בוא אליי

בוא אליי

בוא בוא אליי התמכר למגע ידי על פניך לאצבע המלטפת את שפתייך מתענגת על המגע הרך, החמים. מלטפת את בגבות, את המצח, האף, לומדת את תווי פניך, כל פעם מחדש. המבטים מצטלבים. ממלאים אותי בחום. עינייך אומרות אהבה, מעורפלות בתשוקה. תשוקה לטמון את גופך בגופי. בוא! אני זקוקה לך לא פחות. אתה בא?

ferdinand

New member
בוא אבוא!

מכור אלייך, למבט עינייך, למגע ידייך, לנשיקותייך למגע ידי על פנייך, על גופך על שדייך, על בטנך, בין רגלייך מכור לטעם שלך לטעם של שפתייך, של לשונך על לשוני לטעם של צוארך, של כתפייך, של פטמותייך ידייך שבתוך שערי לטעם של בטנך, ומתנייך. לריח. לריח של תשוקתך. לבוא בין ירכייך, לריח, לטעום, להשתכר מאהבתך להתכרבל בתוך גופך, בתוך נישמתך להיות בתוכך, עוד ועוד, בלי סוף או לפחות לשעה קלה, גנובה.

blackwedding

New member
אבוא גם אבוא...

רק תגידי ואני כבר בדרך לא משנה השעה אבוא ברגל עד אלייך אבוא לחבק אותך לעטוף אותך בחום ללקק את הדמעות שלך ללטף את ראשך, את פניך אנשק את שפתייך אמצוץ את פטמותיך, אנוק אותך אכנס אל בין רגליך, אל מעיין התשוקה אשתה אותך, ארעיד אותך אשאב ממך את הכאב, את התשוקה אתן לך לאבד שליטה, להתפרק מבטיח לחבר מיד, להרכיב מחדש אבוא גם אבוא רק תגידי אבוא לאהוב אבוא לחבק אבוא לענג לפנק להצחיק לבכות להרדים להעיר אבוא אם רק תבקשי אבוא ואתן לך את גופי תעשי בו כרצונך תעירי את התשוקה שדעכה אבוא אם רק תקשי אבוא בשבילך אבוא בשבילי אבוא בשבילנו אבוא מתי שתבקשי רק תבקשי....

ferdinand

New member
ושניים ביד.......

למעלה