בובה אחת

ובכן אני מכיר 2 פירושים שונים לשיר

הזה אחד שלי ואחד של ידידה נורא טובה שלי מצטער שאני רק מודיע שאני יודע ולא אומר מה הפירושים פשוט אני חזרתי לא מזמן הביתה ואני סחוט תודה לאל מחר אני מגיש את הפרוייקט (יצא בהדפסה 100 עמודים!!!!) ונפטר מהסבל הזה!!! תומר (אם היה לי לאן הייתי בורח עכשיו)

מבאס!!!!

יש כאלה שטוענים שזה קשור לשואה.... תגיד מה הפירושים! ואני מקווה שתקבל ציון טוב...

חחחח.....טמבל!

סתם אהובי-על הפרוייקט שהוא הגיש היום..... חחחח נו כבר! כל שרשור שלי הופך להית משהו ממש לא קשור לנושא שלו.... עכשיו מדברים על השיר-בובה אחת.

vogue15

New member
לדעתי השיר הוא כן על השואה...

על אמא אחת שהזדקנה, ועכשיו היא כבר סבתא ויש לה בעל שהיא לא רוצה לעזוב. (ואיך שהוא יודע לאהוב- מפחדת מהיום שיעזוב..) לאישה שהיו לה בנים בשואה, והגרמנים הרסו הכל חוץ מבובה אחת. "ולה הייתה בובה אחת.." "שניים חמודים אלה שהיו שלה- היא עוד שומרת להם כמה משחקים" "והייתה ילדה אחת שצעקה במלחמה אני לא רוצה לבד" ילדה בשואה שלא רוצה ללכת לגטו.. זאת הדעה שלי לגבי השיר

Miss Tika

New member
א-ט|שנטיפי 2003!!../images/Emo140.gif

שבועות, 5-6-7.6, במעיינות חוגה (לייד בית שאן) פסטיבל שנטיפי מזמין אתכם לחגוג את חג השבועות עם המון הופעות, סדנאות, מדיטציות, צ'אי שופים, טיפולים הוליסטים, מעגלי מתופפים (ג'וגוס) ובעיקר אור ואהבה!
בין ההופעות יהיו-יובל בנאי ושלומי ברכה, מוש בן ארי, שבע, מוקי, דיוויד ברוזה, הדג נחש, קורין אלאל, שלום חנוך ומוניקה סקס.. לפרטים, שאלות, וכרטיסים מוזלים(!) במחיר של 195 במקום 240 אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים, או לאייסי
69467120 ולפלאפון- 055332601 יום טוף!

למעלה