בובה,

GalGul000

New member
בובה,

אני יודעת שהתרחקנו והכל... אבל אני עדין אוהבת אותך מאוד מאוד
מזל טוב מותק. עד 120! יאללה, יומולדת לאנבל!! שוט.

מזל טוב...גמלי יש היום:]

גם לי יש היום יומולדת:] בטח את גדולה ממני בשנתיים..או שלוש. חח מזל טוב:]

Radio Joe

New member
../images/Emo23.gif

אנבל. מדהימה אחת. את פשוט כלכך מדהימה.. את מוכשרת ברמות מטורפות. את בנאדם מדהים, מושלם. את יפייפיה אמיתית. מתלבשת מדהים! ^^ חח איזה לא קשורה אני. את פשוט היית כלכך נחמדה אליי, וכלכך חמודה. את כלכך כיפית, מצחיקה, שובבה. מהממת! במילה אחת.. מושית~!
אני כלכככככככככככככככככךךךךך!!!!111 אוהבתותך. אנחנו חייבות לדבר! תוסיפי אותי למסנג'ר.. [email protected] יומולדת שמח. ושכללל מה שתרצי - יתגשם.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifאנבל בובה!../images/Emo9.gif

את פשוט מקסימה! ומוכשרת כ"כ ולא נראה שאת מודעת לזה ממש.
מזל טוב!!

רציני?! מזל טוב! אנבל! ../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

אנבל! איסה בן אדם מקסים את. למרות שאף פעם לא "ממש" דיברנו, את פשוט בן אדם מקסים, את יפה ביופייך, ברצינות, את אחת מהאנשים הכי יפים שראיתי בחיים שלי, ואני מתכוונת לזה בכל הרצינות. מזל טוב, והמון כיף בחיים, ואהבה כמובן, כי איך אפשר בלי זה?.. אז, אוהבת מאוד מאוד! יהב

אנבל../images/Emo23.gif.

ואוו, מזל טוב. את כזו מקסימה. את מוכשרת ויש בך כ"כ הרבה חוכמה. ושלא נדבר בכלל על היופי שלך, מדהים כ"כ. ואת כותבת בצורה שכ"כ כייף לקרוא. [נו, מה אני אעשה? בכל זאת, זה פורום, אני רואה ~בעיקר~ את איך שאת כותבת] ואת מתוקה וכייף לדבר איתך [למרות שכבר המון זמן לא דיברנו], למרות שאת גדולה ממני בדי הרבה [נכון? שלוש שנים או משהו]. ואפילו אם זה סתם שיחה, זה פשוט כייף. אני אוהבת אותך ותעריכי את עצמך, כי יש לך על מה.
. המון מזל טוב, יומולדת מדהים. ושיהיה לך רק טוב, באמת.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ^^

שיהיה לך יום הולדת מושלם ^^

למעלה