בובה חדשהההה

FleurGirl

New member
פשש..... ממש יפה!

את מוסיפה גאווה לבונות הדוליז :) מאיפה הכישרון הזה....??? כאילו, יש מלא שאומרים לי שהבובות שלי מדהימות (והן לא...) ואני רואה פה כמה מתחילות, שכשאני התחלתי, לא הגעתי לרמה שלהן בכלל!!! אז מאיפה הכישרון הזה???? H-E-L-P-!-!-!

FleurGirl

New member
שדונית...

הכנתי שדונית ממש חמודה!!!! אני מקווה שתאהבו אותה, ואל תשאלו בקשר לשיער.. הוא נורא.... בעעעעע הכנתי עוד אחת בלי שיער, וכשהמשכתי את השיער (בצבע כחול...) הפיינט שופ נתקע... איזה עיצבון!!! אז אם למישהי יש כוח, שתכין שיער, ומצידי שתשנה הכל... אם מישהי רוצה את הבייס.. ג´אסט אסק... .*-*.ניצן.*-*.

Dolly girl

New member
?? Miss me

שלום לכ-ו-ל-ן !! בטח שמתן לב (או לא) שלא הייתי כאן הרבה זמן, ואתן בטח שואלות מדוע ולמה? (לובשת הזברה פיג´מה)................ אז ככה- היה לי המון עומס בלימודים וכל מני מיני הופעות בג´אז שלי. אז אני לא אזבל את השכל יותר מדי ורק אגיד לעצמי ברוך הבא. ו............................ אפשר את הבייס של השדונית ?? היא כל----------------כך מתוקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת תמידית, שירושקה

FleurGirl

New member
חח הבייס למעלה

והנה ניצול שירשור לבובה חסרת שיער שהכנתי... זאת-אומרת לא היה לי כוח להכין הצללה אז אם מישהי רוצה... חופשי.. ואתן יכולות גם לשנות את השיער לגמרי... .*-*.ניצן.*-*.

Black Cat15

New member
*מוחאת כפיים במרץ*

כל הכבוד!! גם איכות טובה, גם הצללה... יפות מאוד!!

צו צאנג

New member
את רואה? אחרי שהבנת את הרעיון של

ההצלה הבובות שלך ממש יפות!!!!!!!!!! את כשרונית.............. הנה אחת שאני עשיתי היום.....

צו צאנג

New member
תסתכלו רק על הבגדים שלה!!!!

אחרי זה אני אמחוק את הבלונים- זה היה חלק מברכת יום הולדת, ואני אוסיף נעליים ואיפור, תסתכלו רק על הבגדים!!!!!!! בהתחלה זה היה רק החלק הכחול, אל אז ראיתי שהיא לבושה בלבוש מינמלי למדי והוספתי את החלק הלבן, אז אך יצא? אני מקווה שאתן אוהבות!!!

Rivendell

New member
מקסימות :)

הבגדים ממש חמודים! אני גם אעשה עוד כמה הערב..

למעלה