בודדה בהמון

חן (*_*)

New member
בודדה בהמון

בדידות בדידות - רגש עצוב וכואב, בדידות - משהו ששובר את הלב. בדידות - למרות שאני מוקפת אנשים, בדידות - למרות שחברים לא חסרים. בדידות - כאילו שחלק בתוכי נשאר אטום וליבי עדיין סגור וחתום בדידות-כי ללא חום אהבתך, אהובי, נותרתי כמיותמת - לבדי........

חן (*_*)

New member
ידעתי..............

ולצערי יודעת גם עתה ובדידות שכזו- אינה קלה

lonelywolf

New member
בדידות,,

הבדידות היא חבר לשקט, הבדידות היא מרגוע לכאב, הבדידות היא מכה כואבת... להיות בודד, משמעותו זאב!

בוינה../images/Emo8.gif

חתיכת זאב מקטר.. אתה בודד אתה ? כבר פאנק מזמן קבעה הזאב הזה,איננו בודד..

lonelywolf

New member
זאב בודד

חחחחחחחחחח קקטוס,, אכן פאנק מכסף טהור קבעה שזאב אינו בודד, אך אינני מכיר: "אימרה או משפט, על בעל חיים בודד, פרט לזאב בודד..." לכן הדגשתי בודד משמעותו זאב! יום טוב ושבת שלום לכם ידידי היקרים...

zviki8

New member
+++בדידות+++

גם כשאדם מוקף אנשים הבדידות לפעמים מציצה מבפנים. להיות בודד זו תחושה פנימית, של חוסר במהות המחוברת נפשית. ואני כך תוהה וממתינה לאחד שנפשי ימלא ברינה, שאיתו אתחבר באופן מוחלט ביום ובליל, ללא מפלט.

maxima

New member
אכן........

הבדידות היא תחושה פנימית יכול אדם להיות בין ידידים וקהל רב יכול אדם להיות נאהב אך בתוכו יחוש בדידות

גל ים..

New member
בדידות...

בדידות... לפעמים נדמה לי שזה שמה של מחלה.. קשה או קלה לפעמים נדמה שהנה אפשר לקחת כדור אקמול או אופטלגין ולהגיד האח מה טוב ומה נעים.. בדידות התחושה הקשה בבטן שאתה עם ובעצם בלי שאתה מוקף ובעצם אין איש שם לצידך בדידות זקנה אהבה אבודה נעורים שחלפו להם מבלי שנדע איך ומתיי זה קרה.. ורק הלב בוכה זועק נחמה.. בדידות מחלה שאפילו הזמן לא ירפא את כאב הגוף הנורא.. גל

danistar

New member
גל ....

הפעם גרמת לי לצמרמורת .. ממש כך . מכיר את ההרגשה הזו יותר מידי טוב והתיאורים שלך כל כך קולעים בול שזה מצמרר. "שאתה עם ובעצם בלי " "שאתה מוקף ובעצם אין איש שם לצידך " איזה עוצמה יש למשפטים הללו .. גל מדהים כמו תמיד והגיע הזמן שתוציאי כבר ספר !!

גל ים..

New member
דני בשמחה הייתי מוציאה ספר ...

אולי הגיע הזמן שנצטרף לקבוצה של אנשים ונוציא ספר יחד...וכמו שפעם כתבתי אני כותבת מהבטן מתוך הנשמה..מתוך הרגשות הכי קטנים שלי ושל הרבה מסביבי.... דני יום מקסים ונפלא לך... גל

maxima

New member
גל...........

נפלא השיר להיות עם להרגיש בלי כל כך נכון.....

לגל = ../images/Emo23.gif בדידות היא .......

געגועים לפעם. למה שהיה לדבר שהיה ולא יחזור אפשר לנסות להשכיח וגם לרפא לא באקמול או אופטלגין במעשים ועיסוקים אחרים שקצת משכיחים ונותנים בהחלט להמשיך את החיים.

גל ים..

New member
געגועים - מוקדש לכולם...

געגועים אל העבר.. אל חלומות של פעם מזמן אל תקופה אחרת שונה ספר עם תרמיל ולא תיק של פוקימון או פו הדוב עם נצנצים בכיסים.. געגועים אל הטעם ההוא של סתיו עלי שלכת יורדים מכסים את האדמה והילדים קופצים אל השלולית ואת עומדת שם מחייכת כשהאמא זועקת מהחלון זעקה שבר נוראה... געגועים אל המורה שמסבירה ומפרשת כל משפט ומחייכת בהסח הדעת ושואלת אז מה נשמע בבית אמא כבר הבריאה והסבתא הכינה ריבה מתוקה.?? לא כמו היום שהמורה אפילו לא זוכרת מי אתה ואם הגעת אתמול לכיתה.. ולא תמיד רואה את הדמעה בקצה עינך שלא הבנת את מה שמסבירה היא כבר שעה.... געגוע אל פעם מזמן תופסת מחבואים קלאס אחרי הצהריים בארבע בדיוק אחרי הסיפרייה והשיעורים.. ומשחקי תופסת וחמש אבנים... והיום אבנים יש לאחמד בכיסים וקלאס כבר מזמן שכחנו איך משחקים כי מי יורד היום לבד לשחק בחצרות ובגנים כשכל רגע מודיעים לנו שיש חשש לפיגועים כבדים.... ומה נותר מפעם מזמן רק תצלום ישן על תקופה אחרת שאולי לא תשוב לעולם... גל

*pank

New member
ניכור

אהבתך הכירה לי את הבדידות הפנת מבט של רוך, עדינות השבת לי אך קור, אטימות אני גם כך חייתי בסיוט אתה היית זרז של עצבות. ואני טבעתי בימת התנכרות לרגע ביקשה נפשי למות יד ביד לא צעדנו אל אופק מאושר, נותרה רק שינאה היוקדת בלבו של איש זר.

חן (*_*)

New member
לעיתים.......

גם אם חווינו בעבר בדידות, רק בעקבות- כאב על אובדן, אנו חשים בה במלוא המודעות, ולנוכח הניכור, הלב זב דם...

zviki8

New member
../images/Emo7.gifשכול../images/Emo7.gif

בוכה בבדידותי, בוכה בכאבי, יושבת אבודה ושבורה בליבי, איני יכולה לשאת המועקה וקולי מבקש לבקוע בצעקה. לא מוצאת דרך פנימה, לא מצליחה לפרוץ קדימה, לשבור את מעגל העצב, לשוב ולחיות במלא הקצב. לא מוצאת עוד נחמה, אנשים מסביבי יושבים בדממה, עטרת ראשי נפל במלחמה וכעת העתיד נראה שממה! גידלתי אותו שמונה עשרה שנה, אדם וחייל לתפארת המדינה, ברגע אחד של ירייה, נחרב עולמי, השתנתה ההוייה!

==== ש כ ו ל ========../images/Emo7.gif

חולפות להן השנים ואיתן גוברים הגעגועים לחיוך הנחמד שלך ולו לרגע קט לראותך ירייה אחת שלא במקומה הרסה עולמנו והביאה שממה ואין צעקה יש דממה .....דממה ארוכה ואנחנו יותר לא כועסים דמעה יורדת על הלחי לפעמים ובאזכרות נפגשים כל החברים והמון מדברים על ענינים אחרים נפלה עטרת ראשנו ואין נחמה לליבנו אבל, אנחנו רוצים להמשיך בחיינו לפי מיטב הבנתנו אתה תמשיך להיות חלק מחיינו אך החיים חזקים מאיתנו נמשיך להביט במזכרות ובתמונות אך נמשיך גם...לצאת לבלות אני בטוחה כי נשמתך משוטטת בינינו ואתה משתתף עימנו בכל המפגשים ובכל האירועים המשפחתיים והאחרים אותך תמיד נזכיר ונזכור ולא נשאיר מאחור אבל ...רוצים לצעוד קדימה אנחנו ואתה לנצח אחי תישאר בליבנו. יהי זיכרך ברוך.

למעלה