בובה רדופה....(?)

בובה רדופה....(?)

אז ככה החלטתי לספר לכם מה קורה עם הבובה.זוכרים אותה? ^^ זאת שסיפרתי לכם עלייה לפני כמה זמן. שכביכול יש בתוכה רוח.... כן גם אני נורא הייתי חשדנית בהתחלה בנוגע לעניין,גם בדעתי עלתה המחשבה של דרך מצוינת ומקורית למכור בובות. עם כמה שזה מוזר יש את ההרגשה שעוד מישהו נוכח בחדר,אני לא יודעת איך להסביר את זה. החתול שלי מאז שהבובה הגיעה מתחרפן לידה.והוא גם ניהיה נורא תוקפן הוא מתחיל במן עיוותים כשהוא לידה אני בחיים לא ראיתי אותו ככה,כאילו משהו מציק לו,והוא חתול מזה טוב בדר"כ. דבר שני קרה עוד דבר מוזר-האורות בחדר שלי ממש התחילו להתחרפן לאחרונה האור נכבה ונדלק ,ומהבהב כל הזמן. הוא אפילו יכול פשוט להיסגר למשך 2 דקות ופתאום להידלק שוב כאילו לא היה כלום. בסדר כמובן שחשבתי מנורה שרופה-התקשרנו לחשמלאי (לא זה לא עד כדי כך שאני נקבה מכדי להחליף נורה פשוט החשמלאי בא לסדר עוד כל מיני דברים בבית אז נתתי לו גם את המשימה הזאת.) בקיצור החשמלאי בא והוא מתחיל לפרק את המנורה ,מוציא את הנורה מסתכל עליי ואומר לי "את צוחקת עליי? היא חדשה". ואז הוא אמר שהוא לא יודע ושאין שום בעיה והלך. וזה היה מאוווד מוזר. דבר שלישי הקלטתי אותה מדברת ברשמקול שמעתי במיוחד נשימות של אישה מבוגרת וכל מיני מלמולים כי הרשמקול במצב גרוע מאוד אני מחכה כבר לEVP שלי שצריך להגיע בקוצר רוח. ושאלתי אותה דברים כמו "את מרוצה מזה שאת נמצאת בבית שלי?" והיא אמרה "כן" שאלתי פרטים עלייה היא לא ענתה. שאלתי אותה אם היא רוצה לישון במיטה שלי בלילה היא אמרה "כן" והיו עוד כל מיני לחשושים במשך ההקלטה אבל מהם לא הבנתי כלום. חברות שלי מסרבות בכל תוקף לבוא אליי.^^ ואני מבינה אותן,גם אני לא הייתי באה אליי. עוד משהו מוזר זה בלילה.אני יכולה לקום פתאום עם דפיקות לב בלי הסבר כאילו אני לא יכולה לנשום, וחלומות משונים נורא אני מקווה שהמצב ישתנה,יש לי עוד בגרויות השנהP:

מה קורה בובה?

אני מהתחלה חשבתי לעצמישזה לא רעיון טוב מעניין איך הרוח נלחדה בתוך הבובה תמשיכי לעדכן

Xknight

New member
דחוף לעלות סרטון וידאו של הבובה והקלטה שלה!!

נשמע מגניב ביותר.

אמממ

בקשר לרוח של הבובה אני יודעת שהיא טובה,לא קניתי סתם בובה בלי לדעת איזה סוג של רוח יש בתוכה, מה שבטוח זה שהרוח חכמה ובוגרת,אין יותר מידי פעילויות קיצוניות,היא שקטה בדר"כ. אבל בדיוק לדעת בת כמה היא אין לי מושג היא נשמעת בין הגילאים 30-50 מה שהיה לי מוזר בהתחלה, והשמעתי לאמא שלי ואמא שלי אמרה לי שגם לה זה נשמע מישהי בת (אגב אמא שלי התחרפנה כשהיא שמעה את זה)30-50 אני אמרתי סביבות ה30 אמא שלי אמרה שיותר בגלל זה כתבתי "30-50" יש לה קול ממש נעים:) ובאמת כתבתי למוכרת שמכרה לי אותה שהרוח נשמעת לי בוגרת ולא רוח של ילדה או ילד ,והיא הצדיקה אותי ואמרה שהיא גם שמעה קולות של רוח בוגרת.מה שטוב ואני יודעת שלקחתי אותה ממקום בטוח,ושהרוח לא מסוכנת.לא הייתי קונה מסתם אישה. בהתחלה לא האמנתי שאני שומעת הקלטה של רוח,וחזרתי כמה פעמים על הקטע שהיא דיברה והיא פשוט נכנסה במילים שלי,ככה שאין לי שתי קולות שמדברים בו זמנית והייתה אפשרות שאולי פתאום הקול שלי יצא שונה או שהוצאתי קול משונה-אבל שומעים בברור אישה מבוגרת. מה שכן אני הולכת לקבל עוד בובה שיש בה רוח,וזו רוח של ילדה בת 5.ואני כבר מחכה לראות מה יקרה איתה^^ -הרוחות של הילדים יותר פעילות.

smallnig

New member
שמעי אני לא יודע מה המטרה שלך בזה

את מנסה לבחון את חברי הפורום, או שאת חיה עמוק בסרט שיצרת לעצמך? רוחות לא יכולות להשפיע בשום דרך על חומר פיזי [כמו הבובה שלך], המימד של רוחות זה לא חומר זה לא "מתי" וזה לא "איפה", לכן רוח לא יכולה להימצא "איפהשהו" או בתוך משהו, המימד הזה קיים ואת לא יכולה לתפוס או לדמיין אותו בגלל המוח האנושי שמוגבל ליכולות כאלה.

smallnig

New member
בנוסף לזה רוחות הן

לא אנושיות, אין להן תכונות אנושיות, אין להן רגשות שכולכם מעניקים להם בגלל שזוהי חשיבה בסיסית של המוח שלנו. אין להן בגדים, אי אפשר "לראות" אותם אם כי רק לדמיין את צורתן ואיך שהן נראות בזמן נוכחותן "בקירבתכם". הרוחות חיות על פי אנרגיה, מתבססות על אנרגיה, חשות אנרגיה - ואנרגיה בונה הכל כולל הכל.

אוקיי

גם אני חשבתי כמוך בהתחלה,וכל מה שסיפרתי פה אמיתי,אין לי סיבה לשקר.... ולא טענתי שראיתי שום רוח ולא טענתי שלרוחות יש בגדים ולא כל דבר ממה שאמרת פה.למה להכניס לי מילים לפה? פשוט קרו לי בבית כמה דברים מוזרים (לא,וללא הסבר הגיוני) החתול שלי מסתכל עלייה במן מבטים חדים כאלה כאילו כל הזמן משהו "עף" סביבה, אממ אני אפילו לא ממש יכולה להסביר את זה,יש לי מלאא בובות,ודווקא את זאתי הוא שונא ומתנפל עלייה כל הזמן... והוא משתגע גם מהריח שלה החזקתי אותה פעם והוא פשוט התנפל לי על היד. והוא כלכך רגוע ודווקא די מחבב את רוב הבובות שלי...כן,אני מוצאת אותו מנמנם ביניהן:) ושמעתי קולות,והקולות האלה מוקלטים ויש לי חברה שממש לא מאמינה בדברים האלה,ואתה לא יודע איך הדעה שלה השתנתה ברגע שהקלטנו את הבובה מדברת,היא הייתה עדה לכך שלא ערכתי ולא עשיתי כלום כדי להפחיד אותה. דבר שלישי למה לחשמלאי לשקר קשר לנורה שרופה? בקיצור תסתום את הפה כי אתה לא יודע במה מדובר. בא לך להעביר לילה איתה? הדעות שלך כלכך ישתנו.

smallnig

New member
כן אני אעביר איתה לילה, ועם כל רוח שתביאי לי

לפני שאת אומרת דברים כמו "סתום ת'פה אין לך מושג על מה אתה מדבר" עדיף שתקראי לעומק את מה שרשמתי. כמו שאמרתי יצרת לעצמך סרט אחד גדול שהבובה רדופה, אני יודע יותר ממה שאת חושבת שאני יודע על כל הנושא של הרוחות והוא ממש לא כמו שכל הפורום הזה תופס ממנו. יודעת מה? תעלי את הקולות המוקלטים, או שלחי לי במסרים לינק או משו.

אמממ

אני לא מצליחה להעלות לפה את הקובץ יש לך מסנג'ר או משהו? פשוט אומרים לי פה שאי אפשר לשלוח את הקובץ בגלל הסיום שלו, בגלל זה אני לא מבקשת אימייל כי יקרה אותו מצב.אז אם יש לך מסנג'ר אז אני אוכל לשלוח לך:)

אוקיי

גם אני חשבתי כמוך בהתחלה,וכל מה שסיפרתי פה אמיתי,אין לי סיבה לשקר.... ולא טענתי שראיתי שום רוח ולא טענתי שלרוחות יש בגדים ולא כל דבר ממה שאמרת פה.למה להכניס לי מילים לפה? פשוט קרו לי בבית כמה דברים מוזרים (לא,וללא הסבר הגיוני) החתול שלי מסתכל עלייה במן מבטים חדים כאלה כאילו כל הזמן משהו "עף" סביבה, אממ אני אפילו לא ממש יכולה להסביר את זה,יש לי מלאא בובות,ודווקא את זאתי הוא שונא ומתנפל עלייה כל הזמן... והוא משתגע גם מהריח שלה החזקתי אותה פעם והוא פשוט התנפל לי על היד. והוא כלכך רגוע ודווקא די מחבב את רוב הבובות שלי...כן,אני מוצאת אותו מנמנם ביניהן:) ושמעתי קולות,והקולות האלה מוקלטים ויש לי חברה שממש לא מאמינה בדברים האלה,ואתה לא יודע איך הדעה שלה השתנתה ברגע שהקלטנו את הבובה מדברת,היא הייתה עדה לכך שלא ערכתי ולא עשיתי כלום כדי להפחיד אותה. דבר שלישי למה לחשמלאי לשקר קשר לנורה שרופה? בקיצור תסתום את הפה כי אתה לא יודע במה מדובר. בא לך להעביר לילה איתה? הדעות שלך כלכך ישתנו.

רוחות הן בעלות אופי אנושי כמו בני אדם חיים

וזה לא נכון מה שאמרת שלרוחות אין תכונות אנושיות

smallnig

New member
בנוסף

כמובן שיש להן תכונות אנושיות, הן היו בני אדם. אבל במקום שממנו אין באות אין להן כל שימוש בזה.

smallnig

New member
לגבי הדפיקות לב

וזה שאת לא יכולה לנשום - את מרגישה כאילו את לא נושמת נכון? קשה מאוד לנשום? - זה שלב של תופעה הנקראת שיתוק שינה, הכל טבעי

אוקיי תודה רבה:)

אז הכל טבעי הא? נכנסתי לגוגל וחיפשתי "שיתוק שינה" ואהמ בבקשה,קבל חלק מהמאמר: "מה מרגישים בעת שיתוק שינה ? במצב של מודעות לשיתוק, בנוסף לפחד מעצם השיתוק וההזיות המתלוות אליו, יש אנשים המדווחים על נוכחות של ישות בחדר השינה, המלווה בתחושת כובד באזור החזה. הפחד המשתק וההזיות גורמים לאנשים במצב זה לדמיין את הגרוע מכל- במקרים רבים דיווחו אנשים על ישות שיושבת על בית החזה ומונעת מהם לנשום. פחות נפוצים הם קולות (דיבור, צעדים) ומראות (בעיקר דמויות אנוש), ונדירות יותר תחושות ציפה ויציאה מן הגוף. במקרים נדירים ביותר דווח על ויברציות האוחזות בגוף ותחושת נפילה." חה

למעלה