בוא

בוא

בוא עשה איתי סקס חזק תצמיד אותי לקיר הקר ידיך תגענה בגבי מרימות זרועותיי אל על מפשילות חולצתי נוגעות לא נוגעות בגופי ידך נוחתת על ישבני אני נושמת עמוק....הלם קל הצליל המשכר הזה של ידך מצליפה בי השקט שמופר ע"י צליל נשימותיי ההמתנה להצלפה הבאה בוא תמשש את גופי הנח ידך על שדיי אל תפשיט את בגדיי מעליי החדר יד מבעד לחולצה מכופתרת למחצה חפון את שדיי, צבוט את פימטתי היצמד אל ישבני בוא חדור אליי חזק דבר אליי בשקט, בקול הגברי שלך גופותינו נעים בקצב שלך חזק ומהיר מלא אותי בזרעך מלא אותי בסערתך בוא חזק.......

bugbuster

New member
רק מיכבר הייתי בקשר יקירה,

עוצמת התנפחות הזיין כשהוא מיתכוון בזיקפה לעיבור, להפריה, לשפיכת זרע לרחם פעורה, במיוחד בדוגי או במיסיונרי חם כשאגן האישה מורם מורם, אותה היתנפחות זיין שונה לחלוטין. היא ממש עד ליכדי כאב והיתבקעות האיבר הקשוי קשוי. לכך הוא נועד. לעבר.
אופפפפפפפפפפ חירמנת לי ת'צורה.

באגייייייייי

איך שאתה מתאר כאן את הזיקפה הזו, בא לי להקל עליך את הכאב הזה

bugbuster

New member
הבטחותתת.. הבטחות....

אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כואב.. כבר אמרתי? אויייייייי...

כואייף?../images/Emo3.gif

אמרו לי שזו המצאה של גברים כדי לזכות ברחמינו הנשים. מה דעתך?

bugbuster

New member
אמרון? אלא מה... מה המצאתי משו?

כואיףףףףףף, כמה כואיףףףףףףףףף.. אויייי אויי רכונת.. אויייי... וקופת חולים כבר סגורההההההההההההההה אוייייי את רואה?

למעלה