בוא נניח ש..

Octavian

New member
התנצלות

אתה צודק, סתם הגבתי כמו נאצי, ואני מבקש את סליחתך.

northenPurple

New member
נאצי?!...

לא צריך להיסחף... סתם, פשוט כולם פה באים מאותו תחום עניין, ובסך הכל דיונים וויכוחים זה דבר לגיטימי, ואם כולם היו כל הזמן מסכימים על הכל, כנראה שכבר לא היה פורום כזה. אז אני בעד הדיונים פה ומגוון הדעות

northenPurple

New member
ואני לא הבנתי

למה כתבת שאתה לא אובייקטיבי (אפילו לא שמתי לב לשם נחמיאס... :)

shiratel

New member
כן... גם אני תהיתי...

חני נחמיאס כתבה באחד הספרים שלה שלילדים שלה קוראים תום ומאי. האם אתה במקרה תום אותו היא ציינה?

trilliane

Well-known member
מנהל
חני נחמיאס מבוגרת מדי.

אפשר להצעיר שחקן על הבמה, אבל עד רמה מסויימת. אם מדובר באותו שחקן שצריך לשחק גילאים שונים, קל יותר לקבל ליהוק רחוק מהגיל (בחלק מהסצינות), כיוון שברור ששחקן אחד לא יכול באמת להיות בגילאים שונים תוך שעתיים... אבל לקחת שחקנית בת 40+ לשחק נערה צעירה זה כבר ליהוק בעייתי מאד. מעבר לעובדה שאף כמות איפור לא יכולה ליצור אשליה טובה מספיק, מה שיותר מפריע זה הפיזיות - מהגוף והתנועה ועד הקול. מה לעשות, נדירים מאד המקרים בהם אישה בגיל הזה יכולה להישמע כמו נערה צעירה. פרט לכך, עם כל הכבוד שיש לי (ויש לי) לקול של חני נחמיאס, בתפקיד של כריסטין הייתי רוצה לראות זמרת סופרן אמיתית, כלומר עם הכשרה מוזיקלית קלאסית (רצוי אופראית) ואם היא גם רקדנית אז בכלל מצויין (ואם לא, שתהיה מסוגלת ללמוד לרקוד על נעלי אצבעות). אני לא הייתי מנסה ללהק אף אחת לתפקיד כיוון שאני לא חושבת שאני מכירה זמרות/שחקניות מפורסמות שעונות לרשימת הדרישות לתפקיד, ואני לא חושבת שצריך להיות כאן ליהוק של שם ידוע. במקרה של פאנטום האופרה לא צריך שם מפורסם - השם של המחזמר הולך לפניו, זה מספיק בהחלט. שי זורניצר, מירי מסיקה, אביטל פסטרנק - אף אחד מהם לא היה ידוע כשלוהק לתפקיד ראשי במחזמר, וזה לא מה שהפריע למחזות הזמר הנ"ל להצליח. הליהוק הזה צריך להעשות ע"י אודישנים מקיפים כשהקריטריון היחיד הוא כשרון והתאמה לתפקיד.

barmiz

New member
גם לי יש ליהוק!

חשבתי עליו מזמן! טוב שיש איפה לשתף! חח אז ככה חח (הקאסט לסירוגין או אחד מהם) הפאנטום- ששי קשת/דודו פישר כריסטין - רינת גבאי / לימור עובד ראול - איתי לוי / גיא הררי אממ ברח לי השם.. הכוריאוגרפית, המנהלת.. שיודעת את הסוד של הפנטום - לימור שפירא / ויקי בהיר לה קרלוטה - עירית קפלן המנהלים החדשים - אלי דנקר ואלכס אנסקי חח כמובן מנחם גולן חייב לביים ורוני וייס לנהל מוסיקלית! חח

למעלה