בובית

evglev

New member
מאיפה התמונות את זוכרת את הסידרה

בעל פה שאת יודעת איזה תמונות מתאימות לאיזה פרק או שאת מוציאה את זה מאיזה ארכיון?

love amor

New member
גם אני לא ראיתי...כמו תמיד!

כי אני ביי"ס
(בעעע) ותודה על התמונות!!

niravital

New member
../images/Emo7.gif

גם אני לא ראיתי... ודווקא הייתי בבית היום, פשוט, שכחתי מזה לגמרי (היו לי דברים אחרים על הראש)
והגעתי לקניון בחדרה, ועליתי לקומה למעלה, איפה שיש את כל האוכל שם, וגם יש טלוויזיות, אז אני סתם מסתכל ורואה ככה ערוץ 2, וזה נראה לי מוכר... ואז פתאום
זה בובה פראית
אז הספקתי לראות רק את העשר דקות אחרונות... טחחחחחחח אני יושב לי בקניון כמו אידיוט ומסתכל על הטלוויזיה למעלה... ועכשיו שהסבים שלי בחו"ל, הייתי אמור להקליט להם... איזה קקה!!! אוף!!!!!
(כועס על עצמי) את הפרק של יום רביעי אסור לי להפסיד

$ מעיין $

New member
צרת רבים, חצי נחמה... ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אבוי לך ואתה מפסיד ת'פרק של יום רביעי!
זה הפרק האחרון
ואז... no more בובה פראית... בוווווווווווווווווווו

evglev

New member
פיספוס אדיר

ערוץ 2 עושה מתעלל בצופים בזה שהוא לא נותן שידורים חוזרים ודווקא לאהבה מעבר לפינה יש שידורים חוזרים וגם כסף קטלני משדרים בפעם השעשירית ודווקא לבובה פראית אין. אני ממש בפרקים הראשונים הפסדתי את פרק 26 והתעצבנתי נורא ולקח לי שנתיים!!! עד שראיתי את אותו פרק בערוץ הרוסי למזלי אני מבין רוסית ובאמת בתור מי שלא צפה בויוה איך יכולת לשכוח, אני אישית כל פעם לפני בובה פראית מתכנן את הוידאו ורק בשתיים וחצי או משהו כזה כשאני בטוח שאני לא הולך לא לישון ולא לצאת אני מוציא את הקלטת, אגב זה מאז אותו אירוע לפני שנתיים וחצי שהזדעזעתי מכך שהספדתי.

niravital

New member
חחחחח, אני רואה שבעקבות הטראומה

הפקת לקחים, חחחח
אין, לי לא יעזור שום דבר, כל פעם אני שוכח... הייתי רגיל שהסבים מקליטים לי ולא הייתי צריך לדאוג לזה, אבל עכשיו כשהם בחו"ל ואני אמור להקליט... "אופסי"

$ מעיין $

New member
טחחח כן הא? ../images/Emo6.gif

לפחות לו יצא לראות ת'פרק ההוא P: ולך לאאאאאאא נה נה בננה! [טוב בעצם גמני פיספסתי o_O]

niravital

New member
כן ../images/Emo8.gif

ואגב לפספס פרקים, אני התחלתי לראות בובה פראית רק מפרק מאה ומשהו, את כל ההתחלה לא ראיתי...

למעלה