בובה בחלון

בובה בחלון

שלום, יש לי שאלה , לחבר שלישמו בובה קשורה , בלי רגליים, תלוי על החלון שלו , בסרט אדום . האם זה אומר משהו ? בבקשה תענו לי .

DTfromBT

New member
המממ

אולי הבנאדם אוהב אנימצתיה יפנית ומושפע מ JIGOKU SHOUJO? זאת אנימה בה למי שיש שינאה גדולה כלפי מישהו, הוא הולך בחצות לאתר של "נערת הגיהינום"(Jigoku = גיהינום, Shoujo = נערה[לרוב יפה וגבוהה?]) ושולח את מי יש להביא לגיהינום, אז מופיעה הנערה אם בובת וודו וסרט אדום קשור בצוואר, וכאשר המזמין משחרר את החות אזי המטרה הולכת לגיהינום, אבל! וזה אבל גדול! - כאשר אותו מזמין ימות, לא תהיה לא אפשרות להגיע לגן-עדן! וילך הישר לגיהינום! (כאשר נשמה מקוללת, שני קברים נחפרים)... ואולי לא :).

RainBird

New member
כמו כל וונדטה רצינית כל הצדדים סובלים ../images/Emo13.gif סידרה טובה? מלאה אוקולט?

DTfromBT

New member
מממ

הסדרה ממש טובה, היא מן הסדרות החדשות שהולכות כרגע, מזכירה לי מאוד(משום מה) את Vampire Princess Miyu - כי בעצם הפרקים לא טלוים אחד בשני, ואין סוף טוב לשום פרק :), טוב, בעצם כרגע הולכת גם סדרה אחת בשם MUSHISHI - סדרה אם רעיון מעניין, קיצר, יש אותנו, כן? הדברים החיים, ויש למשל שולחנות, הדברים ה"לא חיים" - ויש את ה MUSHI - שהם יצורים שהם לא ממש חיים, אבל גם לא ממש מתים... גם בסדרה זאת כמעט כל פרק מסתיים בסיום עצוב... סידרה המלאה באוקולט היא BIBLE BLACK - נחמדה כזאת, חוץ מכל הסמלים, יש שם גם לחש של "Zazas zazas nastar zazas" - שזה בעצם גירסה של החמוד הזה קראולי "Zazas Zazas Nazasatenada Zazas" או משהו כזה... שנאמר שאם זה הוא פתח את שערי הגיהנום או משהו כזה כאשר היה במצריים... (יש כאלו שמשתמשים בזה גם כמנטרה למדיטציה או משהו כזה)... אבל הסדרה הזאת היא... אמממ... סידרה ל"מבוגרים" בלבד, אם אתה מבין על מה אני מדבר :). טוף, בחזרה לנושא, יש פה כבר פורום של "מנגה ואנימה" בתפוז :).

למעלה