריל וגם עושה הרבה כסף..אבל אני לא מוצאת עבודה

111שיר

New member
כשעוברים זה בהחלט עובר בטיל אבל

תלוי כמה זמן יש לחכות עד לגיוס. ברור שכשיש 8 חודשים לגיוס, הטיל הוא לא באמת טיל. עדיין מרגישים את ההמתנה. אבל אני מתגייסת בסוף החודש ועבדתי עד עכשיו ואני מרגישה שלא ניצלתי את החופש בגרוש. כמעט לא עשיתי כלום. אומנם אתם מרגישים שדי, מיציתם, אתם רוצים צבא. אני מרגישה שפאק, אוטוטו צבא ולא ניצלתי ת'חופש בכלל. עוד מעט לא אכיר בכלל את המושג חופש, וצבא זה הדבר הכי חונק שיש מבחינת חופש בחירה ובכלל חופש . אז תסתכלו על הצד החיובי, שלפחות הייתה לכם את ההזדמנות לנצל את החופש עד הצבא, כי ברור שבצבא עוד נתגעגע לחופש, אבל לפחות שלא תיכנסו לצבא ותחשבו על איך שלא ניצלתם כמעט את החופש ואין דרך חזרה. אה, ואם למישהו יש רעיונות איך לנצל את הזמן שנותר לי עד ה25, אז כל רעיון יתקבל בברכה:) אני חייבת לנצל את הזמן כמה שאפשר, ואני לא רוצה להגיע לצבא ולהגיד לעצמי: שיט, שכחתי לעשות את זה ואת זה ואת זה.

בלינצס17

New member
ממש מבינה אותך

לקום בבוקר כשאין מסגרת... ואין כ ל ו ם לעשות זה מטריף כל מה שמתחשק זה להישאר במיטה ולא לצאת ממנה טוב כבר לא יודעת מה עדיף את הצבא שזה יהיה בדיוק ההפך כי יהיה יותר מדי מה לעשות ולא תוכל להמשיך לישון או בית שאין מה לעשות ואפשר לישון כמה שרוצים תגידי לי את?

GoodInsanity

New member
אני לא יודעת

אני רק יודעת שזה מתחיל לחרפן אותי... אני די בטוחה שכשאני אכנס לצבא אני אתחיל להתגעגע לימים האלו כי יקרעו לי שם ת'טוכס אני צריכה להתחיל עם אוריגמי או משו!!!

zzYaelzz

New member
מבינה אותך לגמרי

אני לא רואה את עצמי מחזיקה מעמד עד סוף אפריל במיוחד שכל מי שאני מכירה כבר התגייס. גם אם הייתה לי עבודה עדיין הייתי רוצה שהצבא כבר יתחיל כדי להיות עם אנשים בגילי כי 5 ימים בשבוע אני לבד, מחכה בציפיה שאנשים יצאו לסופשבוע מהצבא.

../images/Emo45.gif

אני גם לא יודעת אם אני יחזיק מעמד עד אפריל - אני מתחילה כבר להשתגע
אני חושבת שאני ישלח להם פקס - בקשה להקדים את תאריך הגיוס

zzYaelzz

New member
גם אני!

כל יום אני חושבת שאולי עדיף שאני אקדים את הגיוס. הרי אין לי מה לעשות עד אפריל... אבל מכיון שהמיונים נגמרו, אם אני אבטל את הגיוס אני אצא ממודיעין ואני אוכל להיתקע במשהו עלוב לשנתיים בצבא. אז ההחלטה קשה...

zzYaelzz

New member
אם כך..

עצה שלי: להקדים את הגיוס במהרה! אבל זו רק דעתי

למעלה