בוא נעשה דבר כזה

PooKiPsiT

New member
../images/Emo12.gif חסכים....חסכים...

כאילו........... אמריקן פאי!!!! (במבטא צפוני בינוני)

PooKiPsiT

New member
אוקיי...לאט...

קולנוע...סרט בקולנוע...אחד הקומדיות הכי מפגרות ומצחיקות שיצאו לקולנוע איי פעם...אמריקן פאי...אח"כ אמריקן פאי 2....ועכשיו יצא לקולנוע אמריקן פאי 3... עכשיו זה יותר ברור?
(אם לא ראית אז דחוף לקחת בוידאו/DVD את השניים הראשונים!)

TheWhiteTigris

New member
חח

את "אמריקאן פאי" הבנתי... גם יצתא לי לראות את 2 ו 3. לא הבנתי מה הקשר ל"חסכים" והתגובה של המגיב הראשון...

PooKiPsiT

New member
אני המגיב(ה) הראשון(ה)

וחשבתי פשוט שלא ראית את הסרט הזה כי לא הבנת את מה שהוא כתב.. (למרות שאלה סרטים ממש מפגרים, אי אפשר שלא לראות אותם. לא לראות אותם זה "חסך" מבחיני) ואני עדיין לא מבינה למען האמת איך אפשר לראות את 3 הסרטים ולא להבין מה הוא כתב... טוב האמת שזה לא עקרוני, הרסנו כבר את הבדיחה מספיק

A-T

New member
בכיף

ערב של יום בהיר לפני 4 שנים ויותר...בסיס מחוו"ה אלון....מחלקה של תותחנים טירונים ואני ביניהם....מחזור מרץ 9.....סדרת חינוך(מחדש).....עוד מעט שיעור עם הקצינה... כמה דקות לפני, חבר למחלקה מבקש ומקבל מהמפק"צ רשות ללכת לשירותים. עוברות כמה דקות, כולם יושבים בשקט. המפקד:"אף אחד לא מצייץ. כשהקצינה נכנסת, אתם נמתחים להק..." הוא לא מספיק לסיים את המשפט והדלת נפתחת. המפקד קופץ וצועק "הקשב" ומיד מצדיע ומגלה באיחור שהוא מצדיע לחבר שחזר הרגע מהשירותים. החבר המופתע לא מתבלבל ומיד מצדיע למפקד בחזרה (עם הנשק)... לקח בערך 2 דקות עד שהפסקנו להתגלגל מצחוק, כולל המפקד.

הכי יפה היה בקורס

היה לי קורס של שלוש וחצי חודש (בגלל שלא עמדנו בזמנים ) בקיצור יצא איזה חג והינו צרכים לעשות איזה פיעלות היתנדבותית ולסגור שבת אז שיחררו אותנו יום ראשון והינו צריכות לחזור יום רביעי ואני ביום שלשי הרמתי טלפון לחברה בת"א ואמרתי לה שאני ישנה אצלה מחר כי אני צריכה להגיע מוקדם לבסיס אני חשבתי שהיה יום שני וזה היה יום שלשי וב8 בבוקר אני מקבלת טלפון מהבנות מהקורס איפה את ואני עונה להם בבית ושחוזרים רק מחר והם מספרות לי ואני מרוב לחץ מתקשרת למפקדת לפלא ואומרת לה שהלך לי יום לאיבוד ואני בבית ומה לעשות ? בשבירת דיסטנס סיפרו שהכל הסגל בבה"ד התעלף מצחוק על חשבוני לא הענישו אותי ופעם נשארתי שבת שידעתי של המחלקה יוצאת שישי ולא היה לי כוח לקום אגב המחלקה יצאה ביום חמשי בערב 16.00 בהסעות של הדרומים

sandradee

New member
יצאתי חמשוש כי...

ככה התגייסתי בנובמבר ואחרי הטירונות הארוכה של 3 שבועות במחנה 80 שלחו אותי לבהד 11 לעשות קורס רכא הקורס כ"כ ארוך (שבועיים) שלא יוצאים שבת עכשיו כולם חשבו שנצא שבת וכאלה ולא הייתי מוכנה כ"כ היה לי קצת שמפו (שמפו רפואי) אז הלכתי לרופאה והיא אמרה שהיא תתן לי אפטר או משהו יום אחד גם צלצל לי הפלאפון בשיעור וקיבלתי שעה ביציאה בשבוע שסיימנו את הקורס חשבנו שנמצא חמשוש ובסוף אמרו שנצא רק בשישי וזה היה ערב חנוכה ולאחותי היה יומלדת והיה מסיבה במועדון האהוב עליי אז הלכתי לרופאה ויצאתי חמשוש היה אחלה מסיבה :) סה"כ הפסדתי כמה שעות ושבירת דיסטנס בקורס של שבועיים עם אנשים שלא שמרו על קשר שיחקתי אותה לא?

3 שבועות? כייף לך

הייתי במחנה שמונים בחודש חמישי והיה לנו טירונות 02 של 4 שבועות. ומחנה שמונים זה לא "בית זונות" כמו שכולם אומרים, קשה שמה.

שריונר 7

New member
כל כך הרבה סיפורים

שאני לא יודע מאיפה להתחיל . לא לדבר על מה שאני עשיתי בתור מפקד.....

ואיי יש מלא...

בטירונות , בזמן שהמכ"ית המטורללת שלנו הראתה לנו תרגיל כולשהוא היא קיבלה עם ה M-16 מכה בראש וזה היה מצחיק לאללה... כמו תמיד התפרצתי בצחוק מטורף ( ובגלל זה הייתי צריכה לרוץ 10 דקות כעונש). עוד דבר מצחיק היה , איך שתמיד הצלחתי לעבוד על הרופאים ולקבל בכל פעם גימלים... ואחרון חביב היה איך המפקד שלי ( נשוי + 2 ילדים) ניסה להתחיל איתי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! למרות שזה לא אמור להצחיק , אבל משום מה במבט לאחור כל כך מצחיק אותי כמה אנשים יכולים להיות מפגרים.

אדומה20

New member
לפני הרבה הרבה זמן

בקורס חובשים, אחת הבנות היותר מפגרות מהכיתה שלי ביקשה לצאת לשירותים.. עכשיו בגלל המשמעת וכל השטויות המפקדת שלי אמרה לה יש לך 7 דקוץ מטכלי... אחרי 6 ומשהו דקות אותה בחורה חזרה.. לא ממש מדוגמת.. עם חולצה בחוץ, וחגורה פתוחה, ואמרה למפקדת שלי בלי בושה:" המפקדת .. אממ.. יש לי מספר שתיים- אפשר לקבל הארכה?"

שריונר 7

New member
אחחחח נוסטלגיה

סיפור קצת ארוך מהתקופה שהייתי מפקד טירונים בבית ספר לשריון.... היה לי חייל מזה תותח ומורעל אבל בשוק לא נורמאלי. קיצר היתה לו הפנייה לרופא עור והוא חיכה איזה חודשיים להפנייה אבל בסוף קיבל אותה. ביום של ההפנייה מה מסתבר- השוק הזה איבד את ההפניה! המ"מ שלו בא שואל אותו - "תגיד איפה ההפניה שלך?" אז הוא האשים את המפקד שלו - יענו אני שלקחתי לו את ההפניה. כמובן שלא היה ולא נברא . אז שוב שאל אותו ושוב האשים אותי. בערב באתי אליו ואמרתי לו לעשות חיפוש בדברים שלו וכמובן שהוא מצא את ההפניה בכיס של המדי א'. אני כל כך כעסתי עליו. גם איבד הפניה והפסיד את התור לרופא אחרי חודשיים שהוא מחכה . וגם מאשים אותי בשוק שלו. אותו לילה בשעה 3 בערך באתי לשומר אמרתי לו - "לך תעיר את.... ושיהיה עוד 7 דקות במגרש על מדים נשק וכו' ". אחרי 7 דקות הוא מגיע כולו בפאניקה. לפני שהוא בא לקחתי דף ועשיתי העתק של ההפניה והחביתי בחצר . שהוא בא אמרתי לו יפה ובנימוס כמובן כמה אני כועס עליו תוך כדי זה שהוא במצב 2 והסברתי לו שאת הלילה הוא יבלה בחיפוש ההפניה בבסיס. כל הלילה חיפש ..... "30 שניות רצת לנשקייה בדקת אם ההפניה שם וחזרת..." , "30 שניות רצת לשומר ושאלת אותו אם הוא ראה את ההפנייה"... כמובן שהוא לא ראה אבל שלחתי אותו עוד פעם לוודא כי אולי השומר לא זוכר.( מה שמצחיק הוא כל הזמן אמר שההפניה אצלו והיא נמצאה הוא לא הבין שאני מדבר על הפניה חדשה...) ככה זה נמשך שכמובן מדי פעם נתתי לו לנוח במצב 2 או מצבים אחרים ( שאני לא אפרט ) תוך כדי זה אני מסביר לו בנימוס כמה אני כועס. אחרי איזה שעתיים של חיפוש החלטתי שזהו מספיק . שלחתי אותו לחפש את ההפניה איפה ששמתי אותה אבל הדביל לא מצא . אז הוא רץ עוד פעם עד שהוא מצא. שהוא מצא הוא זרח מאושר ושיחררתי אותו לישון. אחרי חודשיים בערך באימון מתקדם ( צמ"פ) אותו חייל עושה עוד פעם משהו מטומטם ( הכניס את הראש לחדר שלי !!! ) . כמובן שממש כעסתי ואמרתי לו שעונשו קרב. בסוף לא הענשתי אותו בגלל לו"ז לחוץ . בשבירת דיסטאנס הוא ניגש אליי וסיפר לי שהוא לא ישן איזה שבוע וחצי בגלל שהוא פחד שאני יעיר אותו בלילה (" 7 דקות היית במשטח"...).... ( כן אני יודע שאני מפקד מנייאק....) .

למעלה