בוא נעשה דבר כזה

צ ה ו ב ה

New member
בואנה, אתה רשע..

זה לא חוקי... אם אני הייתי עושה את זה לטירונים שלי, או אפילו אחד המפק"צים היה עושה אז עוד הייתי בכלא...

שריונר 7

New member
לא נכון

ככה זה פשוט. אני גם קיבלתי על הראש בתור חייל דברים כאלה ואחרים .

שריונר 7

New member
דוגמאת תיזוז המגדלים

הידוע בסיירים שאין טירון נראה לי שלא עבר את הסיוט הזה .... יש 9 מגדלים ( מבנים 2 קומות ) במרחק 200 מטר אחד מהשני. התיזוז היה לרוץ בין המגדלים לפי המספר אישי של המפקד שלך שתמיד היה בו 9 ואחרי זה 0 ואחרי זה שמונה .... אורי בטח יודע למה אני מתכוון .

cater

New member
אךךךך השריונרים המסכנים...../images/Emo122.gif

שבת ראשונה יוצאים והשאר... היו לי שני אחים בשריון ועם כל הסיפורים שלהם, יצאתי החי"רניק הכי מורעל עם כל ה#@א שאכלתי במסלול ובמסייעת. בסוף נהניתי חבל על הזמן...

צ ה ו ב ה

New member
למזלו (?)

של צה"ל דברים השתנו מאז שאתה ואני היינו חיילים ו(אצלינו לפחות) מאוד מקפידים על נהלים ועל כבודם של החיילים. על מה שאתה עשית - אצלינו היית או בכלא או מודח מתפקידך (ומבלה בבסיס הרבה מאוד זמן)

שריונר 7

New member
מה? מודח?

המ"פ שיבח אותי על זה...... זה הנהלי משמעת נכון לפני שנה וחצי . עשיתי את זה באישור הקצין והמ"פ שלי . אני יודע שזה נשמע איום ונורא.

צ ה ו ב ה

New member
אני הייתי

עם טירונים לפני קצת יותר משנה וחצי ואצלינו לא הרשו דברים כאלה. ספרו לנו מטרים בתיזוזים ומדדו קמ"ש במסעות.

naty3

New member
המקרה המצחיק שלי...

אני בחיים לא אשכח את זה: טירונות בנות בג'וליס (בעעע
)... המפקדת
מדגימה איך מחזיקים נשק ב-60 מעלות ומה זה נוהל עצירת חשוד. למי שלא זוכר זה הולך ככה - היא מתלהבת מעצמה-וזה אמיתי!!- היא עוד שנייה גומרת על הנשק. תדמיינו לכם: "עצור, עצור והזדהה, עצור או שאני יורה אני יורהההההההההההההההההההה
כל הטירונות (מקוצרת-10 ימים) צחקנו עליה...

osnat18

New member
עדי 21, קוריוז לפני שחרור../images/Emo151.gif

אז ככה, אני הייתי בקבע, רצו להחתים עוד חודש או לשחרר אותי ולגייס אותי למיל' בתנאי קבע. ביום שבו הייתי "אולי" אמורה להשתחרר, המפקדת שלי אמרה לי בשעה 13:00, שבשעה 15:00 אני אדע סופית האם אני משתחררת היום(!!!) , הבקו"ם פתוח להזכירכם עד שעה 17:30 ואני בחיפה. מעלה גיחוך על המערכת...

למעלה