בוגרי CTI

dahmcti

New member
בוגרי CTI

כפי שהודעתי מקודם, אני מזמינה בוגרי CTI משנה 1993 והלאה למפגש שיתקיים ביום חמישי 13.1.05 בשעה 19:30 במכון CTI. מטרת המפגש היא לענות על שאלותכם בקשר לגמגום ולעדכן אתכם על הדרך בה תוכלו להמשיך לעזור לעצמכם. לכל המעונינים נא להתקשר ל-03-9025283 לאישור השתתפותכם בברכה, ברברה דם

stkachov

New member
האם ניתן

לשנות את מועד הפגישה? האם ניתן להעבירו לשבוע הבא? אגב, שעת הפגישה לא ממש נוחה. אל תשכחי שרבים ממטופלייך גרים בצפון, ורבים בדרום, כך שלהגיע רק לקראת 8 לפתח תקווה זה דיי מאוחר לדעתי. צריך גם לחזור הבייתה אחר כך, ולחלק אין רכבים פרטיים.

shuky63

New member
מנסיוני כל מועד שיקבעו לא יתאים

למישהו.אם יתחילו לדחות זה פשוט יתמסמס ולא יתקים אז תעשו מאמץ לבוא כי זה מאד חשוב לכם.גם אני מותר על ארוע של העבודה כדי לבוא.אני מוכן לעזור בהסעות מאיזור המרכז לפתח תקוה וגם חזרה אחרי המיפגש להביא את הרחוקים לתחנה מרכזית או תחנת רכבת.יש לי באוטו 4 מקומות

a9981

New member
שוקי - לגבי טרמפ

דבר ראשון - עדיין יש לך מקום באוטו? אם כן , איך אפשר לקבוע איתך מקום וזמן להפגש בו..? תודה.

shuky63

New member
נראה לי שכל האנשים שיבואו למיפגש

יכנסו באוטו שלי ועוד יהיה מקום. הטלפון שלי 0523349108

SurferBroker

New member
מצטרף לבקשה לקבוע מועד אחר או

מפגש נוסף, בבקשה לא בימים שני וחמישי, תודה. בוגר 1994-1995 (לא בטוח). נמאס לגמגם, נמאס להתקע, עד מתי אוגוסט 94.

shuky63

New member
אני לא רואה כאן אישור המוני לאלה

שמגיעים למיפגש וזה מוזר בעיני.כרגע בררתי עם ברברה ורק ארבעה אנשים כולל אני אישרו השתתפות הועלו פה הרבה טענות כלפי cti ומקומות אחרים שהטכניקות שלהם לא מחזיקות מעמד לאורך זמן.אם לא יבואו הרבה אנשים למיפגש זה אומר שאולי הטענות כלפי cti לפחות לא נכונות. חבל לא לנצל את המיפגש הזה .תעשו מאמץ לבוא.

stkachov

New member
יש לי

בחינה מאוד חשובה יום שישי על הבוקר. לכן גם היום וגם השעה בעייתית עבורי. אבל אני אעשה מאמץ ואשתדל להגיע בכל זאת.

לצערי

לא אוכל להגיע ואני דווקא עשיתי קורס של cti באפריל 97 והוא היה מאוד מוצלח אבל הם אמרו לנו לשלוח דוחות ולהתאמן בבית חצי שנה ובתור נערה לא עשיתי תא זה והדיבור חזר. אני לא אוכל להגיע כי אני באה מהצפון ושעה 19:30 זה מאוחר , מתי אני אחזור הביתה ודדוקא ביקשו לשנות את היום והשעה והם לא מתגמשים

1justice

New member
גם אני לא אוכל לצערי להגיע

אני מאוד מאוד אשמח אם יהיה מפגש אחר בשעה יותר מאוחרת ולפרסם יותר את המפגש כדי שיבואו יותר אנשים ואשמח לדעת עד מתי המפגש מחר? תודה

תופיסט

New member
המכון נמצא עדיין בכפר שמריהו?

ואם אפשר לקבוע עוד מועד לפגישה הזאת אז זה יהיה טוב. אגב, יש פה אנשים מהקורס שהיה בקיץ 98?

למעלה