בוגרים התעוררו!

sunbeam

New member
בוגרים התעוררו!

אתמול התקיים המפגש השנתי של איגוד CF. במפגש נכחו בסביבות 12 בוגרים שמתוכם 5 קיבלו מלגות ללימודים (הרשו לי לנחש כי לולא חלוקת המלגות לא היה עולה מספר הבוגרים על 5-6). איפה כל השאר? מן הסתם עסוקים! (וטוב שכך!), אבל.... האסיפה הכללית מתקיימת פעם אחת בשנה. גם אם אתם לא מעוניינים בפעילויות הקשורות ב- CF ועל אחת כמה וכמה אם אתם מעניינים בתמיכת האיגוד בפעילויות של בוגרים, אתם צריכים להפגין נוכחות. זו לא חוכמה רק לדרוש זכויות ועזרה מהאיגוד, כחברים באיגוד יש לכם גם חובה אחת לפחות - להגיע לאספה השנתית בכדי שבהצבעה על התקציב השנתי לא ירימו ידם 23 אנשים!

שארוואל

New member
משעמם...

אני לא הגעתי לאסיפה הכללית, כי להצביע אוטמטית על משהו שאין לי שום הבנה בו או מידע לגביו ניראה לי לא הולם. לדעתי, באסיפה צריך לספר על הפעילויות של האיגוד, להסביר מה עושים בכסף בכל אחד מהסעיפים, לתת אפשרות לדיון על תחומי הפעילות ועל סדר העדיפויות, ואז אולי יהיה לי מה לעשות שם. למישהו באיגוד מתחשק לעשות טיול אופניים אז מציעים טיול כזה, ובטח אחר כך אני כפוי טובה שאני לא מעריך את הפעילות שעושים עבורי, אבל מישהו שאל אותי על מה אני חושב צריך להוציא את הכסף? האם זה שבחרתי בועד בשנה שעברה, זה הופך אותו למחליט הבלעדי על הרצונות שלי, על דיעותי ועל השאיפות שלי?

sunbeam

New member
על אחת כמה וכמה

א. האספה הכללית זה בדיוק המקום להעלות הצעות, שאלות וכד´. באספה גם ניתנה סקירה כללית על הנעשה האיגוד בשנה שעברה. פרטי התקציב נשלחו לכל חברי האיגוד לפני האספה. מי שהיו לו השגות על התקציב הקודם והחדש היה מוזמן להעלותן בפני האספה. ב. הועד נבחר על ידי האספה בדיוק בכדי להחליט מה לעשות בכלל ועם הכסף בפרט (בכפוף לחוקי מנהל התקין, ותחת עינה הפקוחה של ועדת הביקורת). אם יש לך רצונות, הערות, הארות, רעיונות אני בטוחה כי הועד ישמח לשמוע אותם. כמו כן יש לבוגרים נציגה בועד - פני כהן (וגם עמי) ודרכה אפשר להעביר מסרים ולכוון את הועד לכיוונים הרצויים לבוגרים.

שארוואל

New member
זה לא הניסיון שיש לי

מהניסיון שלי בשנים שעברו האסיפה הכללית זה מקום שרוצים מהר לגמור את ההצבעה ואם מישהו רוצה להגיד משהו הוא נחשב מיטרד. ולגבי נציגי הבוגרים, דווקא היו לי כמה ניסיונות להעביר רעיונות דרך המשרד, אך לא קבלתי שום תגובה, ויש לי רושם שבכל זאת זה לא מספיק. איך אפשר לדעת בצורה כזו אם אני בלעדי רצונות שלי או שיש עוד כמוני? אני לא יודע לגבי עמי אכל יותר מסבירות גבוהה שפאני מיצגת את הבנות שהיא מכירה (גם את הבנים) ולא את הרוב השקט.

ציפלה

New member
לשרוול מדליה אור

אני יושבת עם פאני בישיבות, והיא נציגה מאד טובה של הבוגרים! אם אתה מכליל עצמך ברוב שקט אז איך אתה רוצה שידעו מה אתה חושב או רוצה? לאיגוד יש ד"א [email protected] כתוב לשם, את ה ד"א של פאני כתבתי לך אני מקווה שפאני לא תהרוג אותי, יש עיתון בו אפשר לכתוב את דעתך ובכלל יש הרבה במות להתבטאות מעבר לאספה כללית בהצלחה דליה

jasmine38

New member
מסע התעוררות ../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo1.gif

שארוואל, ומדוע רוב הבוגרים (שדווקא להם יש מחשבים ואנטרנט), לא פעילים בפורום? מדוע הפורום מתקיים על 10 משתתפים קבועים,ועוד מגיבים "חד פעמיים" בלבד?

ציפלה

New member
למה לא בפורום??????

אולי אתה רוצה לשתף אותי??? אני חברת ועד, אולי הדברים שלך חשובים ???? יש לך אפשרות לכתוב לי בד"א או לנציגת הבוגרים בועד פאני כהן [email protected]

האמת....

אין לי בעיה לשתף אותך... פשוט יש לי הרגשה שאנשים לא יאהבו את מה שיש לי להגיד על זה.

ציפלה

New member
ל 20 ...... מדליה אור

בוא נשמע אותך, אולי אתה צודק? אולי ניתן לשנות, ואולי אתה לא בדיוק בעינינים, ספר מה אתה מרגיש אודה לך דליה

למעלה