בוגדנות של בן זוג

נכון נוגה

מודה על תגובתך.. ולכן הלכתי... מצאתי עצמי כעוסה פרנואידית במקום להמשיך לפרוח איתו.. והוא... בשלו... מכחיש... ואני גרועה בלעשות שקר בנפשי... אני טוטאלית במערכת יחסים... ואם הצד השני זה שאמור לאהוב אותך ולגרום לך לחוש בטוחה ואהובה פוגע בך ולא לוקח אחריות למעשה ולשינוי אז, למעשה נותרתי בדד במערכת היחסים.
זה לא אומר שלא כואב לי... או קיים געגוע... זה רק אומר לי שלא מגיע לי לסבול במערכת יחסים, ובוגדנות היא מחוץ לתחום.
תודה לך נוגה��

I SEE YOU1

New member
אשמח להבהרה,

ציינת שהלכת ממנו. מה שלא מובן, אם כך, לאיזה תיקון את מחכה?
לקום וללכת מקשר שעדיין קיימת אהבה למרות הכאב והפגיעה, דורש אומץ וחסינות נפשית. עשית זאת. מקווה שאת מוקירה את עצמך על כך.

בוגדנות של בן זוג

בוגדנות של בן זוג המתגלה באמצע קשר נפלא על פניו.
אני גרושה.. ולפני חצי שנה הכרתי בן זוג שדאג עטף השקיע התקשר הגיע ובתוך כל זה האמת... התחילו סימנים מוזרים כמו צורך לשמר אקסיות ולהפגין שיחות איתם בפון... ולפני כמה שבועות.. בווטסאפ שלו התגלה לי במקרה שהבחור שאני אוהבת מתחיל סדרתית עם נשים.. ראיתי שלל הודעות כחודש לאחר שהכרנו.. בשיא ירח הדבש.. הוא עדיין מחובר לעשרות אתרי היכרויות בטענה שהם שולחים בדיחות טובות.. פחחח.. ושיא השיאים פנייה לבחורה כולל החלפת תמונות בינהם.. כוניפה מהגהנום.. ושהוא כותה לה דברי איתי! כשגיליתי הוא מייד מחק שיקר הכחיש. ועד היום לא לקח אחריות, לא התנתק מהאתרים וכעסי גבר מיום ליום שהרי לא טיפלנו בבעיה. ההכחשות נמשכות השקרים ההסתרות והוא מנסה להמשיך איתי כרגיל כאילו הכל בסדר, הכיר אותי לכל משפחתו, מתגאה בי. אבל חי חיים אפלים מיותרים מאחורי גבי וכמובן שזה למעלה מיכולתי.. ופוצצתי העניינים והוא בשלו... את מחפשת לריב... וכל הבולשיט הזה.
משערת שמהכרות חשוב, לו מאוד הדימוי החברותי להקרין חשיבות להקרין את הנחמד השכונתי... כשבעצם זו כעין קהילה מדומיינת שהוא משקיע בה את תחושת החברות שלו...
מתקשה להבין את הסיטואציה... ברור לכולם שהפכתי לחשדנית, כעוסה וכאובה.
כשאני לא מצליחה להביא אותו לשיחה בוגרת שבה אני מצפה להתנתקות מאתרי היכרויות, לקיחת אחריות עלהפנייה לנשים והתחייבות לתיקון בכדי לשמר את כלהטוב שחווינו שהוא שותפות, דאגה, מעורבות.
דבר נוסף... הוא אינו סמל מין ולא איזה כובש זה נראה יותר מונע מרגשי נחיתות או משהו מהעבר...
אהבתי אותו בכל זאת... אבל... אין לקיחת אחריות ממנו,יש רק התחמקויות משיחות רציניות בנושא וכמובן אין שינוי.. אלא הסתרה ואני כמובן חסרת אמון ולא בכדי.
אשמח מאודדדד לשמוע דיעותיכם בנדוו ולמה אני עדין שם מחכה לתיקון?

שלום

כשאדם בוגד, בדרך כלל קשה מאד להיות אתו בקשר זוגי כי האמון הרגשי נהרס. אם אוהבים, אפשר להיות ידידים עד שמרגישים שהאמון חזר. אם החברות הזוגית חשובה, אפשר לפנות לטיפול זוגי. במצבך שנהייתם בירח הדבש אולי מוטב שתפנו לטיפול.

Skar FaSe

New member
נוסחה

גברים כמו Bluethooth: כשהקשר קרוב - החיבור טוב, כשמתרחקים - הם מיד להתחיל לחפש קשר חדשים.
נשים כמו Wi-Fi - ראה את כולם, אבל מתחברות אל ההכי חזק - אז תמצאי לך מישהו חזק שרותה אותך חזק
- נתת צ'אנסים

למעלה