בוא נחפש מה לא בסדר...

בנצ100

New member
בוא נחפש מה לא בסדר...

הייתי עם אמא שלי בסלון, יוגי רדף אחרי לודויג, וסתם ככה אמרתי לה "את רואה שהוא זוחל רק עם רגל ימין ורגל שמאל לא משתתפת?" אז היא אמרה "בפעם הבאה בטיפת חלב תשאלי אם זה בעייתי או לא". בטון רגוע. ופתאום התמלאתי במחשבות... אולי באמת זה אומר משהו? מישהי יודעת?

happy

New member
אל תדאגי הרגל השניה תצטרף

לזחילה. גם ליהי בהתחלה זחלה רק עם רגל אחת אח"כ עם שתיהן ועכשיו היא זוחלת שרגל אחת עומדת על הרצפה (אם היא תוכל לתפוס משהו ולהעמד...) אבל לרגיעה שלך את יכולה לשאול בטיפת חלב.

זה בסדר../images/Emo70.gif

רובם זוחלים ככה בהתחלה. ונראה לי שאת 100% אמא, אפשר להלחיץ אותך גם מהערה רגועה (וכיפאק לאמא שלך שהעירה לפי כל כללי" איך תעירי לביתך בעדינות ובלי להלחיץ") בקיצור, הכל בסדר!

רונה 4

New member
בסדר גמור!

יאיר זחל כך במשך כשבועיים, ועכשיו כל הגוף משתתף יפה מאוד בזחילה. בזמנו שאלתי על זה את ענת מ'התפתחות בתנועה', זוכרת? והיא אמרה שזה שלב התפתחותי טבעי לחלוטין. זה כל הכיף, לראות איך כל פעם הם עולים דרגה לשלב הבא, ומצרפים עוד יד ועוד רגל. תהני מזה!

איתן זחל יד ורגל נגדיות

איזה חדשיים,והשיא היה שהוא סדק את הירך של הרגל הלא זוחלת בדיוק כשהוא למד לעלות על שש.... הסתדר בסוף וזחל שש רגיל עוד שמונה חודשים אחרי זה... תרגיעי את האמא שלך...

בנצ100

New member
תודה על ההרגעות!

וכן, פילפילונת, אמא שלי בד"כ לא טיפוס מלחיץ. ועכשיו, אחרי שבועיים שהיא הייתה איתו כמעט כל יום, אז הם מכירים אחד את השני יותר טוב, ומפלס המתח הראשוני (שהיה גם היה) ירד משמעותית. טוב לדעת שאין מה לדאוג. נחכה בסבלנות להצטרפות הרגל השניה לתהליך...

סינטה1

New member
גם רותם זחלה כך

והרבה זמן יחסית. התייעצתי עם בעל מקצוע, הוא אמר לתת לה כמה שיותר לזחול על משטחים שונים כמו דשא או חול וזה יגרום לזחילה יותר מאורגנת. הוא גם אמר לי שמעטים מאוד הילדים שזוחלים גחון בצורה "תקינה". היום היא זוחלת רק על 6 וזחילת הגחון בעצם אף פעם לא השתפרה...

סינטה1

New member
יש שרשור של ענת סימון

בפורום הורים לתינוקות. היא עונה יפה, את יכולה לשאול גם שם.

למעלה