בובה תום

XplowBoy

New member
אני זוכר...

זה היה מביפ שואו עם לירון וקואמי! בסוף הפרק היה את הפינה משכיבים את בובה תום, חחחח זה היה מצחיק, והיה גם סקס ועיר הגדולה עם בובה תום ולירון וקואמי בקיצור זה היה לפני שביפ הפך לערוץ הצחוק

XplowBoy

New member
היה אבל לא רק...

אני מדבר על התקופה שהאיקון שלו היה כמו בתמונה שהילד הזה שם, "ביפ - ערוץ הצחוק היה פעם סתם "ביפ" שהיה עוד את ביפ שואו עם גיא סבן ואת ביפ שואו עם לירון וקואמי וביפ שואו עם שכחתי איך קוראים לה... אז היה שם גם את סאות' פארק, דייל שואו, מר קץ והם קראו לזה רצועת קומדי סנטרל, אחרי זה שינו את הסמל של ביפ לסמל הנוכחי של היום רק שהוא היה בצבע שחור אדום, ואחרי כמה זמן הוסיפו גם את ערוץ הצחוק למטה ואז שינו אותו לירוק תכלת(נראה לי שזה בגלל סופת הצחוק אבל אני לא בטוח, אבל נראה לי שלא) וזהו התחילו להכנס מלא תוכניות חדשות.

אסִי

New member
רק תיקון קטנטן...

זה לא מר קץ, אלא ד"ר כץ. ד"ר כץ היה פסיכולוג. זאת הייתה תוכנית מצויירת שהקווים שלה תמיד היו זזים והיא הייתה כולה בצבע אפור חוץ מהדמויות שהיו בצבעים רגילים.

אסִי

New member
בטח זוכרים(לפחות אני)...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזו נוסטלגיהההההה...

XplowBoy

New member
אני מתגעגע ../images/Emo7.gif

הכי מצחיק היה הפרקים עם הקיסר האפל קואמי דה לפוקס שתאני למד להיות ג'דאי יהודי אצל בובה תום "טוב תאני! יאללה אתה קופץ לירקון ועובר אותו בצלילה! ואני על הגב שלך קדימה!" ושהוא הלך לחפש את האיש שצריך ללמד אותו להלחם בקיסר האפל: ? בובה תום? הנני! מה את עושה פה? _____(היא אומר איזה משפט לא מובן) מה? תאני! מה אתה לא מבין? אין תקציר לשחקנים אני צריכה ללמד אותך

אסִי

New member
../images/Emo6.gif

למרות שאז לא ראיתי כ"כ את התוכניות הללו, אני עוד זוכר את תום ובכלל את ביפ שואו.
אחחח... נוסטלגיה כבר אמרתי

למעלה