בודה ביפן =\

• פותח הנושא m1ko
  • פורסם בתאריך

m1ko

New member
בודה ביפן =\

האמנם אני רק בן 13, אך אני כבר חושב על עבודה- ואני רוצה ביפן^_^ הבעיה היא ששמעתי שאסור לזרים לעבוד שם כמו בארץ.... אבל יהיה לי דרכון ישראלי+צרפתי... אני אוכל לעבוד שם בתור משהו? -ועוד שאלה למטה^^: אני גם לא יודע ממש בתור מה אוכל לעבוד שם... אני יכול להגיד לכם במה אני עוסק כיום^_^: גו- קצת. אוריגאמי- אני עוד מאט מקבל תעודת מדריך כי אני מסיים קורס... סושי- אני יודע להכין, אבל לא למדתי 7 שנים^^ ציור- אני יודע לצייר בסגנון מנגה כזה... אבל אני לא מפתח את זה משום מה.. ואני יכול גם לעשות שם מאכלים מישראל- למרות שלא נראה לי שיואהבו חומוס, פלאפל, שקשוקה או שווארמה.. =X ואני רוצה לדעת עוד משהו.. לא קשור לעבודה... אני רוצה ליצור קשר עם ילדים יפנים בני גילי בערך =] למי שיש מסנג'ר או אייסיקיו של ילדים יפנים בגיל העשרה, בבקשה תנו לי... או אפילו סתם פורום של יפנים^^ תודה.

Noam Raby

New member
אני לא בטוח איך זה ביפן

אבל בהרבה מדינות זה תלוי במשכורת הנוכחית שלך, אם יש לך תארים וכו', כדי לקבל תעודת תושב קבע או אזרח. סביר להניח שביפן זה ממש קשה בגלל צפיפות האוכלוסיה במקום.

calijuu

New member
איך אני משיג תעודת תושב? ומה...

ומה זה אומר תארים?

Reikan

New member
בקשר לאזרחות

פנה לעצמך עשר שנים של מגורים ביפן, או שתתחתן עם יפנית ותקצר את זה לחמש.

Reikan

New member
עוד משהו ששכחתי (אזרחות)

אם אתה רוצה להיות אזרח יפן, עליך לוותר על כל האזרחויות הנוכחיות שלך, וזה כולל אזרחות ישראלית.

tals56

New member
אני לא כל כך בקיא באזרחות

אבל אם אתה יהודי שהיה פעם ישראלי, ואתה מוותר על האזרחות הישראלית שלך אתה יכול ישר לחזור בלי שום סיבוכים לא?

GnomeBubble

New member
נראה לי שכן

אבל זה לא בדיוק "ישר". ויכול להיות שיערימו קשיים בפני מי שויתר כבר פעם אחת על האזרחות שלו (ותודה שזה קצת עקום לוותר על אזרחות ואז לבקש אותה שוב)

0Pandemonium0

New member
"מסנג'ר או אייסיקיו של ילדים יפנים"

נשמע קצת לא טוב
אבל אל תילחצו, סתם צחקתי...

calijuu

New member
אני לא מבין את האתר הזה..

הוא כל הזמן מחזיר אותי לעמוד הראשי ואני לא מוצא עם מי לדבר שם..... 0Pandemonium0, תסתום ת'פה שלך אם אין לך משהו מעיל להגיד... וגם אתה eden242.. מה המספרים האלה שיש לך בכינוי?! אפשר לחשוב שאתה ניצול שואה..

hazu1

New member
../images/Emo41.gif PEN PAL ל-FAQ \ קישורים?

GB נראה לי שהשאלה לגבי אתרים כאלו מתרבה לאחרונה, אולי כדאי להוסיף לקישורים או ל- FAQ?

dannyshadow

New member
כול הסדרה היקארו נו גו

מלאה במסרים כאלה. "אני יודע שלאקירה יש עניין בך. אבל הוא לא היחיד. גם אני ואוגאטה מתענינים בך" "גם אתה מתעניין בשינדו?" XDDDD

hazu1

New member
דרכון קנדי,גרמני, אוסטרלי

אם אני זוכרת נכון, אלה הם דרכונים המאפשרים לקבל 6 חודשים של ויזת עבודה ביפן.

למעלה