בודד

ERIK35Y

New member
בודד

מבאס להיות בודד...אוטוטו חוגג 40 ובטח אמצא את עצמי שותה בירה עם עצמי באיזה חור/בוהה בנוף...חושב...
כן.הגעתי למצב שאין לי אפילו חבר לשתות איתו בירה...לדבר. שלא לדבר על לשפוך את הלב.
הבית של די ריק חוץ מיום משבוע שהבת הקטנה שלי מגיעה לבקר במסגרת "הסדרי הראייה". לא זוכר מתי לאחרונה ארחתי אנשים בבית (אם לא סופרים פגישות/הכרויות אקראיות עם נשים).
גם אנשים שעובדים איתי 10 שנים בעבודה לא באמת מכירים אותי, אנחנו לא חברים, לא משתפים. אני נראה רגיל למדי- לפעמים שמח לפעמים עצוב, עושה ספורט לבריאות הנפש והגוף, שותה וויסקי בערב סתם כי עושה לי טוב.
לפעמים מרגישים שהחיים די מחורבנים ומנגד יש גם רגעים טובים בחיים שנראה ששווים את הכל.
שיהיה שבוע טוב

אין איל

New member
הי, אתה לבד, אבל אתה לא לבד.

רבים מאיתנו חיים ככה.
תקרא קצת בפורום.
אתה יודע, בסופו של דבר - כמה שזה קשה, ולי אין ילדה להתנחם בה, ואני לא שותה בירה, בקושי יוצא מהבית, לבד כמעט כל הזמן -
בסופו של דבר, כשאני שואל את עצמי מה אני מוכן לעשות על מנת לשנות את המצב - התשובה היא שאני לא מוכן.
וכך, ברוב השיחות הפנימיות אני מגיע למסקנה שככל הנראה אני רוצה להיות לבד, שנח לי לבד יותר מאשר לשמור על קשרים עם אנשים, ושאני מוכן לשלם את המחיר הכבד כל כך הנלווה לרצון הזה.
שלא תחשוב - גם אני אומר לעצמי "לו רק היה כאן מישהו לדבר איתו, לו רק היתה מישהי".
אבל בעומק, מעבר לאמירות האלה שעולות מעצמן בתוך הבדידות הזאת, אני חושב שאני רוצה להיות לבד.
כמו שאני כותב לכולם כאן,
אני מבין אותך עד העצם,
ואין לי נחמה אחרת להציע.
איתך במחשבותיי, ומקווה שתמצא את הדרך להיחלץ.

לי בא

New member
ברוך הבא

התחושה שלך מאוד מוכרת.
אמנם זה לא מנחם, אבל הגעת למקום הנכון.
תצטרף אלינו ונחלוק את תחושת הבדידות יחד ואולי אף נפיג אותה קצת.

נעמי155

New member
כשאתה כותב

"הגעתי למצב שאין לי אפילו חבר לשתות איתו בירה", אני מסיקה מזה שהיו לך חברים בעבר..
אם כן, מה קרה ששינה את המצב?
לכולנו יש רגעים שמזדחלת לה איזו תחושת בדידות... השאלה היא מה אנחנו עושים, כדי לשנות את המצב.
כתב פה לפני מישהו, איל כמדומני, שהוא כנראה בוחר להשאר לבד, ולמרות שזו בחירתו, הוא לא מרוצה מהמצב.
אז שווה לבחור באופציה של לחיות, על כל המשתמע מכך, ואם קשה להגיע לזה לבד, להעזר באנשים הנכונים.

אגב, איך היה ביום כייף בגן?
מקווה שהדברים יסתדרו
בהצלחה .

tzachy

New member
ברוך הבא

ציוטוט מדברייך: "לפעמים מרגישים שהחיים די מחורבנים ומנגד יש גם רגעים טובים בחיים שנראה ששווים את הכל" - אני חושב שאצל הרבה אנשים זה ככה... גם אם לא תמיד יודו בזה...

אתה מוזמן לשתף ולהשתתף.

למעלה