בובה בלי יד

בת מלכה

New member
בובה בלי יד

"הי לךְ" אמיר נכנס אליי למשרד. "היי גם לךָ" הופתעתי. אמיר הוא איש המחשבים. גבר בתחילת החמישים שלו, כרס עגלגלה, זקן צרפתי ויד קטועה. הוא נפצע באחת המלחמות וכרתו לו את היד בדיוק מעל פרק-כף-היד. אנחנו מיודדים. תמיד מקשקשים, הוא עוזר לי קצת להעביר את היום המשמים שלי ואני, מכינה לו קפה, מביאה עוגיות ויוצאת איתו לסיגריה. סליחה, לא הצגתי את עצמי. לא יפה... אני דפנה, בת 22, הגעתי לעבודה הזאת ישר מהשחרור ואני פה מאז. מחפשת חבר (יש לכם מישהו?), לומדת ספרות באונ' הפתוחה ואוהבת גברים מבוגרים... היום הייתי צריכה ללכת למחסן, להחזיר משהו ואמיר בא איתי. סתם, כי היינו בשיחה. טיפסתי על הסולם לקומה השניה, החזרתי את הקופסה ואז התיישבתי על קצה הקומה והמשכתי לקשקש עם אמרי. שכחתי לרדת... אמיר שאל אותי אם אני פוחדת לרדת, אז צחקתי וירדתי כמו שהייתי, עם הפנים למטה. הגעתי לקצה הסולם וגיליתי שאמיר עוד עומד שם, הוא לא זז. מצאתי את עצמי סנטימטר מהאף שלו.אמיר נצמד אליי ואז נישק אותי. נשיקה רטובה, תובענית. תוך כדי הנשיקה הוא התחיל למעוך לי את השד דרך החולצה. זה הטריף אותי! אני כל כך אוהבת חזק... הוא ראה כי טוב והמשיך. לאט לאט הוא הכניס את היד מתחת לחולצה, חודר את החזיה וצובט לי את הפטמה. "עודדדד" התחננתי. הוא הטריף אותי! שלחתי לו יד למכנסיים ללטף לו את החלק החושב ואז הוא אמר לי: "אותי את מלטפת רק דרך המכנסיים. אבל אותך נפשיט". גררר מה שזה עשה לי. די מהר הוא הפשיט אותי. עמדתי שם עירומה. הוא התרחק ממני קלות, הסתכל עלי וחייך. הוא ירד על הברכיים, תוך כדי חיוך, והתחיל למצוץ לי. הזקן שלו שיגע אותי! תפסתי לו את הראש חזק, מצמידה אתו אליי עוד ועוד. הוא ליקק, ליטף, מצף, נישק ונשך. "תחדור אליי" כמעט בכיתי. "לא" הוא אמר בנחישות. "אני רוצה לגמור, בבקשה" התחננתי "לא, את תגמרי מזה" הוא אמר והושיט את הגדם תוך כדי ישר לערוותי. הוא התחיל לשפשף בי את זה חזק! בשלב כל שהוא הוא סובב אותי והתחיל ללקק לי את החור האחורי, כשאני עומדת עם רגל אחת על הסולם ורגל אחת על הרצפה, פסוקות לרווחה. הוא המשיך ללקק ולהטריף אותי כשהאין-יד שלו משפשפת אותי. פתאום הוא החילק איתה למטה וחדר אליי בבת אחת! "אההההההה" צעקתי. "ששש.." הוא אמר לי "עוד ישמעו אותך במשרד". "עוד! עוד! עוד!" לחשתי לו תוך כדי גניחה. זה היה בגודל של הדילדו שלי וזה היה עם עצם... גמרתי באקסטזה! כולי רעדתי והוא הרגיש את זה. הוא רטט איתי... התלבשתי והוא עמד לידי, מעשן סיגריה. התקרבתי אליו, לתת לו נשיקה. הרטיבות שהיתה לו במכנסיים לא השאירה לי מקום לספק אם הוא נהנה או לא... שבת שלום ו-4 ביולי שמח!

אחח את מלכה יקרה שלי

הדברים שאת עושה לי. אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון הזה אבל אני שוקל ברצינות לחתוך לעצמי את היד. מאוד התגעגעתי לסיפורים שלך ואת כמו תמיד חושנית, מעבירה רטט בכל גופי... תני לי עוד!

ferdinand

New member
בת מלכה!

זה נפלא! אבל כמעט... תעברי קצת על ההודעות של fun maker במצבים כאלו - אין כמו אלמנט ההפתעה! תיאור טוב של סיטואציה באנלית לכאורה כתיבה בחסד, אתה קורא, הולך שבי, מתחרמן ואז פתאום בום! אתה לא יודע מאיפוא זה בא לך!!!! נהדר ותמשיכי עוד!!!

למעלה