בוגדים במשבר

centaur1

New member
בוגדים במשבר../images/Emo7.gif

הכל טוב ויפה כשהכל הולך. ההדדיות מושלמת, הסקס בשמיים, הקשר ממריא והאופוריה חוגגת אבל... פתאום אחד הצדדים עוצר. ההדדיות נפסקת. היא משחקת משחקים, לא עונה למסרים, נעלמת לסרוגין. רוצה ולא רוצה. מתקרבת ומתרחקת. אין את מי לשאול,אין עם מי להתיעץ. אפילו כבר לא נפגשים לשיחה בת 4 עיניים כדי ללבן את העניינים. קראתי את מה שכתבה כאן מישהי אתמול ותיארה איך היא "מתאבלת" בסלון על הרומן שנגמר כשהחוקי לא מבין מה קרה לה.כל כך מבין ומזדהה... אז מה עושים? לנשואים יש יועץ, מה לנו יש? איך בכלל מתגברים על פרידה מאדם שאוהבים והוא מחליט שזה נגמר בקשר מהסוג הזה? יאללה נראה אתכם מתמודדים עם האתגר!

ל י א ן69

New member
../images/Emo24.gif

לצערי אין לי חדשות טובות, כשהקשר נגמר אי אפשר לשנות דברים בכוח, למרות הכאב והלב השבור
אתה צריך למצוא משהו שיעסיק אותך, כדי שלא תחשוב ותחכה לה כל היום על יד המחשב למסרים או מה שלא יהיה. אתה חייב לשחרר אותה ולתת לה ללכת, כמו שאומרים יש הרבה דגים בים, לפעמים אנחנו מרגישים שאנחנו לא רוצים את כל הדגים אנחנו רוצים את הדג שלנו שכבר היה אצלנו וברח, אבל אין ברירה, חייבים לתת לדג ללכת ואולי לצוד דג חדש עם הזמן. אז שולחת לך המון
תהיה חזק .

אור36

New member
ולנו יש פלאפל(תפורום)../images/Emo24.gif

אתה לא לבד-כולנו כאן איתך תראה-שהיא אומרת לא,או אפילו מתנהגת כלא, מסתבר שזה ניגמר(אצלה) אז אל תהפוך את עצמך לסמרטוט(מספיק אנחנו כאלה בבית) ותרפה, יש מספיק פינגוונים באלסקה(ובפורומים השונים) אם מצאת אותה תצליח למצוא אחרת.

מבינה לגמרי.. ../images/Emo140.gif

אני בכיתי על מצב דומה לפני שבועיים כאן בפורום... אבל ה-
התאחה. עכשיו אני מרגישה יותר טוב, הדמעות כבר יבשו,והחיים נראים קצת אחרת, אמנם בלי ריגוש עכשיוי, אבל עדיין לא במשבר. זה כייף לצאת מהמשבר לחיים אחרים ולהרפתקאות חדשות. קיצור... לא להתאבל יותר מיום יומיים..כי יש חיים אחרי...בכל אופן, קבל
חזק, לי זה עזר..

זמן..

כואב שמשאירים לבד .. כואבת הפרידה עצוב שאין יד מלטפת ונשארה רק תשוקה בודדה. לא מעודד אבל הזמן הוא התרופה..
זמן.. יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת? זמן - תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד שקט מכולם זמן - רק להיות עם עצמי ככה להקשיב רק לי לא סוף העולם יש ימים הצער כובש אותי רואה רק כאב סביבי וכלום לא עוזר לי יש ימים שאת מתכסה קוצים שולפת הרבה חיצים שאיש לא יפגע בך זמן - תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד זמן למחשבה זמן - זמן להיות עם עצמך לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת רגע אחד עוד דקה רגע אחד לנשימה זמן - תן לי רגע לבד... מילים: אסתר שמיר

זריחה1

New member
מזדהה עם כל מילה שכתבת../images/Emo24.gif

עברתי לא מזמן דבר דומה.. אכן כואב,הרגשתי אז מרוסקת...אך מתוך השברים רק מתרוממים ורואים את הדברים קצת אחרת.. אין כל כך מה לעשות אלא לקבל את מה שהצד השני רוצה קשה לכפות את עצמנו על מישהו שאומר שקשה לו.. שהוא לא יכול יותר.. צריך לכבד ולהמשיך הלאה.. שולחת לך חיבוק ענק מכאן.. ואנו כאן כדי להקשיב, לעזור, ולתמוך..

וגם אני עברתי את אותו סיפור

למה אם זו אהבה אסורה, אז זה לא כואב שכהיא חורקת או נגמרת חד צדדית? בטח שכואב, ואני בימים אלו מנסה לאחות את ליבי השבור בעזרת חבר טוב שהושאל לצורך העניין מהסטטוס שלו, רק מה נראה לי שאני מתאהבת בו..

B פאבלו

New member
זה בסדר

כולנו עברנו את זה בזמן כזה או אחר. בסופו של דבר צצה אהבה חדשה. הקושי הגדול ביותר הוא לשדר עסקים כרגיל. אבל כפי שידוע לפני שנכנסים לסיטואציות האלה בכלל... מי שלא בנוי לזה שלא יכנס לזה.

Z נשואה 45

New member
ממבטה של אישה צודק B פאבלו צודק

במיליון ובטריליון אחוזים "מי שלא בנוי לזה שלא יכנס לזה" ומי שכבר בוגד בלב מלא חייב ללמוד ולקחת בחשבון שזו מערכת "עובר ושב" אכזרית מאוד ואנו שם רק בכדי להרגיש ולחוש את השוני (אנו לא מחפשים להתחתן שוב) איך אמר כאן מישהו "מעלי" "לא צריך להיות סמרטוט-מספיק אנו כאלה בבית" אנו צריכים מהר מאוד להבין שזה זמני שהיא או הוא לא שייכים לנו ושזה חולף וצריכים להבין מהר מאוד שדברים כאלה קורים ועוד יקרו והרבה אנו הבוגדים חייבים לפתח מגננה מפני אכזבות כאלה ואחרות אחרת אין טעם לכל זה אמר לי פעם מישהו "אנו כאן על הפלנטה הזו חיים פעמיים פעם בשביל המאהבת ופעם בשביל האישה" . לא יודעת מאיפה ההמצאה הזו אבל מה שכח הבחור שאולי כדי לחיות גם פעם שלישית בשביל ולמען הילדים. תבורכו בזהירות באהבה השונה ואסורה יחי טעם החיים

Bיג מיסטייק

1. קודם בשביל הילדים! 2. אני לא מרגישה ולא חושבת שאני סמרטוט בשום מקום! 3. ובאשר למגננות, דעתי לעיל בוקר טוב

Z נשואה 45

New member
הפואנטה היתה לאמר

ש מי שלא בנוי לזה שלא יכנס לזה אני מסכימה איתך שקודם כל הילדים

ממש היתממות ... בגידה היא לא משחק

בוגדים חייבים להיות גם בוגרים [סיום הדגשה] חברה ... בגידה היא לא משחק ילדים. לא מתחילים נהנים מקטרים מייללים בוכים אומללים ... ושוב מהתלחה ת ת ב ג ר ו כ ב ר
להיכנס למערכת כזו זה לא משחק וצי שחושש מאש שילך לים או לבריכה עם הילדים ולשכוח ממאהבת

אנטוני2

New member
בוגדים במשבר ?

בוקר טוב עוד לא נולד הגליליאו שהימציא עוגה שניתן לאכול אותה ולהשאירה שלימה, במערכת זוגיות " חוקית" יש כללים שחלקם אפילו מעוגנים בחוק, במערכת יחסים מחוץ לנשואין יש מגבלות שכול מי שנכנס למערכת כזו יודע אותן ואם לא רצוי שידע אותן טרם כניסתו למערכת, והמגבלות ידועות לכולם ואין צורך לפרטן, וזה חל על כול סוג של קשר, החל ממפגש חד פעמי ועד לרומן מתמשך לאורך שנים, קשר מסוג זה מבוסס על עקרון בסיסי מוצק והוא: כול זמן שטוב לך וטוב לי אנו נשארים בקשר, כול זמן שמתאים לך ומתאים לי אנו מקיימים את הקשר, כשברקע ידוע וברור לשני הצדדים שכול אחד/ת יכול לקום ולסיים את הקשר מתי שרק ירצה והסיבה אינה רלוונטית, לא ניתן להחיל כללים מחייבים מכול סוג שהוא לקשר שהוא מחוץ לנשואין, שהרי קשר מסוג זה הוא בבסיסו קשר שאינו מחייב צד כלשהוא,כול אחד נמצא בקשר מסיבותיו הוא, יצא שהסיבות מצטלבות ולכן נוצר הקשר, מרגע שהסיבות אינן רלוונטיות יכול כול אחד לפרוש לפינתו ה "חוקית" או לכול פינה שיחפוץ, אף לא אחד/ת רשאי לטפח אשליות לקשר מחייב, אני בכוונה מדבר בהקצנה בכדי שהדברים יהיו ברורים, בוקר טוב

centaur1

New member
תוך כדי תנועה

יש כאלה שזה פשוט קרה להם בלי שהם יקראו את ספר החוקים הבלתי כתוב מראש. לומדים תוך כדי הסיפור איך להתנהג ומגבשים כללים בימים הטובים כדי ששום צד לא יפגע בסוף, אבל כשצד אחד "נרגע" או מתפכח מההתמכרות הוא בועט וזה מה שקרה. הבעיה היא שאז נכנסים למערבולת כי אז החוקים של הקשר הלא חוקי הזה נראים כמו ג'ונגל ואיש הישר בעיניו יעשה. אי אפשר לשחק משחקים כי זו לא מערכת יחסים רגילה. אי אפשר לחזר כי ההיא לא רוצה להיות בקשר אי אפשר לדבר או להתקשר רגיל. אם אין תגובה לsms אז גם לא ניתן להתקשר ובקיצור בעיה. בטח שלבעלי הנסיון כאן כבר לא כואב הלב ובטח הם נכנסים לקשר בידיעה שהם חייבים להגביל ולעצור את עצמם אבל מה עם הינוקות שבחבורה???

אתה ילד גדול ... תתגבר

בחייו של בוגר יש הרבה החלטות שחייבים לקבל וחשבון הנפש חייב להיות רציף ודינמי. תראה את התמונה הגדולה ותבחר בדרך הטובה ביותר עבורך. עבורך ולא עבור אחרים. אל תתן לאחרים לשלוט על חייך. תהייה חזק ותמשיך הלאה. התיקווה שבקשר הבא תהייה חכם יותר תעזור לך להתמודד טוב יותר.

lilit leilit

New member
מבינה אותך

לא תמיד ישנה חד משמעיות ואז נוצר בלבול, וציפיות שאינן תואמות שמובילות לתסכול גדול.. היא כנראה נמצאת על פרשת דרכים ואינה יודעת מה בדיוק היא רוצה. לדעתי כדאי שתעמיד לה שאלות קשות, ואם גם להן היא לא תענה, אזי קח לך פסק זמן לעצמך ועל דעת עצמך, ותן לה להחליט לכאן או לכאן - בלעדיך. אני יודעת שקשה להרפות מאהובים. הייתי במקום הזה.. אבל זה המחיר. ולא ממליצה שתמתין לה עד שתגבש דעה. האנרגיות שתשקיע כדי להיות בשבילה, ישאירו אותך בסופו של דבר סחוט ומרוקן. דאג לעצמך. סופ"ש נעים

למעלה