אני רוצה קודם כל להגיד תודה
לבורא עולם או מי ששם למעלה אחראי למלא את הבקשות שלי , שהשינה שלי סוף סוף הסתדרה יותר ממה שחלמתי וציפיתי אפילו פתאום אני ישנה בשעות כמו אחת-עשרה וחצי וקמה בשש בבוקר , ממש כמו אנשים נורמלים , זה פשוט נס .
משאלה ראשונה - שהלימודים של הגרפיקה יהיו פחות מרדימים ואני אתקדם בקצב יותר מהיר ואסיים בקרוב בהצלחה ואמצא עבודה כמה שיותר קרוב לבית או אפילו מהבית . ושאני ארגיש שאני מגשימה את עצמי ושיש לי אפשרות לנצל את היצירתיות והדימיון המפותח שלי ולא עבודה כזאת טכנית כמו הלימודים ושאני אצליח לפרנס את עצמי בכבוד .
בקשה שניה שאני אצליח לעשות את המשימה הזאת לעבור דירה למקום שאני רוצה לגור בו בדירה שאני רוצה לגור בה , עם חצר קטנה ומרפסות והכל בדיוק כמו שאני רוצה , עם אנרגיות חיוביות וכו' , זה יעזור לי מכל-כך הרבה בחינות ... שאני אספיק לעשות את המבחנים שאני צריכה ואתקבל ללימודים באוניברסיטה בשנה הבאה . ושאני אזכה לחברים וחברות טובים על באמת ואמיתיים , לא כאלה שמקנאים ולא שקרנים , טובים וישרים ולבביים ופתוחים ושכל החברויות תהיינה הדדיות מכל הבחינות . וכמובן אחרון חביב שאני אזכה לאהוב ולהיות נאהבת על-ידי אותו אחד , שאני אזכה להרבה חיבוקים וחום ואהבה ותשומת לב , שאף אחד לא ינסה יותר לעולם לחבל בקשרים שלי ובאהבה שלי , שאף אחד יותר לעולם לא יקנא במה שיש לי , ששום דבר לעולם לא יחבל ולא יעכב את האהבה שלי . וכמעט שכחתי בריאות שאני אהיה בריאה תמיד , אולי חוץ מנזלת וכיוב'
, שלא תהיינה לי בעיות יותר לעולם כמו שהיו לי השנה וגם לא אחרות כמובן . טוב נתחיל מכל אלה
אם כל זה יתגשם השנה זה כבר ישמח אותי מאוד !!!!! שתהיה שנה נהדרת לכולנו על באמת בלי פיגועים בלי מלחמות , בלי תאונות דרכים ובעיקר בלי אלימות .שנה טובה לכם !