בודובוםםם

tHEsATLAN

New member
בודובוםםם

אממ אוקי של מי השיר דמויות של משטרה ובאיזה דיסק הוא נמצא? ד"א ממתי סילבה שר מזרחי, הוא לא היה היפ הופ או משהו?!?!

ק ר ח

New member
לא ......

לא דמויות של משטרה אלא בנות של משטרה הקטע הזה ספציפית של מירו מהתקליט הראשון של שב"ק ס´ "אמפריה" שיר 7 "מכופף הבננות" וסילבה,סילברדון, הוא לא היפ הופ ולא מזרחית,הוא רגאי, הוא אף פעם לא היה היפ הופ ובישראל הוא הוציא דיסק אחד בעברית,"דברו",ובדיסק הזה הוא שילב מזרחית עם רגאיי כדי שזה יילך לו בארץ,האמת לא הלך אבל קיבלנו להיט בזמנו,להיט בנזונה: "ישראל"-סילברדון+פישי הגדול,שווה שמיעה

tHEsATLAN

New member
הוא לא הוציא עוד?

הוא הוציא עוד דיסק שקוראים לו סילברדון - סילברדון לא? כאילו קניתי את שני הדיסקים שלו דברו וגם הדיסק באנגלית והוא באמת דיסק חבל על הזמן אבל חשבתי אולי יש לו עוד דיסק שונה במקצת ד"א תמליצו על דיסקים טובים לקניה כי אני נכנס לקטע ואני קונה מלא דיסקים אז תמליצו כמה שיותר סילבה - בריא עליך!!!!!!! :))

tHEsATLAN

New member
אממ עוד שאלה

סילבה הוציא שיר עם ביט כמו שהוא עשה בפריסטייל כאילו "תגידו זה לא יכול להיות הדיסק שלי דבוק כבר נמצא בחנויות" וכל זה?:]

tHEsATLAN

New member
ועוד משהו אחד

מיזה איצ´יבאן?! כמו שבויאקה והחברים שרים בשיר שלהם "ת.ז"?!?@

ק ר ח

New member
תשובות אחי

מקרח אחיך
, אז ככה: איג´י באן-ביפנית זה אומר מספר אחד איג´י=מספר באן=אחד מי זה פה מספר אחד? איג´יבאן בויא-קלאן אחד אחד? נאמבר וואן=מספר אחד באנגלית וסילברדון עשה ת´קטע מהפריסטייל לא בדיסק שלו אלא בשל בויאקה, בתעודת זהות,השיר עם האיג´יבאן

double M

New member
טעות......

איצ´=אחד ביפנית..... חודש של למידת ג´ודו עשה את שלו....

למעלה