בוגי בירדן

FalxOri

New member
בוגי בירדן

למי שמעונין ולא מושפע ממה שקרה בסיני. 19-24 באוקטובר בעקבה. צניחות מקאזה 15-17$ לצניחה (תלוי כמה קונים) מ 4-5 ק"מ. O

FalxOri

New member
בעקבות בקשות....

הנה הלינק + פרטים של מי שמארגן את זה. ולא, לצערי אני לא יוכל להיות שם... המטרה האמיתית זה שהשבדים יבואו לצנוח אצלינו ולא בעקבה... O

oferbar

New member
לא הבנתי

איך יצליחו לדחוס 10 ימים בין התאריכים 19-24 לאוקטובר? אולי בגלל שהימים קצרים?...

FalxOri

New member
אם הבנתי נכון

אז זה שמארגן את זה הוא שבדי אז בקיץ אולי הוא מחשיב גם את הלילה כיום.
O

oferbar

New member
השבדים

אף פעם לא היו חזקים בחשבון או בהנדסה. ראית למה הם קוראים "מפתח"

FalxOri

New member
למה ללכלך?

כמה מההמצאות השבדיות (או הנורדיות) שאי אפשר בלעדיהן... -מפתח שבדי: הומצא ע"י יוהן פטר יוהנסן בשנת 1892. -מיסב כדורי: הומצא ע"י סוון ווינגקוויסט בשנת 1907 , נמצא בכמעט כל כלי מכני. -מד חום- הומצא במאה ה-18 ע"י לא אחר מאשר אנדרס צלסיוס. - פורס גבינה: ב-1927 ע"י איזה נורבגי שלא אהב איך שאשתו חותכת גבינה. -בקבוק קוקה קולה: אפילו את זה המציא שבדי בשם אלכס סמואלסון (הוא עיצב את זה בהתבסס על עץ קקאו) -דינמיט: מיודעינו אלפרד נובל ערבב יותר מדי דברים ויצר משהו לטובת האנושות... לינוקס: שוב, פיני ולא שבדי. אבל אני מבין למה אתה (עופר) לא מת עליו... מכונת חליבה: בשנת 1896 חיפש גוסטב דה-לבל דרך יותר יעילה לחלוב (פרות) שבדיות. -קוצבי לב: בשנת 1958 הם החליטו לא לתת לנו למות בשקט מהתקף לב. -מהדקי נייר: ככה פשוט ככה שימושי. הומצא בנורבגיה בשנת 1899 ע"י משועמם בשם יוהן ואלר. -מקרר בלי חלקים נעים: לא יודע למה צריך כזה דבר בשבדיה, אבל יש. -קופסא מרובעת: הסוג שמשמש לחלב ועיד ומיצים (לא יודע איך נראו הקופסאות קודם). גם זה בא משבדיה ב-1950 וכמובן, איקאה... אז בבקשה, קצת כבוד

bluerage

New member
נשמע נחמד...

אם תהיה איזה קבוצה של 10-15 איש אני בא.... צחי 0544571371

danmordechay

New member
איך הפריפליי שם?

צריך להביא מדריכים? :) טוב חבל באמת שמתחיל ביה"ס זה נשמע חלום מגניב

למעלה