בובה רדופה....(?)

את כנראה לא הבנת

מדובר בתהליך שאת עוברת בכל לילה באופן לא מודע. אני מציע לך להיכנס לפורום חלומות צלולים ולחפש שם מידע על WILD. בזמן WILD הגוף נרדם והמודעות נשארת ערה, ככה שאת תהיה בין מציאות לחלום. בקטע הזה יש הזיות - קולות, צלילים, מרעות ואפילו אפשר להרגיש דברים. אני כבר ראיתי את ה"ישויות" האלו, כשניסיתי WILD. (WILD זה דרך להיכנס לחלום צלול) בכל מקרה, אם מדובר רק במקרה של WILD ושיתוק שינה, אז הישות היא רק פרי דמיונך - ועל זה הם מדברים במאמר הזה. תחושת הציפה והיציאה מהגוף כבר קשור למשהו אחר לגמרי שנקרא הקרנה אסטרלית. (יש מאמינים שבאמת אפשר לצאת מהגוף)

אני חושבת שאת צריכה לקחת אחריות על בחירתך

אם בחרת לרכוש אותה תתמודדי עם התוצאות שלה, זה לא תחום שמהווה משחק או שעשוע לשעות הפנאי, מה שאומר שסביר להניח שאת גרמת לתופעות הללו להופיע בכך שהבאת את הבובה לביתך אז אל תצפי שלא יקרו דברים מוזרים, ושנית אני מתארת לעצמי שעניין הנשימות שלך ודפיקות הלב קשור או לבעיה רפאוית או ללחץ נפשי שהכנסת את עצמך לתוכו בגלל קיומה של הבובה הרדופה, פשוט תרגעי ואני אישית הייתי נפטרת מהבובה אם לא בא לך שיהיו לך כל מיני דברים מוזרים בבית ובחיים.

כל עוד..

זה לא מתבטא בתופעות קיצוניות מידי אז אין לי בעיה. בעיה רפואית לא,ולחץ לא ממש נראה לי כי כמו שאמרתי כבר כשהבאתי אותה לקחתי אותה כ"בובה רגילה" איך אני אסביר את זה? כלומר הייתי מודעת למה שיכול לקרות אבל ידעתי שיכול להיות שגם לא יקרה כלום,,קראתי על זה הרבה.וכולם אמרו לי,כל מי שמתעסק עם זה, שנורא קל לחיות עם החפצים הרדופים כ שכבר יודעים אילו תופעות עלולות להיות,אבל כל מה שצריך לזכור זה שצריך להתיחס לחפץ שבו הרוח נמצאת בכבוד,ואז יהיה קל לחיות איתה. אם לא מתייחסים אלייה בכבוד או לא נותנים לה את תשומת הלב הנדרשת (שכמו שהבנתי קורה לרוב עם רוחות צעירות שלא מקבלות מספיק תשומת לב) הן ניהיות פעילות.

אה וכן

אולי זה ישמע קצת מוזר או אפילו די מצחיק. כל מי שנמצא לידה בערך 10 פשוט פתאום מקבל כאב ראש נוראי. את חושבת שזה קשור איכשהו לרוח?

נירא לי זה מכמה שאת מדברת

סתם יכול להיות אני לא רוצה להגיד סתם כי אני לא כל כך מבין בתחום הזה איך יש לםך תעומץ לישון עם דבר כזה ושלחי לי פה בבקשה קישור לאתר שמשם קנית את הבובה

כי זה נחשב לפגיעה

שלחי בקשה קישור לאתר מאיפה שקנית ומה השם שלך

אהמ

אוקיי קודם כל האתר הזה זה כמובן איביי.מה אין שם? www.ebay.com אתה מעוניין לקנות גם חפץ רדוף?=ם אם כן אל תקנה מכל אחד,תודיע לי ואני אמליץ לך:) ואממ קוראים לי דנה:)

כן,ו?

כמובן שבכל מקום יש אנשים הוגנים וישרים,וכמו כן יש גם נוכלים.כמו בכל מקום אחר,מה את מחדשת לנו כאן? (אם זה מה שבאת להראות) :)

חחחח

קנית את זה מישם? תביאי לי בבקשה המלצות.אני גם רוצה לקנות. כמה זה עלה לך? וואי איזה מצחיק זה שאשכרה אפשר לקנות כזה דבר..חחחחח

למעלה