בובת ספוג

בובת ספוג

חשהו מיוחד מקווה שתהנו כמוני
רק טוב!!!

צילוש43

New member
בוקר ליום חמישי בשבוע../images/Emo140.gif

פותחת את הבוקר בארוטיקה מיוחדת במינה לארצנו הקטנה ,במלאי של הנאה, כי לה יש את היופי והחן לאהבה. הארוטיקה של הכינרת / יורם טהרלב הוי כינרת כינרת כינרת מזל שאת אצלנו ולא בארץ אחרת. לו היית בשוויץ או בפינלנד, היית אפס ! שם יש אלפים כמוך ! שלא לדבר על סקוטלנד, שם היו קוראים לך פשוט לוך...... אבל אצלנו, כינרת כינרת, מתייחסים אליה כמו לדוגמנית צמרת, ומעל דפי העיתונות ועל גבי האתר מדווחים כשנוסף לה או יורד לה סנטימטר. ואולי, ותסלחו לי אם זה נשמע קצת אידיוטי, כוח משיכתה בא לה רק בזכות הדימוי הארוטי. כשאתה מביט במפה אתה מגלה כי בעניין הזה יש לה כמה פיתויים בעלי ערך : על בטנה כתוב 'פוריה' בין מתניה שם 'בית ירך' ואם תמשיך תמצא בדרך שני מקומות מבטיחים שיגעון : לאחד קוראים - בית זרע לשני קוראים - האון, ואם לא תפסיק באמצע תיכנס למבוא חמה ותוך דקות אתה תגיע, בלי ספק, אל הרמה. ואתה עומד מול אלה וחוזר לשאול בתום : הוי כינרת שלי, ההיית או חלמתי חלום ?

ברק 188

New member
צילוש...יפה הכנרת...

של ארוטיקה מרתקת ובטוהר הלב של אחד שאותה כתב וטען שהוא... יורם לא חושב שסתם יורם היה מצליח לכתוב כול כך יפה ומבין - בה - עניין. אז...יפה ארצנו הקטנטונת עם זוג הרים לה ואגם שבחלוף השנים הולך ויבש, כתבת שהולכת לשם על קסם על ים כנרת מבין לסוף השבוע... שיהיה בכיף ונועם והאמת שגם אני לא הייתי מתנגד לעבור סופשבוע - באותו מקום .

alondli

New member
שמעתי ארוטיקה, אז באתי..../images/Emo13.gif

..קראתי, וציפיתי למצוא בסיום קצת..תמונות כאלה, you know ..ארוטיקה במיטבה..
ולא מצאתי.. אז צילוש, כשתחזרי מהטיול לכנרת..תצרפי קצת תמונות, לא מהטיול, העניין השני..
..ואני עדיין עסוק מימים אלה ב..בריכה במרינה אשדוד, בריכה כי היא הפתח ניסתם בסחף ועדיין אי אפשר לצאת, כבר למעלה מחודש..
..ואני וחברים מנסים ובודקים דרכים שונות לפעול , מול רשויות, תקשורת ואולי גם משפטית..
לא משהו סימפטי לעסוק בו, למי שאוהבשייט, ים פתוח וחופש, אבל זה אכן מטריד ומעסיק אותי בשבוע-שבועיים אחרונים.. ועל כן קצת נעלמתי כאן..ושם..
סוף שבוע נעים לכולם
..

עלווה

New member
../images/Emo6.gif חחחח....הגברים שבחבורה שמעו ארוטיקה

ומיד התייצבו
נראה לי שקראתם רק את החלק שרציתם...חחח צילוש כתבה שהיא פונה לשיר של הכנרת ולא על גדות הכנרת....אז היו בארוטיקה וממש לא אקלקל לכם את ההנאה. צילוש כנסי לרגע
וספקי את סקרנותם של גברי התקוות צילומים יקרתי של החלק השני בבקשה..... מבינתוש

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וכי למה עלוותי להשבית...

את מחשבתם של גברברי הפורום
תני להם לשקוע לפנטזיה לסוף שבוע מלא ארוטיקה על חשבוני
ומשום מה מזכירני בדיחה די חביבה
לכל עיניין של הבנה
שוטר מחכה בניידת בירידה מכביש 22. הוא מבחין ברכב שנוסע ממש לאט, עוצר אותו ומבחין שיש בו חמש זקנות, בעוד ששלושת הנוסעות במושב האחורי רועדות ופניהן לבנות כסיד. הנהגת שואלת את השוטר: "אדוני השוטר, מדוע עצרת אותי? לא עברתי על שום חוק תנועה". השוטר: "נסיעה איטית מדי מסוכנת כפי שנסיעה מהירה מדי מסוכנת". הנהגת: "אבל אני נוסעת בדיוק לפי מה שהשלט אמר שמותר, 22 קמ"ש". השוטר מתקן אותה: "סבתא'לה, זה מספר הכביש 22, לא המהירות". הזקנה מתנצלת והשוטר ממשיך: "אני חייב לשאול אם הכל בסדר, כי נראה שהחברות שלך מאחורה חיוורות כסיד וקופאות ממקומן מרגע שעצרתי אותך". הנהגת עונה: "הן תהיינה בסדר עוד כמה דקות, בדיוק ירדנו מכביש 204".
אזי אמרו גשום בצפון
והכנרת תרווה עוד כמה טיפות ואני עוד התמזג בגישמה ולכם אספר בהנאה

alondli

New member
כן, רוצים צילומים, ובבקשה בפוקוס..../images/Emo6.gif

..בוקר טוב וסוף שבוע נעים לכולם
. ו.. הידעתם שבשבת הקרובה חל יום "שיוויון האביב" ? מודה, גם אני לא ידעתי, קראתי את זה ביזה שהוא מקום, .. וזה ישר עורר בי פרץ של אופטימיות, (בלתי מבוססת יש לומר, כשקוראים את עתוני השבת..
..)

צילוש43

New member
"שיוויון האביב"../images/Emo12.gif

מודה שגם אני לא מבינה את ההגדרה
אך בהחלט מביאה איתה אופטימיות רק בשמה הנפלא
וכל דבר שמביא פרץ לאופטימיות הרי זה מבורך...גם לך וגם לטף
וצילומים נקרא לברקי מיד להעביר, זה זה שומר אותם במצלמתו הבלעדית
בוקר אור קברניט נקווה שיפתר ויסתדר למיקה ולך השיט מעל הגלים

alondli

New member
הנה לך הסבר מקיף..../images/Emo13.gif

"21 במרץ מכונה יום השוויון האביבי. בתאריך זה קרני השמש פוגעות בקו המשווה בזווית ישרה, בחצי הכדור הצפוני מתחיל האביב ובחצי הכדור הדרומי מתחיל הסתיו. בתאריך זה אורך היום שווה לאורך הלילה. החל מ-22 במרץ, בחצי הכדור הצפוני הימים מתחילים להתארך והלילות מתחילים להתקצר ובחצי הכדור הדרומי הימים מתחילים להתקצר והלילות מתחילים להתארך. הנה לך, פירוש ויקיפדיה מפורט, אני מקווה שזבה יעזור..כי בינתיים הרוח עולה, השמיים התכסו עננים..והצד האחר של האביב מראה היום את פניו...

צילוש43

New member
../images/Emo9.gifעכשיו גם אני...

מחייכת לאפטימיות "לשיוויון אביבי" אוהבת את הימים הארוכים ושמש מחממת מסביב. ועל יתכסו פנייך בעננים
עוד כמה ימים והשוויון האביבי יגיע בשמש חייכנית
וגם ההסגר במרינה יפתח פתחו שוב תפליגה לימים לאור הרוח החמימה בלווי דולפין אחד או שניים
תודה על ההסבר

אלונדילהההה

גרררר געגעתי וחשבתי לי שיצאת לשוט בים הרחב ואתה בין הגלים הגבוהים מקווה שהכל יסתדר במהרה על הצד הטוב ביותר רק טוב!!!

alondli

New member
אההה..../images/Emo122.gifדרכת לי על היבלה../images/Emo6.gif

..כי כשהייתה קטנה והייתי בהסגר כללי בגלל מזג האוויר..זו הייתה יבלת. אבל עתה שהסיפור מתארך והסירות במרינה אשדוד עדיין בהסגר בגלל הסחף שסתם את הפתח..זה כבר יבלה גדולה ומכוערת.. ..ומקווים לטוב, אולי בשבת הבאה..

אופסססס

לא 'תכוונתי
מקווה שתצאו לים הרחב כבר בשבת הבאה אני אשיר בשבילכם וארקוד את אחד מהריקודים המיוחדים שלי
רק טוב!!!

ברק 188

New member
חילם...אצלכם שם במרינה באשדוד

חלם... שהרי אותו סיפור היה ממש בשנה שעברה האם לא לומדים לקחים...לא שטים (ולא נעים לי לכותב...) השוטים ואני יודע שאתה לא כזה, אז אלכס...הכיצד אתה ואלכס ב' לא תכסתם עיצה... ד'אז שהביצה עוד הייתה בחיתוליה ? ואם כך זה מידי שנה ושנה וחובת ההרגל עליכם נו....אז זה בהחלט לי הכול מובן אבל דע לך - בקו אונדין - זה לא היה קורה ואם כן...(ט.ל.ח) היה זה ב'רק במקרה

למעלה