שוב תפוז גונבים לי חצי תשובה אבל אין קשר בינה לבין אהבה.
ת תכףאשוב New member 27/7/08 #9 שוב תפוז גונבים לי חצי תשובה ../images/Emo10.gif אבל אין קשר בינה לבין אהבה.
פ פלטינום ממריא ושב New member 26/7/08 #3 ותארי לך שהפנצ'ר הזה הוא עוד על מיטת מים, עדיף שומן מן החי חחחחחחחחח
C Cגלית New member 29/7/08 #17 יש משהו דומה ../images/Emo6.gif לא מצאתי את בוב ספוג אבל הנה דוגמית ---> וזה אפילו רוטט!
W wild orchid New member 26/7/08 #4 לא נשמע לי משהו.. פךסטיק קר ולא מגיב...תחושה של גופה משהו....מעדיפה את הדבר האמיתי והחי שישתולל איתי,שיגיב לי,שיתפרע ,שיזיע,שיצעק...
לא נשמע לי משהו.. פךסטיק קר ולא מגיב...תחושה של גופה משהו....מעדיפה את הדבר האמיתי והחי שישתולל איתי,שיגיב לי,שיתפרע ,שיזיע,שיצעק...
ת תכףאשוב New member 27/7/08 #14 סליחה, שכחתי להציץ על הציץ ../images/Emo13.gif והחימום החזיק מעמד כמה שנים ... (לא חיכיתי לחותמת הרבנות). אבל מספיק קרח מקפיא הכל.
סליחה, שכחתי להציץ על הציץ ../images/Emo13.gif והחימום החזיק מעמד כמה שנים ... (לא חיכיתי לחותמת הרבנות). אבל מספיק קרח מקפיא הכל.
S seymore butts New member 27/7/08 #11 לא ניסיתי ולא נראה לי מושך קשה לי להאמין שזה מתקרב לתחושה של הדבר האמיתי. הייתי מעדיף להשקיע בצעצוע אחר.
לא ניסיתי ולא נראה לי מושך קשה לי להאמין שזה מתקרב לתחושה של הדבר האמיתי. הייתי מעדיף להשקיע בצעצוע אחר.
S seymore butts New member 27/7/08 #13 אני? מומחה? קטונתי דווקא בתחום של אביזרי מין לא הייתי אומר שאני מומחה...