בודדה...

MeWithoutU

New member
בודדה...

ביום שני חבר שלי נסע לעשות שמירות באיזה בסיס... והוא חוזר רק ביום שני)))= 7 ימים בלי לראות אותו נראים לי כמו נצח... כשהוא היה בטירונות זה היה 5 ימים בשבוע...ועכשיו זה שבוע שלם... זה כל כך מדכא... אני יושבת בבית כמו מפגרת ולא עושה כלום! אני בעיקרון ישנה בימים וערה בלילות...כי הלילות עוברים יותר מהר משום מה... אני משתגעת... הדבר היחיד שמנחם אותי בזה שהוא נסע לשבוע שלם...זה שאחרי זה יש לו 5 ימי חופש... ואז כרגיל...הוא חוזר כל יום הביתה... אני מתגעגעת...קשה להיות רחוק מהאנשים שאוהבים... בעיקר כשהוא הבנאדם שאני הכי אוהבת בכל העולם...

הינה לפחות מצאת לך תעסוקה ../images/Emo6.gif

MeWithoutU

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תעסוקה?לישון כל היום זה מבאס... אבל יש לי תוכניות לימים הקרובים מחר...חייבת ללכת לחנות דחוף...נגמרה האספקה של הסיגריות...ואחרי יומיים בתוך הבית אוויר צח יעשה רק טוב... בדרך אני אלך לחברה שלי לבקר אותה...אני מתגעגעת לתינוק המתוק שלה(= וביום חמישי...אני אלך לאמא של חבר שלי...לשבת איתה קצת...מסכנה בטח מרגישה לבד... וביום שישי או שבת...אני נוסעת לירושלים לקרוב משפחה(= ואז להיתקע עוד קצת בבית עד שהחבר יחזור(((= איזו תמונה מתוקההההההההה... רק שזה לא מה שיקרה כשחבר שלי יחזור... אני פשוט הולכת לקפוץ עליו ולנשק אותו ולחבק אותו כל כך הרבה עד שהוא ישתגע ויגיד לי להפסיק...חחח

למעלה