בובות ספוג

אסתר105

New member
בובות ספוג

שלום אני מעוניינת לבנות עם הילדים בובות ספוג- האם יש אתר שמסביר עם תמונות את התהליך- תודה לעונים וחג שמח

יש הרבה אתרים

למשל זה . מציעה לך לגגל FOAM PUPPETS MAKING או MOUTH PUPPETS MAKING ולהגיע להמון אתרים וסרטונים.

שלום אסתר וחג שמח לך

לא ציינת איזו סוג של בובת ספוג את מעונינית לבנות? בובת שולחן? \ בובת מקל? \ כפפה? או שאולי מריונטה??? מעבר לתשובתה של חגית אני מצרף לך קישורים לסדנאות ליצירת בובות ספוג מעשה ידי חברינו המוכשרים בפורום: הראשון - בובת מקל שבסיסה ספוג שיצרה דבי זריהם השני - בובת שולחן מספוג של מאור אני מאמין שהם יתנו לך בסיס ומושג לצרכייך ואם לא את מוזמנת להמשיך לשאול ולהתייעץ עימנו. כתבת שאת מעוניינת לבנות עם הילדים... הפרטיים שלך
תלמידי בית ספר
חוג
או... נשמח לשמוע ולהכיר יותר. חג שמח

../images/Emo9.gif ואיך שכחתי אסתר...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כנראה השעה והעייפות הכי חשוב: ברוכה הבאה, שמחים שאת כאן איתנו

erelu

New member
גם אני אשמח לקישורים אלה אבל היכן הם ? ../images/Emo13.gif

והנה גם הקישורים

ככה זה כשחוזרים מאוחר ,עייפים ומתעקשים להגיב ולענות באמצע הלילה אז להלן הקישורים : הקוף - של דבי זריהם המדען המטורף - של מאור קדוש ו..עוד משהו בספוג שאולי יתן רעיונות דבי זריהם והביצה שהתחפשה * לכל הודעה מצורף קובץ ובו הסברים וצילומים של כל שלבי ההכנה* שיהיה בהצלחה למעונינים ואל תשכחו לשתף בתמונות של התוצאות

שמחתי לעזור ../images/Emo13.gif

אגב erelu\ אורי, בדר"כ הזיכרון שלי מצויין...לאחרונה ובייחוד השבוע בצירוף הצגות בחג ועשרות פרוייקטים שאני רוקם במקביל מצאתי את עצמי שואל האם אתה חדש אצלנו או שכבר ביקרת ודיברנו בעבר
מצד אחד הכינוי מזכיר לי מישהו שאיתו שוחחנו די מזמן לגבי נזק של דבק מקמח לבובות - האם זה אתה?
מתנצל מראש אם מבלבל אותך עם מישהו אחר
אם אכן טעיתי, כולנו נשמח להכיר אותך יותר חג שמח

למעלה