בובובובוקר סכמ"ש!!!!

CameronLine

New member
בובובובוקר סכמ"ש!!!!

שבוע שעבר דפקתי פאדיחה כי הייתי במחנה האלטרנטיבי, ולא שמתי סכמ"ש. אופס.... השבוע אתם נותנים בראש!!!! חשוב לי להבהיר, לא חייבים לענות על השאלון, או על כל השאלון, אתם יכולים גם סתם לחפור לנו על איך היה השבוע :} השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
מיייייאוווווו

השבוע היה: מושלם. מדהים. מהמם. למה זה נגמממממרררר?????? :{{{{{{{{{{ קרה לי משהו טוב: מחנה אלטרנטיבי מדהים! קרה לי משהו רע: נהייתי חולה באמצע :{ קניתי: לא קניתי, הכנתי. יומן הבלאגן. הייתי ב: מחנה אלטרנטיבי!!! ביליתי עם: מלא אנשים סקסים D: קראתי: שיימתי כרך ראשון של הספר הרביעי של ששאו"ק צפיתי ב: טורצ'ווד כרגיל :} שיר שנתקע לי בראש: Last Friday Night עשיתי משהו משמעותי:הפכתי לסוגשל צמחוני X: גרם לי גאווה: סדנאת להטב"ק כל השבוע חכיתי ל: כלום. לא רציתי שיגמר :{ השבוע אני מצפה ל: יום חמישי!!! הופעה של פאטום אטרנום, ואני הולך עם פלי D:::: ווויייייהיייי בסופשבוע אני: הייתי חולה. ולמדתי לפסיכמוטרי :p רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://www.facebook.com/pages/אור-תלם/241338757974 הילד הכי מקסים בעולם!

doro500

New member
השבוע החביב שלי :)

קרה לי משהו טוב: היה נפלא לחלוטין במצעד! קרה לי משהו רע: הודעה לא נעימה מאמא- ראו למטה :( לא קניתי, אבל ממש רציתי: היו דובים סגולים כאלה בסוף של המצעד, ורציתי ממש לקנות אחד ולקרוא לו *דו-בי*. נכון שזה שנון ואדיר?! עשיתי משהו משמעותי+גרם לי גאווה+כל השבוע חכיתי ל+הייתי ב: מצעד! הידד! ביליתי עם: חברים וחברות שונים במצעד! קראתי: שירים מרחבי העולם (הספר המגניב "גלקסיה") שיר שנתקע לי בראש: What We Came Here For\ Damone השבוע אני מצפה ל: לנוח סוף סוף ולהנות! בסופשבוע אני:אצל ידידה טובה עושים כיף עד כל הלילה!!!

oneman2

New member
נו, אז גם אני

השבוע היה: מעניין, מרגש ומעורר תקווה. קרה לי משהו טוב: השתתפות באירוע היסטורי אתמול בערב, וגם במצעד בי-ם, למרות שהיה קטן יחסית... קרה לי משהו רע: לא זוכר משהו ספציפי. קניתי: אוכל? הייתי ב: ירושלים, רוטשילד, תחריר... ביליתי עם: אנשים שלא הסתובבתי איתם שנים :ם קראתי: "למה קמיקאזות חובשים קסדות" צפיתי ב: כלום. מי צריך טלוויזיה?! שיר שנתקע לי בראש: the beatles - revolution עשיתי משהו משמעותי: כמו שכתבתי למעלה- הפגנות P: גרם לי גאווה: בעיקר- העצרת אתמול בערב. כל השבוע חכיתי ל: מצעד בי-ם. בסוף טיפה אכזבה... השבוע אני מצפה ל: עוד הפגנות המוניות! בסופשבוע אני: נוסע לעצרת הזכרון לרצח בברנוער. רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: רק אחד? יש כאלה בכל מקום! תחי המהפייכהה!

PurpleFilth

New member
../images/Emo32.gif

אז בכל זאת הצטרפתי לגוגל+, אבל אני לא מוצאת שם ביסקסואליות/ים שאני מכירה. מי שרוצה או מוכן/ה להיכנס למעגלים שלי או לקבל הזמנה, דברו איתי בפרטי =]

CameronLine

New member
את דוגמא רעה כמנהלת!

אם המנהלת לא ממלאת סכמ"ש אף אחד לא ימלא! ><"

MissVanity

New member
זה מוזר שם

אני רשומה שם אבל זה מוזר ואני לא יודעת על מה לוחצים O_O

למעלה