בוא רגע.....נשחק

בוא רגע.....נשחק../images/Emo106.gif

שנה (אזרחית) חדשה אוטוטו כבר כאן. סתם (או לא) לוקחת את התאריך כנקודת ציון -למשחק יש מי "שישחקו" בתאריך יומולדת או בראש השנה...אבל אנחנו ב 1. 1. אז... איזה יעד~הגשמה~רצון~הבטחה~ תרצו לעצמכם לשנה (האזרחית האזרחית
)החדשה? הלכתי לחשוב

../images/Emo3.gif

זו תהייה שנה מיוחדת...! אמבט חם בריח ווניל וקצף לבן יעזרו לי להתמקד
רשימה ארוכה של רצונות בטוח ש"תעמוד" בזה?

בוודאי ...

זו תהיה שנה מיוחדת... כי ככה אנחנו רוצים. ככה נעשה וככה זה יראה וירגיש... "עומד" לשירותך תמיד

ורד 3

New member
יש לי

רשימה ארוכה...שאני חייבת לסמן עליה
ייייים....... נתחיל בפולניות מצוייה ...בכוכב הראשון כמובן ......
ב-ר-י-א-ו-ת ......(זה לא מובן מאליו ...יקירים ויקירות...)
ילודס ...הכי טוב בעולם ...שיהיה להם .....ואני כאמא ...להמשיך לתת להם .. את כל מה שאני יכולה .....עד כמה ...וללמוד מטעויות ....
שהמשפחה שלי ....שהיא הכי בשבילי ....רק אושר וטוב .....ותודה .....
להפסיק לעשן דחוף !!!
לעשות דיאטה דחוף !!!(אין קרמבו , אין לחמניות עם חמאה ...אין הפוך ללא הפסקה......ולא גרעינים ..אני לא תוכי !!!)
להרשם ל- DNA דחוף !!! זה בקטנה ....יש עוד ...אבל ...זה שלי ...אישי לחוץ.......
ולבסוף....... מתנדב ....שיהיה מוכן כל לילה עד האביב לפחות .....לחמם לי את הטוסיק הקפוא ...כי זה מוגזם כמה שקר שם בחוץ.......

d a n i e l s 5

New member
DNA עד כמה שידוע לי...

זאת מן בדיקה כזאת....... אבל יודעת שזה גם שם של ..... סוכנות דוגמניות :) לשם את רוצה להרשם ?

ורד 3

New member
לא יקירתי ...../images/Emo13.gif

DNA זו אכן בדיקה מקיפה אמינה ומהימנה......אבל לא ולא סוכנות דוגמנות......וועלק הייתי מתה ..חחח להזכירך DNA פעם כתבתי על ..היפ הופ ...ג'אז....לירי ...מודרני....... הנה מצרפת לך ת'קישור למקום...מאד פשוט רק להרשם ..ו........... לרקוד....

גמני זוMNת

1.1. משך שנים רבות היה תאריך יום הנישואים שלי השנה חגגתי שנה אזרחית במקום, גרושים, הפסקתי עישון ודיאטה (מתבקש אחרי האין סגריות לא?!) לימודים גבוהים~מ ש ח ק ~ת א ט ר ו ן ולבסוף (לימים חמימים ולבנים יותר)... משו אישי ובלי לחצ ....
זה לשנה הבאה עלינו לטובה בריאות לכל כמובן!

רוצה גם....../images/Emo9.gif

אז ככה... אומנם חשבתי על יום ההולדת כנקודת ציון אבל אפשר להתחיל כבר מחר מבחינתי.
יום הולדת מהנה ללא הפתעות מדכאות יומיים או שבוע לפני (השנה אני מחליפה קידומת).
להצליח למצוא חברים חדשים ולדעת לשמור עליהם.
זוגיות של שיתוף, אהבה, כבוד, הערכה, הדדיות.
סיפוק מהבחירות שלי.
מציאת מקום מגורים חדש.
שהילדים יקלטו למסגרות החדשות ולשינויים והמרחק מאבא בהצלחה וכמה שפחות טראומות.
להמשיך?.....
ולסיום.... שנה נהדרת לכווווווולם

מגשימה1

New member
אני רוצה קודם כל להגיד תודה

לבורא עולם או מי ששם למעלה אחראי למלא את הבקשות שלי , שהשינה שלי סוף סוף הסתדרה יותר ממה שחלמתי וציפיתי אפילו פתאום אני ישנה בשעות כמו אחת-עשרה וחצי וקמה בשש בבוקר , ממש כמו אנשים נורמלים , זה פשוט נס .
משאלה ראשונה - שהלימודים של הגרפיקה יהיו פחות מרדימים ואני אתקדם בקצב יותר מהיר ואסיים בקרוב בהצלחה ואמצא עבודה כמה שיותר קרוב לבית או אפילו מהבית . ושאני ארגיש שאני מגשימה את עצמי ושיש לי אפשרות לנצל את היצירתיות והדימיון המפותח שלי ולא עבודה כזאת טכנית כמו הלימודים ושאני אצליח לפרנס את עצמי בכבוד .
בקשה שניה שאני אצליח לעשות את המשימה הזאת לעבור דירה למקום שאני רוצה לגור בו בדירה שאני רוצה לגור בה , עם חצר קטנה ומרפסות והכל בדיוק כמו שאני רוצה , עם אנרגיות חיוביות וכו' , זה יעזור לי מכל-כך הרבה בחינות ... שאני אספיק לעשות את המבחנים שאני צריכה ואתקבל ללימודים באוניברסיטה בשנה הבאה . ושאני אזכה לחברים וחברות טובים על באמת ואמיתיים , לא כאלה שמקנאים ולא שקרנים , טובים וישרים ולבביים ופתוחים ושכל החברויות תהיינה הדדיות מכל הבחינות . וכמובן אחרון חביב שאני אזכה לאהוב ולהיות נאהבת על-ידי אותו אחד , שאני אזכה להרבה חיבוקים וחום ואהבה ותשומת לב , שאף אחד לא ינסה יותר לעולם לחבל בקשרים שלי ובאהבה שלי , שאף אחד יותר לעולם לא יקנא במה שיש לי , ששום דבר לעולם לא יחבל ולא יעכב את האהבה שלי . וכמעט שכחתי בריאות שאני אהיה בריאה תמיד , אולי חוץ מנזלת וכיוב'
, שלא תהיינה לי בעיות יותר לעולם כמו שהיו לי השנה וגם לא אחרות כמובן . טוב נתחיל מכל אלה
אם כל זה יתגשם השנה זה כבר ישמח אותי מאוד !!!!! שתהיה שנה נהדרת לכולנו על באמת בלי פיגועים בלי מלחמות , בלי תאונות דרכים ובעיקר בלי אלימות .שנה טובה לכם !

מגשימה1

New member
תיקון - כשכתבתי שלא תהיינה לי

בעיות יותר לעולם כמו שהיו לי השנה ...... התכוונתי לבעיות בריאות .

../images/Emo9.gif

ככה בשלוף יש לי 2... הראשון ...שייגמר.. השני ....שימשיך.. ואת..יודעת את שניהם..
כל השאר... שרק לא ייגמר....
חיים טובים, בריאות אהבה ואושר..

m i n i m a u s

New member
../images/Emo140.gif גנבת לי.

לא הייתי יכולה להתנסח טוב יותר. אין מילה חסרה ,ואין מיותרת. מדהים. אמן ואמן.

d a n i e l s 5

New member
שיהיה שלום עולמי !

ככה בא לי לשחק בנדמה לי ...כאילו אני עכשיו מקבלת את כתר "מלכת היופי " :))))) וברצינות ........... שממשלת ישראל ....תחזיר את השבויים שלנו........מהר !!!!!!!!!!! עכשיו !!!!!!!! כמו שהבטיחה לפני חצי שנה . זה מה אני מאחלת לשנה הזו, ליום הזה !

1.1../images/Emo28.gif גרושה בדיוק 5 שנים../images/Emo28.gif

ב 1.1 התגרשתי. חשבתי שזה תאריך מקסים לקבלת החופש שלי. וביום הזה תמיד חוגגת ביני לבין עצמי את הרגשת העול שהוסרה מעלי. חוץ מזה. 2007 חייבת להיות שנה טובה יותר. 2007 זו שנה עם תקווה מאחלת לכולם שנה אזרחית פוריה.

למעלה