בודפשט

• פותח הנושא ori31
  • פורסם בתאריך

ori31

New member
בודפשט

בבקשה!!! לקראת נסיעה בשבוע הבא מעוניינת בהמלצות במיוחד לאתרים שמתאימים למזג האויר טיפים אם יש (אין צורך בטיפים על אוכל) וכן אם יש ברשת איזשהו מילון/שיחון עברי הונגרי תודה מראש

vera2

New member
טומי הBudapestportal ממש טוב

יש שם Sightseeing שנותן את כל המקומות המעניינים תיירים כולל אתרים שמעניינים ישראלים.גולש למועדפים.

טומי*

New member
כן זה אתר שימושי מאוד...

אני נעזר בו די הרבה תראי מה הם כותבים על מזג האויר הצפוי לסוף שבוע A fagyos, hideg, télies idő ellenére eleinte még többnyire jók a közlekedés meteorológiai feltételei, leszámítva a vízátfolyások miatti síkosságot. Hajnalban viszont az eddiginél több helyen képződhet köd, deres útszakaszok is mind gyakrabban fordulhatnak elő. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -11, -16 fok között, derült területeken, hófelszínen azonban -20 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2, -3 fok között valószínű. Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2005. március 3 ברררררררררר

vera2

New member
ממשכפור וסכנת החלקה../images/Emo186.gif

אני הייתי דוחה נסיעה במזג אויר כזה.

טומי*

New member
מזג אויר כרגע ושערי המטבע....

EUR: 242,25 Ft USD: 184,16 Ft CHF: 156,83 Ft Budapest -2 °C שלג קל

ori31

New member
תודה על

התשובות. לא כל לינקים עבדו אצלי. האם אפשר לקבל תרגום למזג האויר?

טומי*

New member
../images/Emo186.gif פשוט קר מאוד

בלילות בסיבות 16- ביום קצת יותר טוב. הייתי לפני כחמש שנים בזמן חג המולד שם, לקראת סוף דצמבר גם היה מאוד קר...13- ביום. אם לוקחים לבוש חם אפשר להסתדר יופי

ori31

New member
שוב תודה. האם

אתה יכול להמליץ על אתרים לביקור בשבוע הבא? (ממה שפתוח)

טומי*

New member
זה מאוד תלוי מה אוהבים

יש כאלו ש"מתים" על מוזיאונים ויש כאלו על קניונים. אז בבודפשט ישנם גם מאלו וגם מאלו בשפע רב. אם המזג אויר יהיה סביר, הייתי ממליץ לך ללכת בכל מקרה למצודת הדייגים המוכרת, וגם בצד ההררי ז"א בבודה לספא גאלרט. זה מקום משגע במיוחד במזג אויר חורפי. כמובן שלא הייתי מפספס את בית הכנסת הגדול ברח' דוהאן' עם המוזיאון שלידו. כל האיזור של המה שהיה הגיטו היהודי עם מוזיאון השואה החדש. חוצמיזה ישנו מקום יפיפי מאחורי כיכר הגיבורים בפארק העירוני של בודפשט...שכנראה עכשיו הכל מושלג שם, אז שם ישנו מבנה מאוד יפה ומעניין כפי שתראי בתמונה שצילמתי שם בחורף לפני 5 שנים

למעלה