בוא כבר

ronitr11

New member
בוא כבר

בוא ותפתיע אותי ברמת הפינטוז בוא ותיכנס לי בעכוז בוא ותגרום לי גלים של חשמל בוא וראה לי שאתה מל בוא ותעשה משהו שלא היה קודם בוא ותמרח אותי באודם בוא ותן לימצוץ לקבל ולבלוע הכל בוא ותראה שאתה כל יכול בוא ונשכב תחת כיפת השמיים בוא ונזדיין עמוק בתוך המיים בוא ותשקה אותי עד לשיכרון בוא ותמלא אותי באון בוא ותמרח עלי שמן בוא ותגיד אמן בוא אלי חמוד שלי בוא ותזיין רק אותי בוא ותן לי זין גדול וחזק בוא עד שאני אצעק בוא ותעשה בי כרצונך בוא אני שפוטה ל"אדונך" בוא כבר בוא תצא מהמחבוא אל נא תחשוש אחרי זה תזיין גם את שוש

bugbuster

New member
חרגת אותי,, ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השוש ההיא בסוף.

באתי

העכוז הזה מול העיניים לא יכול יותר. תארו לכם את המראה הזה מול העיניים: חוף ים שלם זהוב גלים , ואני כבר חמש דקות תקוע מול המראה הבלתי אפשרי הזה מול העיניים. על החיים ועל המוות , אני מתקרב בשקט , אפשר כבר לראות את עגלי הזיעה על העכוז . בצד מונח לו הקרם. שופך מהקרם על היד,עדיין אין תגובה מהעכוז . זהו אין דרך חזרה ,מקסימום נגיע לכלא בעוון הטרדה,אבל יהיה שווה לנסות. נוגע בעדינות בעכוז הימני אין תגובה , מתחיל לעסות את התחתיים המזמינים,מרגיש איך הפאולוס שלי עומד להתפוצץ בתוך המכנס. מעסה עכשיו בשתי ידיים מתקרב לכוון החריץ , אבל לא נוגע. איתו יש לי תוכניות אחרות. מתחיל לטייל עם הלשון לאורך החריץ , סוף סוף יש תגובה הירכיים נפשקות ואפשר לראות את הפתח המזמין , הלשון ממשיכה ללקק והירכים נפשקות עוד יותר הבחורה כנראה מתורגלת כי האגן מתחיל להתרומם בתנוחה מזמינה, הבחורה כנראה ערה ומשחקת איתי אני חושב,ובטוח שאין לי בעיה להשתתף במשחק. מציץ ורואה חיוך על שפתיה עיניה עדיין עצומות . מעיף מבט על החזה שהתנתק מהשמיכה ,הפטמות זקורות כמו שני דובדבנים. איזה מזל שהיא בחרה פינה מבודדת אני חושב ומפשיל את המכנס. מורח את הזין בשמן ומחכך אותו בחריץ המזמין,הירכיים נפשקות עוד יותר ואני מתחיל להחדיר באיטיות , מרגיש איך הזין מתקדם מילימטר אחרי מילימטר,מפלס לו דרך . הידיים מחבקות את הירכיים ,חודר לאט לאט עד שהביצים נוגעות בתחת. עוצר לרגע , הידיים מתפנות לחלוב את החזה,חזה מוצק ומזמין, חולבות אותו בתנועות עדינות. ואז כשמרגיש שהיא מוכנה , מתחיל לזיין בתנועות עדינות שהולכות ומתגברות. היא כבר קולטת אותי , ואני מגביר את הקצב . רואה שהיא מתחילה להתפתל ועוצר. שולח יד ומלטף ת'ירכיים ,צובט אותן בעדינות. מרגיש איך הזין פועם בתוכה , אבל לא זז. היד מלטפת את הכוס , אצבע אחת חודרת , נשמעת גניחה. סוף כל סוף אות של חיים , אבל העיניים עדיין עצומות,לפחות החיוך התרחב. מחדיר עוד אצבע,מזיין אותה עכשיו עם שתי אצבעות , שמוצאות את הדגדגן ומאוננות סביבו. היא מתחילה לנענע את האגן לגנוח , וגומרת. גומרת ומתהפכת ופותחת ת'עיניים. עיניים גדולות חולמניות. הזין שלי עדיין זקור. היא מושיטה יד , תופסת אותו ולוחצת . "נעים מאוד,רונית". בוא ונשטוף אותו היא מגחכת,מתרוממת ורצה למים. אני עומד ומסתכל רואה איך החזה הגדול מטלטל מצד לצד , הדיים קופצים למעלה ולמטה , ונעלמים במים. אני מתקדם בצעדים איטיים , רואה איך רונית בולעת במבטה את הזין הזקור כמו תורן. נכנס למים ותוך שניה ידה מונחת על התורן מנקות אותו . התורן חלק ומוכן למשימה. היא ממשיכה להחזיק אותו ממאנת להנתק ומושכת אותו החוצה לקו החוף. משכיבה אותי על החוף ומתיישבת עלי. מחככת את העכוז בזין ואז מתיישבת עליו מחדירה אותו לתוכה. הזין החלקלק נכנס בקלות . אני מסתכל ורואה אותה את רונית הנסיכה מזיינת אותי כשהגלים נוגעים בכפות רגליי והשקיעה מאחוריה. תופס אותה מתחת לכתפיים מתרומם ונכנס איתה למים . רוניתי כורכת את רגליה סביב מותני כשהאיבר בתוכה וכך אנו נשארים כשהגלים דוחפים אותנו,ואז מתחילים לנוע באיטיות ומגבירים את הקצב עד שהנסיכה גומרת שוב ואני בעקבותיה. אנחנו יוצאים החוצה ונשכבים על השמיכה עוצמים את העיניים ונחים. וכך עוברת לה דקה ועוד דקה ואז אני מרגיש קילוח דק של נוזל על בטני ועל האיבר פותח את העיניים וחושש שהיא משתינה , אבל לא. רוניתי המלאכית עומדת בעיניים חצי פקוחות ומטפטפת עלי מבקבוק היין שבידה. "הבאתי אותו כדי להתמסטל,ותראה מה הרווחתי". אומרת ומיד מתחילה ללקק את בטני , מוצצת את אברי. "בוא ותגמור לאמא בפה" היא לוחשת ויונקת אותי בפיה. הזין נפוח ומלא כאילו לא גמר לפני רגע,והי מוצצת יונקת בתאווה , "איזה טעם אני משתכרת מהטעם ומהריח" היא אומרת. ואני לא יכול יותר וגומר לה בפה,היא בולעת הכל מנקה באצבעה את הטיפות שברחו ומוצצת את אצבעה. "גן עדן,טעם גן עדן" היא אומרת וחושבת שסיימה. אבל אני לא מוותר לה , משכיב אותה על השמיכה ומורח אותה ביין שנשאר ,מורח ואת מה שנשאר מרוקן לתוך פותה,ואז מלקק אותה מכף רגל ועד ראש מלקק ואז מגיש את שפתי לפות ומלקק ומלקק עד שהיא צורחת "זיין אותי אני לא יכולה יותר". אני לא מאמין אבל האיבר מזדקר מחדש רק מהצרחות שלה. "קבלי מה שבקשת,קבלי כי אדונך הגיעה" אני אומר ומזיין בכל הכח כאילו אין אלוהים. רונית השפוטה שלי גומרת ואני אחריה גומר ומתמוטט לצידה. ועכשיו היא רוצה להביא לי את שוש,תארו לכם.

ronitr11

New member
לא ידעתי

לא ידעתי שתבוא באמת לא ידעתי שזה מה שיש ב Net לא ידעתי שזו ההרגשה לא ידעתי שאהיה כה טיפשה לא ידעתי שכך אתפתה לא ידעתי שיהיה חמה ככוס תה לא ידעתי שכך תחשוב עלי לא ידעתי שארצה עד בלי די לא ידעתי שהכל באמת יקרה לא ידעתי שתבוא ותראה לא ידעתי שתשחק במחבואים לא ידעתי שנזדיין בין האיים לא ידעתי שבאמת ולא תחשוש ובאמת שלא ידעתי שתזיין גם את שוש!!

זה כל כך מחרמן

שבא לי לתפוס את בעלי לזיוןןןןןןןןןןןןןןןןןן או את הויברטור

למעלה