בודיקיאה

• פותח הנושא drat
  • פורסם בתאריך

drat

New member
בודיקיאה

היא ישבה על המיטה עם החיוך החולמני שלה. "את מוכנה לעונג הבא?" הוא שאל אותה בזמן שהוא צופה בה קמה ומתעוששת מהאורגזמה שלה. זה לא היה קשה בשבילו, הוא הכיר כל נקודה שצריך ללטף, לנשק, לנשוך או ללחוץ. הן תמיד נהנו מהמגע המיוחד שלו. "תתלקחי, אני רוצה אותך נקיה". כמובן ללא חדירה. הוא היה צייד מזן מיוחד. חיפש את החלשות של העדר אלו שקל להפוך לשלו. כאלו שתמורת עונג ישתעבדו לרצונו. הוא בחור יפה, גבוה וחכם. דמות מספקת כדי לשבות את אלו המחפשות שובה. הוא תמיד ידע מה לומר להן, הוא תמיד ידע איפה לגעת כדי לעשות בהן כרצונו. הוא עשה הכל למטרה זו אחרות מפנקות או טיול רומנטי. כך שמהן הן היו כמו חומר בידי היוצר. רק מדבר אחד הוא נמנע. את בטוליו הוא שמר בקפדנות ורובן בכלל אל התיחסו לכך שאין חדירה. העונג ממנו היה חזק מדי. זו הייתה לא שונה. "ילדה" בלונדינית חמודה. קצת שמנמנה וחסרת ביטחון אחרי שחברה הקודם דפק וזרק. בת 22 תלמידה לחינוך. היא לא הייתה רגילה לחיזור מגברים מסוג זה. גברים שתמיד נראו לה שונים אסרטיבים ובטוחים בעצמם. ערבוב של דוגמן מצליח ולוחם ברברי. כאלו שיציטו בה אש של תשוקה בלטי מרוסנת. לאחר כמה דקות היא חזרה לחדרה מריחה משמפו הדרים. "בואי אחרי". הוא נכנס לחדר שונה, חדר שהיא לא ראתה בביתו עד עכשיו. החדר היה גדול יחסית במרכזו עמד זקוף סוג של משטח גדול עליו חוברו מסר מוטות ורצועות עור. בצד עמדה כורסה וקטריאנית שכנפיה המשענת שלה יותרים צל עמוק על היושב בה. שני הפנסים היחדים בחדר האירו רק את הבמה מה שהוסיף לצל העמוק של הכורסה.הוא הוביל אותה למשטח חיבר בהתחלה את ידע למוטות, סגר שני רצועות עור סביב בטנה וירכיה, את רגליה חיבר למוטות ארוכים יותר. היא לא נרעדה אך הייתה לא בטוחה מה הלאה. הוא הביט בעייניה לראות מה בתוכן. הוא חיפש את הפחד או את הציפיה. את הכאב שעומד לבוא או את העונג שנובע מאותו הכאב.היא לא הייתה הראשונה. לפניה עברו בחורות ובחורים שונים. כולם היו החלשים של העדר כאלו שהוא יכל להריח בהם את הריח של העבדות. ריח מתוק של תפוח נרכב בסלסלה של תפוחים בשלים. הוא יכל לראות בעיני המבקר את עבדותו. תמיד היה שמח לתלוש מהעדר את אלו שהיו נהנים מהשפלה ומשליטת האדון. רבים ורבות מאלו שעברו תחת ידיו הוא ראה במועדיונים שונים קשורים לאדון או מלכה. קשורים בשרשרת או מתרפסים. "אז נתחיל, יש כאן חוקים פשוטים. את השפחה שלי אני יעשה בך כרצוני ואת תתענגי על כל רגע של שפלותך. אך למרות הכל יש לך מוצא, מילה בטוחה. זה לא משנה לי אם תצרכי מכאב או מעונג, תבקשי רחמים או שאפסיק הדבר היחידי שיעצור את המשחק זו המילה הבטוחה. את מבינה" היא אמרה שכן וחזרה על המילה הבטוחה שלושה פעמים. הוא התישב בכורסה לחץ על כפתור הבמה התרוממה כך שהיא נתלתה במאוזן שפניה כלפי הריצפה. היא הרימה את הראש כך שתוכל לראותו. בעיניה עדין היו סימני שאלה רבים. הוא התרומם והקיף את המשטח. היא לא יכולה לראות אותו שנעמד מהצד של רגליה. מעביר יד, מלטף את רגליה רגליה. מוציא מתוך המשטח אלקטרודות ומחבר לשפתיה הכוס שלה תוך שהוא מהרהר בקול "לא את לא מודרנית את קלטית, ברברית, דרואידית". מרמקולים חבוים התחילה לנגן מוזיקה, dead can dance שרים בלטינית וקלטית. הוא חזר לכיסא מוצי שוט קצר. התחיל להצליך על בטנה על ירכיה. כל הצלפה חזקה מקודמה מותירה סימן אדום על העור הלבן. היא שותקת ספק סימן של כאב ספק של עונג. הוא ממשיך להצליף כל הצפלה במקום רגיש יותר ויותר אם זה החזקה והפטמות, אם זה הכוס ושפתיו. בין הצלפה להצלפה נוגע לא נוגע בדגדן מעביר גל של כאב וגל של עונג לגופה. מפסיק ויוצא מהחדר. היא נשארת תלויה באויר לא יודעת אך מצפה. לאחר זמן קצרה היא רואה על הקיר צללית של להבה מרקדת. היא מהופנטת לנר ביד של צילו על הקיר. היא רואה את הנר מתרומם ברווח בין גבה למשטח. מרגישה טיפות של שריפה על גבה ועכוזה, אך עדיין שותקת. ואז קור פתאומים חודר לתוכה.הוא הכנסי קובית קרח אחת לתוכה וזו נמסה בחום גופה. טיפת שאווה נוספת על גבה וקובית קרח נופת בתוכה כל פעם חור אחר. טיפה על הגב קרח בכוס, טיפה על הגב קוביה באחוריה, טיפה על גאווה קוביה בפה. היא שותקת ספק סימן של כאב ספק של עונג. הוא מכבה את הנר בנשיפה אחת מרים את ראשה מביט בעיניה "אז אני מבין שלא אשמע ממך צעקה". עוד מבט קצר וסטירה על פניה. המוזיקה ממשיכה. הוא רוצה צעקה או של כאב או של עונג הוא ניזון מצעקות אלו. יוצא מהחדר ניגש לארון יש שם מבחר נהדר של כלים למשחרים אלו. ויברטורים בגדלים שונים מ 5 ס"מ ועד 25 ס"מ, שוטים שונים, סוללות עם אלקטרודות, משקולות תליה לפטמות או לכוס, חרוזים נוצות וכל דבר אחר שמטרתם ספק כאב ספק עונג. הוא בוחר שני כלים גבריים מגומי 20 ס"מ גודלם שמתחברים למנוע קטן. הם גדולים מספיק לענג אך לא בלי כאב, או להפך מספיק גדולים לכאיב אבל לא בלי עונג. חוזר לחדר מחבר את המנוע למשטח כל שבוכנותיו מול שני החורים שלה. מחבר את הכלי זין לבוכנות ומחדיר. "אני רוצה צעקה" ומפעיל הבוכנות נעות לתוכה והחוצה. בישבנה יש כאב ובכוס עונג. שוב אותה תערבות. אך היא בשלה שותקת הוא מלטף את פטמותיה מעביר את ידו על פניה והיא בשלה שותקת. המכונה מגבירה את הקצב. היא שותקת. המצים נוזלים על ריצפת האבן, היא שותקת. הוא מביט בעיניה מצפה לכאב או לעונג מושפל. "אני רוצה אותך בתוכי". הוא לא ידע אישה אף פעם, שכב עם עשרות בחורים בחורות אך לא הייתה חדירה אחת. הוא פחד לאבד את השליטה על עצמו. גם את המשחקים האלו הוא היה גומר בעצמו, בידו. והיא דורשת בחוצפה את בטוליו. היא שלא נתנה לו צעקה דורשת את כל מה שיקר לו. "אני אומר מה אני רוצה ואת מצבעת, הבנת שפחה". ואז צעקה, מילת הבטחון. הכל נעצר המשטח ירד ושוחררות הרצועות. הוא הניח שהיא סבלה בשביל משהו אך הבינה שלא תקבל לכן גם עצרה. הוא הביט עליה אבל בעיניה היה משהו שונה, לא הייתה בהם שפלות אלא מוסר אדונים, דרישה של מלכה קלטית העומדת על גוויות חייל רומי, דרישה של אלת מלחמה חסרת רסן, דרישה של כובש אדון ומשחיט. היא הניחה את ידה עדיין עם הסימנים אדומים של הרצועות על חזהו ודוחפת אותו לכורסה. הוא רצה להתנגד אבל לא יכל. היא המלכה, האלה. היא דחפה אותו לכורסא כך שזיקפתו ממתינה לה."אני אקח את מה שארצה" היא אמרה והתישבה במכה על זיקפתו והחלה לרדת ולעלות בקצב שלה. הוא רצה לומר משהו אבל לא יכל, עבדים לא מדברים ללא אישור המלכה.רק עכשיו הוא מבין מה ראה בעיניה ולמה לא זכה לצעקה שרצה. היא לא הייתה אחת מהעדר הייתה הייתה הזאב בעור של כבשה.

bugbuster

New member
על הגבול הדק דק

ראשית ברכות, גם אם איננה כתיבה ראשונה.
שנית, כטעם אישי, ענייני שליטה אינם כוס הקפה שלי, (בהמעטה,) ולא זו הסיבה להגיד שהסיפור גבולי, נכון, הייתה "מילת הבטחון," אבל. כיוון שמדובר בתסמינים גופניים המדד שלי לשפיטה היא תופעות גופניות מובחנות כמו בכי, עור אדום, צרחות, וכדומה, ואלה היו כאן, בחלקם המרובה. מבקש להבא ראשית לסמן כתיבה כזו כתוכן חריג, סימון שלושה איקסים אדומים, ולנסות להמנע מהתסמינים הגופניים. למרות תחושת "העיקור" שאולי תתלווה לכך. כאמור הכתיבה על סף כאב גבוהה. כמעט גבוהה מדי. הסימון אם לא יעזור, לא יזיק.
עניין נוסף שגיאות כתיב. אלה לא שגיאות הקלדה, ואתה חייב להעביר את הכתיבות שלך בהגהה עמוקה, ואם לא עולה על שגיאות הכתיב, אנא השתמש בתוכנת תיקון. דיאלוג, עדיף לפתוח שורה חדשה לכל מה שנאמר בידי דובר אחד. <הוא> יותר מידי שימוש ב- 'הוא' מה שיוצר תחושת ניכור בנוסף לחד גוניות. נסה לגוון אפילו בצורה מלאכותית של יצירת סייקל, סבב, ליצור תדירות שימוש במילה הוא, והשם עצמו למשל, שלכן רצוי לתת כזה. פיסקאות, בחלקן נאמר לעניין דיאלוג, וגם בלעדיו, מה שיותר מרווח, ככה קל יותר לקורא. לגבי הסיפור. הסיפור בינוני. מתמשך ולגבול של גדוש. הסיום מעולה. הסיום טוב עד כדי כך שכל ההערות העולות עד אליו, מיתגמדות בהגעה אליו.

drat

New member
מקבל את הרוב.

חוץ משינוי תחושת הניכור. כל הסיפור בנוי סביב הניכור הזה. הניכור של המספר מהסיפור.הניכור של חוסר תיאור הסביבה. הניכור של חוסר התיאור הגופני (שלו). הניכור שלו מהרגש. הרעיון הוא שרק בסיום הניכור הזה נשבר על ידיה. יש שלושה חלקים לסיפור. החלק הראשון שבו יש תיאור חלקי שלה והיא אנושית וקיימת אך חסרת רצון. החלק שב"חדר" שיש ניכור מוחלט בינו לבין האנושיות שלה, ובינה לבין הסביבה. היא לא מדברת, היא לא מתוארת, היא לא קיימת מבחינתו מחוץ לפונקציה שלה. הוא רוצה משהו, הוא יקבל, הוא יזרוק. כמו כולם עד אותו רגע. הוא מחפש קורבן מהעדר. אין כאן רצון שלה היא פסיבית.לומר את האמת רציתי מאוד שזה יראה כמו חדר לבן באור פלורסנט בלי להכנס לתיאורים. שהתחושה של הסיפור תיצור את הדימוי הזה (מעניין אם הצליח לי). ואז בחלק השלישי הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה, אבל הרצון שלה מתעורר ודורש משהו. היא לא מעוניינת בפונקציה. היא מעונינת בו כאדם (חדירה כדימנוי מאוד נדוש של אינטימיות בין אישית) והוא ממצא את הנקמה שבו. אם הייתי חייב לכתוב המשך לסיפור. כנראה שהמשך היה סיפור אהבה זוגי אמריקאי מתוק. כי שניהם גילו שיש בהם קשר רגשי אחד לשני והניכור מתפורר.

bugbuster

New member
אנד איי לאבב יו טווו, בנוסח האמריקיקי

הסכריני? חחח, רק זה לא.
ולתגובתך, קורבן? מדוע המילה קורבן, מדוע המילה עדר? תרחיב אם יכול, שהרי ישנה כאן פירכה. אם הוא כביכול "מנהיג" כיצד הסתננה לשורות זאבה מחופשת? וכמו כן, נקמה? תפתח. מדוע השתמשת במילה נקמה? מי נגד מי? האם זה <נגד?> או אולי אף <מלחמה?> בסקס? וכתוצאה גם מסעי ענישה ונקם? את הניכור אני מקבל בשתי ידיים, הוא במקומו, ואם ככה היה צורך להרחיב ולפתח. חדר פלוארוסנטי, כמעט רפואי, ואכן מתואר ככזה מילולית שהרי שום רושם לא ייבנה אצל הקורא אלא בהכוונה שלך ככותב, אזי תאור חדר פלוארוסנטי אולי היה עושה עבודה פי כמה מ<הוא> חוזר ונישנה. אגיד במילים אחרות. (והפרשנות כמובן שלי ועל אחריותי בלבד,) ככוח נטו, אין כוח אלא כוחה של אישה בנשיותה. אמירה אולי מעט פשטנית, ומיכאן אולי מבט אחר על תופעת השליטה הגברית במיוחד. תמשיך מזה?

סיפור חזק

מצטערת שאי קטנונית, אבל הפריעו לי שגיאות הכתיב ושגיאות ההקלדה.. אבל חוצמזה - ספור טוב מאד

למעלה