בובות וודו

Infinity AL

New member
בובות וודו../images/Emo203.gif

מקווה שזה המקום הנכון... אני רוצה להתחפש לבובת וודו של איזה דמות מפורסמת( הארי פוטר, או דמות מסדרה מצוירת..) אני אתלבש כמו הדמות..ועכשיו השאלה שלי: מה צריך להיות בבובה כזאת..אני לא ממש מבינה בזה.. סיכות, איזה סוג של סיכות, יש למישו תמונה עם סיכה כזאת שאני אוכל לדעת מה להכין.. מה עוד צריך להיות בבוה שחייב להיות בכל בובת וודו? הבנתי שדם אין, אז מה עוד חוץ מסיכות? למישו יש רעיונות שיפור? תודה

ToryMaster

New member
לא מקפיצים כאן

מחכים בסבלנות עד שיגיע מישהו שידע לענות לך, ובהחלט בהחלט לא מציקים ונעלבים, כי זה ממש מעצבן. מציעה לך לחפש באתרים של תמונות [www.images.google.com הוא התחלה טובה] מילים כמו וודו, בובת וודו, Voodoo וכן הלאה בשביל רעיונות.

Infinity AL

New member
סליחה?!?!../images/Emo203.gif

"ובהחלט בהחלט לא מציקים ונעלבים, כי זה ממש מעצבן." אני הצקתי? אני נעלבתי? תגידי את יודעת לקרוא? תראי לי הודעה אחת שבא הצקתי למישו או נעלבתי..בסה"כ הקפצתי ושאלתי אם אין אפחד שיכול לעזור? איך הגעת להצקה מזה?! בכל אופן, תודה על העצה, בגוגל כבר הסתכלתי...

ToryMaster

New member
אל תצעקי עלי

וכן, אני בהחלט יודעת לקרוא. אוקי, אז אולי לא נעלבת, אבל שתי הודעות שמקפיצות ושואלות למה אף אחד לא עוזר לך, זה מציק במושגים שלי. כתבת את ההודעה אחרי עשר בלילה, שעה שאנשים עובדים הרבה פעמים פשוט לא גולשים בה, והקפצת בשתימעשרה בצהריים, שזו גם שעה שקצת מוזר לצפות מאנשים עובדים ולומדים לשהות בה בבית ולגלוש בפורום. זה הגיוני? השרשור בקושי ירד לאמצע העמוד עד אז.

EvilFlame

New member
אוקייי נגיד ש..

התחפשת לבובת וודו..? למה את חושבת שמישהו יסביר לך על זה? להתחפש לבובת וודו של דמות מפורסת זה לפי דעתי יהיה ממש חסר תועלת זה יותר גרוע מלהתחפש לדמות עצמה. עצות? בובת וודו לא חייבת שידקרו אותה בסיכות. יש בובות וודו עם מסמרים בפנים כבר כאילו ממש בתוכה.

למעלה