ל לולו המשוגע New member 1/10/03 #18 מעייןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif לאב יו תודהההההה
מעייןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif לאב יו תודהההההה
N niravital New member 1/10/03 #27 אני דווקא לא ראיתי את הסוף... הייתי צריך ליסוע אבל לא נורא, נעשה השלמות גם אני אהבתי את הקטע של צ'מוקו ורמון בחוץ חחחחחחחחח איך שהוא בא אליו ועושה לו "אני יכול להתבונן בך חושב??" חחחחחחח ואז הוא נועץ בו עיניים עם החיוך הדבילי שלו
אני דווקא לא ראיתי את הסוף... הייתי צריך ליסוע אבל לא נורא, נעשה השלמות גם אני אהבתי את הקטע של צ'מוקו ורמון בחוץ חחחחחחחחח איך שהוא בא אליו ועושה לו "אני יכול להתבונן בך חושב??" חחחחחחח ואז הוא נועץ בו עיניים עם החיוך הדבילי שלו
$ $ מעיין $ New member 2/10/03 #28 טחחחחח אוי! נכון! יש לי סקרון קטנטנון...... מי יותר אהבל: רוקי או צ'מוקו?
N niravital New member 2/10/03 #29 לא שמעת את רמון../images/Emo35.gif רוקי הוא גאון, טחחח (אם אני זוכר נכון, פאדיחות ) אני יותר אוהב את הדביליות של צ'מוקו... חחחחחחחח זה כל כך מתאים לו... למרות שגם לרוקי זה מתאים אוףףףףףףף לא יודע
לא שמעת את רמון../images/Emo35.gif רוקי הוא גאון, טחחח (אם אני זוכר נכון, פאדיחות ) אני יותר אוהב את הדביליות של צ'מוקו... חחחחחחחח זה כל כך מתאים לו... למרות שגם לרוקי זה מתאים אוףףףףףףף לא יודע
$ $ מעיין $ New member 2/10/03 #30 חחחחחח.. באמת הייתי מעניקה בכייף לצ'מוקו את התואר "האהבלון של הסידרה" הכי הורג אותי זה אחרי שהוא אומר משהו לא קשור.. הוא דופק את הצחוק הכ"כ דבילי שלו להיגמר על הריצפה מצחוק אוףףף אני מתגעגעת לרוקי חסרות לי הכאפות שהוא היה מוריד לצ'מוקו
חחחחחח.. באמת הייתי מעניקה בכייף לצ'מוקו את התואר "האהבלון של הסידרה" הכי הורג אותי זה אחרי שהוא אומר משהו לא קשור.. הוא דופק את הצחוק הכ"כ דבילי שלו להיגמר על הריצפה מצחוק אוףףף אני מתגעגעת לרוקי חסרות לי הכאפות שהוא היה מוריד לצ'מוקו
N niravital New member 2/10/03 #31 אני ברוקי הכי מתגעגע לשיחות המוזרות שלו עם רמון טחחחחחח כל פעם הבמאים תקעו לנו שיחה אחרת עם כל מיני שטויות (לדוגמא, כשהרגליים של מי שמדבר זזות וכאלה )
אני ברוקי הכי מתגעגע לשיחות המוזרות שלו עם רמון טחחחחחח כל פעם הבמאים תקעו לנו שיחה אחרת עם כל מיני שטויות (לדוגמא, כשהרגליים של מי שמדבר זזות וכאלה )